Seriale
- steru
- Qualità Juventino
Zabieram się dziś za Game of Thrones
Zamierzam obejrzeć wersję z napisami, bez obawy o jakoś przekładu na nasz język 
Dla fanów Blue Mountain State. Podobno potwierdzono już 3 sezon tego serialu
Mają być nowi bohaterowie, jednak brak informacji co do starych (Thad).
Biorę się również za Bones. Jakie opinie?

Dla fanów Blue Mountain State. Podobno potwierdzono już 3 sezon tego serialu

- Vimes
- Juventino
Czy chodzi o ten serial, w którym występuje David Boreanaz? Ilekroć to oglądam, to czekam, aż wyrosną mu kły, a zza rogu wyskoczy Buffy Pogromczyni Wampirów. Jak dla mnie to taki kryminał w wersji light.steru pisze:Biorę się również za Bones. Jakie opinie?
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Dużo nie pooglądasz.steru pisze:Zabieram się dziś za Game of Thrones
Sam strasznie się na ten serial napaliłem, a nie lubię czekać tydzień by obejrzeć kolejny odcinek.
- white_wolv
- Juventino
Widze ze masz duzo wolnego czasusteru pisze:Zabieram się dziś za Game of ThronesZamierzam obejrzeć wersję z napisami, bez obawy o jakoś przekładu na nasz język
Dla fanów Blue Mountain State. Podobno potwierdzono już 3 sezon tego serialuMają być nowi bohaterowie, jednak brak informacji co do starych (Thad).

ja licze ze Gra o tron to kawalek dobrej roboty i jak sie tylko troche ogarne to sie tez biore.
- steru
- Qualità Juventino
No niestety ale cóż począćJuras_Senat pisze:Dużo nie pooglądasz.steru pisze:Zabieram się dziś za Game of Thrones![]()

Na szczęście mam też w zanadrzu komplet Bones i Detektywa Monka

A co powiecie o Mortal Kombat? Dwa odcinki się już pojawiły, widział ktoś?
Kiedyś czasu było więcej, teraz to już za dużo obowiązków. Mam takie szczęście, że moja wybranka również uwielbia oglądać serialewhite_wolv pisze: Widze ze masz duzo wolnego czasu
ja licze ze Gra o tron to kawalek dobrej roboty i jak sie tylko troche ogarne to sie tez biore.

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A ja jestem po pierwszym sezonie Chucka. Całkiem fajnie się toto ogląda. Coś, jak White Collar. A że jeszcze choroba mnie złapała, to pewnie jutro obalę drugi sezon.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- PietroBosman
- Juventino
A ja sobie oglądam "Chicago code".Emitowany przez telewizję Fox.Serial policyjny z bohaterem o swojsko brzmiącym nazwisku-Wysocki.
Polecam!Fajne postacie,niezła akcja i dobre dialogi.
Polecam!Fajne postacie,niezła akcja i dobre dialogi.
- steru
- Qualità Juventino
Udało mi się wreszcie zabrać za Game of Thrones. Wszystkie 3 epizody poszły jeden po drugim. Serial baaaardzo, ale to bardzo mi się podoba. Sporo wątków rozpoczętych, świetna realizacja no i ciekawe postaci. Nie mogę się doczekać kolejnych epizodów 
Zacząłem oglądać Six feet under z Michaelem C. Hallem
Nie spodziewałem się cudów więc spotkało mnie ogromne zaskoczenie. Serial według mnie jest genialny. Z odcinka na odcinek wciąga coraz bardziej i cieszę się niesamowicie, że mam już wszystkie 5 sezonów. Polecam również miłośnikom Dextera. Czase, postać Davida wydaje się do niego bliźniaczo podobna.

Zacząłem oglądać Six feet under z Michaelem C. Hallem

- Martin
- Juventino
Monka polecam zawsze i wszędzie. Szkoda, że sezonów było tylko 8. Serial naprawdę świetny!steru pisze:Na szczęście mam też w zanadrzu komplet Bones i Detektywa MonkaOglądania a oglądania. O ile dobrze pamiętam Monka to chyba Martin namiętnie śledził? Ja osobiście widziałem kilka epizodów na TVN i przyznam, że serial nawet mi się podoba. Może nie jakoś specjalnie, ale zobaczę.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- pan Zambrotta
- Juventino
W którym sezonie:Martin pisze:Monka polecam zawsze i wszędzie. Szkoda, że sezonów było tylko 8. Serial naprawdę świetny!steru pisze:Na szczęście mam też w zanadrzu komplet Bones i Detektywa MonkaOglądania a oglądania. O ile dobrze pamiętam Monka to chyba Martin namiętnie śledził? Ja osobiście widziałem kilka epizodów na TVN i przyznam, że serial nawet mi się podoba. Może nie jakoś specjalnie, ale zobaczę.
Post 44... i 4spojler pisze:zmarł aktor grający jego psychologa?

