Ekstraklasa 2010/2011
- deszczowy
- Juventino
Mam nadzieję, że Skorża odejdzie. Możliwie szybko i bez upierdliwostek. I że zabierze z sobą panów:
- Jóźwiaka (w pierwszej kolejności),
- Manu,
- Knezevicia,
- Komorowskiego,
- Mazengę, czy jak mu tam.
Kolejność nieprzypadkowa!
- Manu,
- Knezevicia,
- Komorowskiego,
- Pan Mietek
- Juventino
Ja do listy dodałbym Kelhara, Antolovicia i Chinyamę. Skorża, najpóźniej po sezonie, ma odejść. A najlepiej by było jakby już sobie poszedł bo jeszcze przegramy Puchar.deszczowy pisze:Mam nadzieję, że Skorża odejdzie. Możliwie szybko i bez upierdliwostek. I że zabierze z sobą panów:
- Manu,
- Knezevicia,
- Komorowskiego,
- deszczowy
- Juventino
Jakoś tak się złożyłoit doesn't matter pisze:6 meczów, 1 punkt(zdobyty w 93 minucei z Lubinem u siebie) :lol:
Nigdy nie spadnie, hej Legia nigdy nie spadnie![]()
Deszczowy, Ty za Legią? :shock:

Przykro patrzeć, na takich tościarzy, jak Knezević, Kelhar, czy Manu. W takich chwilach się nie dziwię, niektórym puściły w pewnym momencie nerwy.
Skorża, odejdź!!
W środę przechodziłem akurat obok Łazienkowskiej, po meczu PP. Widziałem grupki roześmianych kibiców w metrze i w autobusach. Jak to możliwe, żeby kilka dni później zagrać taką padakę?

- Pan Mietek
- Juventino
Hehe, to pewnie Cię widziałem bo ja akurat byłem w pubie przy stadioniedeszczowy pisze:W środę przechodziłem akurat obok Łazienkowskiej, po meczu PP. Widziałem grupki roześmianych kibiców w metrze i w autobusach. Jak to możliwe, żeby kilka dni później zagrać taką padakę?

Ja też naprawdę tego nie ogarniam. Legia grała takie ładne mecze, jak chociażby z Lechią, czy z Polonią. A jednocześnie, tyle razy grali tak beznadziejnie. To jest niedopuszczalne, żeby przegrać tyle meczów zdobywając pierwszą bramkę

- D-Rose
- Juventino
Ostatnim tak slabym sezonem byl sezon 91/92 gdzie ledwo ledwo sie utrzymalismy w lidze.kowal1990 pisze:Pamięta ktoś taki sezon w którym Legia przegrała 11 spotkań w lidzie?
Ja tak daleko pamięcią nie sięgam.

- strong return
- Juventino
Jak ten trener Argentyny go tam w Wa-wie znalazł? Ma kobietę z Polski, która go czymś spoiła? czy kręci lewe interesy z agentem?
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
- deszczowy
- Juventino
też się zastanawiam. Tym bardziej, że Cabral wielkiego futbolu, mówiąc oględnie, nie pokazuje. Co nie zmienia faktu, że cieszyłbym się, gdyby Legia miała w składzie reprezentanta Argentynystrong return pisze:Jak ten trener Argentyny go tam w Wa-wie znalazł? Ma kobietę z Polski, która go czymś spoiła? czy kręci lewe interesy z agentem?

- mateusz6
- Juventino
Może trener Argentyny gra w FM-a i akurat Cabral się dobrze rozwijał w jego karierze. Innego wytłumaczenia nie mam.strong return pisze:Jak ten trener Argentyny go tam w Wa-wie znalazł? Ma kobietę z Polski, która go czymś spoiła? czy kręci lewe interesy z agentem?
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- Pan Mietek
- Juventino
Cabral jest zmiennikiem w cieniującej Legii a dostaje się do kadry z prawdopodobnie pierwszej 10 świata. No cóż, to tylko mecz towarzyski więc pewnie chce go wypróbować i tyle. Kolejnych powołań na miejscu Alejandro bym się nie spodziewał.
- strong return
- Juventino
deszczowy-o ile go będzie jeszcze do tego czasu miała 8) . Pewnie casus Amauriego vel Motty najwyżej. Ale Małeckiego, czy Mili nie chcą czasem w Brazylii?
Swoją drogą facet jest MŚ U-20, więc w polskiej lidze powinien wymiatać.
Dziwna sprawa z tą Legią. Skorża począwszy od Levadii złapał chyba doła pod każdym względem.

Swoją drogą facet jest MŚ U-20, więc w polskiej lidze powinien wymiatać.
Dziwna sprawa z tą Legią. Skorża począwszy od Levadii złapał chyba doła pod każdym względem.
Dzięki Beppe za Teveza!
- francois
- Juventino
Ostawiam zestaw genialny manager + youtubestrong return pisze:Jak ten trener Argentyny go tam w Wa-wie znalazł? Ma kobietę z Polski, która go czymś spoiła? czy kręci lewe interesy z agentem?

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- deszczowy
- Juventino
No i proszę, co może zdziałać powołanie do reprezentacji Argentyny :C
Słaby ten mecz, jak moje 3 z chemii, na świadectwie maturalny. Ale punkty są, i to najważniejsze.
W końcu.
Słaby ten mecz, jak moje 3 z chemii, na świadectwie maturalny. Ale punkty są, i to najważniejsze.
W końcu.