Nowy Trener?
- Pan Mietek
- Juventino
Akurat jak będziemy mieli Spalettiego to ja będę to świętował tak długo aż mi wątroba wysiądziepumex pisze:Cudów się nie spodziewajPluto pisze:Los tak chcial, ze i my i Inter bedziemy zmieniac trenera... ciekawy jak Mierny wypadnie w tej konfrontacji :x.Inter weźmie Villas Boas'a, który zapewne w wieku 34 lat będzie miał na koncie zwycięstwo w Lidze Portugalskiej i w Lidze Europejskiej a my "dorobimy się" Gasperiniego lub Spallettiego. Pierwszy nie wygrał nic (baa... od dłuższego czasu siedzi na bezrobociu), drugi przez tyle lat pracy wygrał marne Copa Italia i ruską ligę

Mam jedno życzenie/marzenie odnośnie Juve: Agnelli zwalnia dwóch młotów z Sampdorii i zatrudnia Spalettiego i powierza transfery jemu albo Lucjanowi

- pumex
- Juventino
Ja jakoś do Spalla nie jestem przekonanyMietson pisze:Akurat jak będziemy mieli Spalettiego to ja będę to świętował tak długo aż mi wątroba wysiądzie

Spalletti jako manager? No nie wiem... :doh:Mietson pisze:Mam jedno życzenie/marzenie odnośnie Juve: Agnelli zwalnia dwóch młotów z Sampdorii i zatrudnia Spalettiego i powierza transfery jemu
Mniam mniam 8)Mietson pisze:albo Lucjanowi
PS. Stary avatar był lepszy

- Pan Mietek
- Juventino
Ja tez nie uważam, żeby był on jakiś wyjątkowy ale jednak na tym rzecz polega - teraz, kiedy boimy się, że Delneri będzie dalej rujnował nasz klub, każdy dobry trener zaspokoi oczekiwania kibicówpumex pisze:Ja jakoś do Spalla nie jestem przekonanyMietson pisze:Akurat jak będziemy mieli Spalettiego to ja będę to świętował tak długo aż mi wątroba wysiądziePrzez tyle lat w Romie, mając naprawdę mocny i ciekawy skład ugrał tylko Puchar Włoch. Jakoś z deka skromnie. Mentalności zwycięscy u niego nie widzę, przynajmniej ja...
Tu chodzi o to, że trener sam wybiera zawodników jakimi chce grać. Coś przeciwnego do tego co jest teraz. Oczywiście, negocjacje i wszystkie formalności może załatwiać ktoś inny ale chodzi mi o to, żeby trener miał najwięcej do powiedzenia w sprawie transferów.pumex pisze:Spalletti jako manager? No nie wiem... :doh:Mietson pisze:Mam jedno życzenie/marzenie odnośnie Juve: Agnelli zwalnia dwóch młotów z Sampdorii i zatrudnia Spalettiego i powierza transfery jemu
W gruncie rzeczy też tak sądzę ale potrzebowałem jakiejś odmianypumex pisze:PS. Stary avatar był lepszy

- deszczowy
- Juventino
A może jednak ten Mazzarri? Ja wiem, że grę Napoli robi w istocie Cavani, ale...Mietson pisze:Ja tez nie uważam, żeby był on jakiś wyjątkowy ale jednak na tym rzecz polega - teraz, kiedy boimy się, że Delneri będzie dalej rujnował nasz klub, każdy dobry trener zaspokoi oczekiwania kibicówpumex pisze:Ja jakoś do Spalla nie jestem przekonanyMietson pisze:Akurat jak będziemy mieli Spalettiego to ja będę to świętował tak długo aż mi wątroba wysiądziePrzez tyle lat w Romie, mając naprawdę mocny i ciekawy skład ugrał tylko Puchar Włoch. Jakoś z deka skromnie. Mentalności zwycięscy u niego nie widzę, przynajmniej ja...

We Włoszech coś takiego nie przejdziepumex pisze:Spalletti jako manager? No nie wiem... :doh:Mietson pisze:Mam jedno życzenie/marzenie odnośnie Juve: Agnelli zwalnia dwóch młotów z Sampdorii i zatrudnia Spalettiego i powierza transfery jemu

Było wrzucić ScullyMietson pisze:W gruncie rzeczy też tak sądzę ale potrzebowałem jakiejś odmianypumex pisze:PS. Stary avatar był lepszy

- Pan Mietek
- Juventino
No Mazzarri to niezły pomysł aczkolwiek uważam, że on mógłby nie podołać wyzwaniu. Toż to trener podobny do Delneriego. Przynajmniej tak uważałem rok temudeszczowy pisze:A może jednak ten Mazzarri? Ja wiem, że grę Napoli robi w istocie Cavani, ale...

Dobry pomysł!deszczowy pisze:Było wrzucić ScullyMietson pisze:W gruncie rzeczy też tak sądzę ale potrzebowałem jakiejś odmianypumex pisze:PS. Stary avatar był lepszy

Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2011, 18:22 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Eeee, nie przesadzajdeszczowy pisze:A może jednak ten Mazzarri? Ja wiem, że grę Napoli robi w istocie Cavani, ale...