- steru
- Qualità Juventino
Zaczynają się powoli upfronty amerykańskich stacji.
Co nieco wiemy już o przyszłorocznej ramówce FOX. Zamówienia na nowy sezon otrzymał House (z dużą szansą, że będzie to już ostatni sezon, mający 18 odcinków) oraz Bones (zacząłem oglądać pierwszy sezon-miła odmiana od seriali mających ciągłą fabułę). Zamówiono również spin-off Bones pod tytułem The finder oraz Alcatraz od J.J. Abramsa (może dla niektórych jego nazwisko jest wciąż wyznacznikiem wysokiej jakości). Oprócz tego będą dwa nowe seriale komediowe : I hate my teenage daughter oraz The new girl. Dziś dowiedzieliśmy się też, że FOX anulowało Lie to me (dla mnie osobiście bardzo smutna wiadomość, serial był świetny) oraz Human Target (którego nie oglądałem i nawet nie zamierzałem więc mi wszystko jedno).
Nadchodzący sezon serialowy może być ciekawy. Kilka ciekawie zapowiadających się produkcji zmierza na ekrany. Liczę, że parę z nich utrzyma się dłużej niż jeden sezon i przyciągnie mnie przed monitor
P.S. Jakiś czas temu stacji The CW zamówiła kolejny sezon Supernaturala (yeah!), Vampire Diaries (świetny serial) i Gossip Girl (jakby to kogoś interesowało).
P.S.2. Oglądacie The Killing? Z odcinka na odcinek podoba mi się coraz bardziej. AMC potrafi zrobić fajny serial. The prisoner, The walkind dead, teraz The Killing, a w najbliższym czasie pojawi się serial-western
Się rozpisałem... Pozdr
Co nieco wiemy już o przyszłorocznej ramówce FOX. Zamówienia na nowy sezon otrzymał House (z dużą szansą, że będzie to już ostatni sezon, mający 18 odcinków) oraz Bones (zacząłem oglądać pierwszy sezon-miła odmiana od seriali mających ciągłą fabułę). Zamówiono również spin-off Bones pod tytułem The finder oraz Alcatraz od J.J. Abramsa (może dla niektórych jego nazwisko jest wciąż wyznacznikiem wysokiej jakości). Oprócz tego będą dwa nowe seriale komediowe : I hate my teenage daughter oraz The new girl. Dziś dowiedzieliśmy się też, że FOX anulowało Lie to me (dla mnie osobiście bardzo smutna wiadomość, serial był świetny) oraz Human Target (którego nie oglądałem i nawet nie zamierzałem więc mi wszystko jedno).
Nadchodzący sezon serialowy może być ciekawy. Kilka ciekawie zapowiadających się produkcji zmierza na ekrany. Liczę, że parę z nich utrzyma się dłużej niż jeden sezon i przyciągnie mnie przed monitor

P.S. Jakiś czas temu stacji The CW zamówiła kolejny sezon Supernaturala (yeah!), Vampire Diaries (świetny serial) i Gossip Girl (jakby to kogoś interesowało).
P.S.2. Oglądacie The Killing? Z odcinka na odcinek podoba mi się coraz bardziej. AMC potrafi zrobić fajny serial. The prisoner, The walkind dead, teraz The Killing, a w najbliższym czasie pojawi się serial-western
Się rozpisałem... Pozdr

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Szczerze nad tym ubolewam. Oglądałem wszystkie odcinki i szkoda, że nie doczekam się trzeciego sezonu.steru pisze:Human Target (którego nie oglądałem i nawet nie zamierzałem więc mi wszystko jedno).
Oglądamy. Mnie również bardzo się podoba. W ogóle lekką dziwarę złapałem pod koniec ostatniego odcinka.steru pisze:P.S.2. Oglądacie The Killing? Z odcinka na odcinek podoba mi się coraz bardziej. AMC potrafi zrobić fajny serial. The prisoner, The walkind dead, teraz The Killing, a w najbliższym czasie pojawi się serial-western![]()

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- steru
- Qualità Juventino
Ciii, nie oglądałem ostatniego odcinka! Się wciągłem w Six Feet Under i oglądam właśnie drugi sezon. Odstawiłem wszystko, również Twin PeeksAntichrist pisze:Oglądamy. Mnie również bardzo się podoba. W ogóle lekką dziwarę złapałem pod koniec ostatniego odcinka.

Swoją drogą znane są już informację odnośnie premiery kolejnego sezonu Spartacusa. Emisja ma się rozpocząć w styczniu 2012 a serial ma nosić tytuł : "Spartacus: Vengeance".
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Rozumiem że Ci się podoba?steru pisze: (...)Się wciągłem w Six Feet Under i oglądam właśnie drugi sezon.(...)

Mam już na dysku pierwszy sezon i biorę się niedługo za niego.
Oglądał ktoś "Poirot" na podstawie powieści A. Christie?
Trafiłem ostatnio na dwie części tego serialu (nie wiem czy można go tak nazwać, oba obejrzane odcinki miały po 1,5h) na C+ i strasznie się zajarałem.
David Suchet, w roli tytułowego detektywa, jest po prostu genialny, a gra już tą postać, uwaga, 21 lat! Tyle czasu jest emitowany ten serial.
To chyba jeden z najlepszych kryminałow jakie widziałem, wszystkie CSI-aje, Bones-y mogą się schować.

zupełnie inna, bardziej klasyczna, ale to mi się w nim najbardziej podoba.
Zaopatrzyłem się w pierwsze dwie serie i zamierzam je obejrzeć ciurkiem. Z małymi przerwami na "Six feet under".