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Deszczu, co Ty masz z tym Mazzarrim? On w życiu osiągnął jedną rzecz. Awans z Livorno do Serie A. To jest drugi Del Neri. Popa sobie, jak wyglądała jego drużyna w ostatnich sezonach.deszczowy pisze:A może jednak ten Mazzarri? Ja wiem, że grę Napoli robi w istocie Cavani, ale...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- PietroBosman
- Juventino
Może by tak Deschamps?
Gość całkiem nieźle radzi sobie z OM a w wywiadach podkreśla,że jego największym błędem było odejście z Juve.
Gość całkiem nieźle radzi sobie z OM a w wywiadach podkreśla,że jego największym błędem było odejście z Juve.
- kosciu88
- Juventino
Jesli chcemy odbudowac ten klub to potrzeba Hidinka, Boasa lub Deschampa
Niech odpuszcza wlochow bo nic z tego nie bedzie.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Lypsky
- Juventino
Żaden poważny trener nie zdecyduje się podjąć pracy w klubie, który nie zagwarantuje mu transferów na światowym poziomie. My na takowe nie mamy kasy, więc możemy przestać łudzić się. Przyjdzie kilku Włochów, ponieważ Marotta kontynuuje misję "odbudowy calcio" 

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- blackadder
- Juventino
Wydaje mi się że nie chodzi tyle o pieniądze co o współpracowników w zarządzie. Każdy widział jak skończył Ranieri, Ferrara i jak teraz kończy Delneri. Wierzę że takiemu Lippiemu zależy na dobrze Juventusu lecz nie chce być utożsamiany z upadkiem tego klubu, a jest wiele innych klubów które są w stanie zapewnić lepsze warunki do gry. W jednym się zgadzamy, na wielkie nazwisko na ławce przyjdzie nam sporo poczekać...Lypsky pisze:Żaden poważny trener nie zdecyduje się podjąć pracy w klubie, który nie zagwarantuje mu transferów na światowym poziomie. My na takowe nie mamy kasy, więc możemy przestać łudzić się. Przyjdzie kilku Włochów, ponieważ Marotta kontynuuje misję "odbudowy calcio"

- Monte Cristo
- Juventino
Kwestia ktora jest owiele wazniejsza niz niektorzy mysla. Nawet nie chodzi kase na transfery, ale o slowa Del Neriego sprzed paru tygodni, "Ja po prostu trenuje pilkarzy ktorych kupi mi klub". Czyli ze u nas trener o kadrze ma gowno do powiedzenia. Prawie jak Galacticos za czasow Zidane, gdzie Perez ochrzanil trenera za posadzenie Ronaldo na lawce. No prawie, bo tam przynajmiej byly fundusze na transfery.Lypsky pisze:Żaden poważny trener nie zdecyduje się podjąć pracy w klubie, który nie zagwarantuje mu transferów na światowym poziomie. My na takowe nie mamy kasy, więc możemy przestać łudzić się. Przyjdzie kilku Włochów, ponieważ Marotta kontynuuje misję "odbudowy calcio"
A u nas, jak widac po sprawie z Diego, gdzie Del Neri chcial go zatrzymac, czy po wlasnie wczesniej wspomnianej wypowiedzi Luigiego, to w tym klubie obecnie trener to jest jak praktykant ktory pracuje tym co ma, a nie kims kto ma cos budowac.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No, akurat to, że Del Neri nie ma nic do gadania w transferach nie było żadną tajemnicą od samego początku. Ogólnie to Marotta zarządza praktycznie wszystkim a nad nim jest jedynie Agnelli, który chyba jest tylko figurantem siadającym na trybunie i czasem mówiącym coś o motywacji i odebranych tytułach.Monte Cristo pisze:A u nas, jak widac po sprawie z Diego, gdzie Del Neri chcial go zatrzymac, czy po wlasnie wczesniej wspomnianej wypowiedzi Luigiego, to w tym klubie obecnie trener to jest jak praktykant ktory pracuje tym co ma, a nie kims kto ma cos budowac.
- Vimes
- Juventino
Władzę ma ten, kto rządzi kasą, a wszystko wskazuje na to, że Andrea nie ma w tej sprawie kompletnie nic do powiedzenia. Jak Elkann sypnie groszem, to będą transfery, a jak nie to nie. Andrea ma tylko nazwisko, które dobrze się kojarzy kibicom.Ouh_yeah pisze:No, akurat to, że Del Neri nie ma nic do gadania w transferach nie było żadną tajemnicą od samego początku. Ogólnie to Marotta zarządza praktycznie wszystkim a nad nim jest jedynie Agnelli, który chyba jest tylko figurantem siadającym na trybunie i czasem mówiącym coś o motywacji i odebranych tytułach.Monte Cristo pisze:A u nas, jak widac po sprawie z Diego, gdzie Del Neri chcial go zatrzymac, czy po wlasnie wczesniej wspomnianej wypowiedzi Luigiego, to w tym klubie obecnie trener to jest jak praktykant ktory pracuje tym co ma, a nie kims kto ma cos budowac.