HipHopowa strona Forum.
- sk1le
- Juventino
Płytkę przesłuchałem i tylko dwa kawałki mega mnie zajarałyjarmel pisze:No płyta całkiem dobra, Ryszard mnie zaskoczył.paku pisze:Reedukacja !
"Oddałbym" z Ostrym miażdży
1. Głos Wielkopolski - według mnie najlepiej Ramona poleciał (niesamowite flow), bardzo zaskoczył mnie Śliwa, którego nigdy wcześniej nie słyszałem.
2. Oddałbym - konkretny bit no i tekst daje do myślenia.
- jarmel
- Redaktor
Mnie dokładnie te same. Dodałbym tu jeszcze "Renomę".sk1le pisze:Płytkę przesłuchałem i tylko dwa kawałki mega mnie zajarałyjarmel pisze:No płyta całkiem dobra, Ryszard mnie zaskoczył.paku pisze:Reedukacja !
"Oddałbym" z Ostrym miażdży
1. Głos Wielkopolski - według mnie najlepiej Ramona poleciał (niesamowite flow), bardzo zaskoczył mnie Śliwa, którego nigdy wcześniej nie słyszałem.
2. Oddałbym - konkretny bit no i tekst daje do myślenia.
Śliwa faktycznie zmiażdżył, a to chyba jego debiut na legalach.
#AllegriOut
- tabo89
- Juventino
Kupiłem, kończę czytać więc jak ktoś byłby zainteresowany to odsprzedam (kontakt PW):

Paktofonika - Jestem Bogiem
Recenzje znajdziecie bez problemu w necie. Od siebie dodam, że bardzo fajnie się czyta, mocno wciąga i każdy fan/słuchacz PFK książkę powinien przeczytać.
Już się nie mogę doczekać filmu.

Paktofonika - Jestem Bogiem
Recenzje znajdziecie bez problemu w necie. Od siebie dodam, że bardzo fajnie się czyta, mocno wciąga i każdy fan/słuchacz PFK książkę powinien przeczytać.
Już się nie mogę doczekać filmu.
- deszczowy
- Juventino
Bezzębny Wilku i uliczna hałastra znów "uderzą jak z nieba grom"? Oj, nigdy nie lubiłem i polubię tej grupy i tego rodzaju rapu.sk1le pisze:Hemp Gru wydało nową płytkę. Wszystkie kawałki można przesłuchać na youtube - na kanale Hemp Gru.
A to pierwszy singiel:
- deszczowy
- Juventino
Fisz, L.U.C., Digan, Enbe, Eldo... na przykład. Nie wiem, jaki to "rodzaj", bo to nie bardzo moje klimaty jednak, ale wolę tych panówsk1le pisze:Ja również nie jestem jakimś fanem Hemp Gru, ale niektóre kawałki bardzo mi się podobają.
@Deszczowy
A jaki rodzaj rapu lubisz?

- sk1le
- Juventino
Który krążek L.U.C'a najbardziej Ci się podoba ?deszczowy pisze:Fisz, L.U.C., Digan, Enbe, Eldo... na przykład. Nie wiem, jaki to "rodzaj", bo to nie bardzo moje klimaty jednak, ale wolę tych panówsk1le pisze:Ja również nie jestem jakimś fanem Hemp Gru, ale niektóre kawałki bardzo mi się podobają.
@Deszczowy
Ja ostatnio wróciłem do Amerykańskiego rapu.
Ice Cube, Bekay, Onyx, M.O.P, Vinnie Paz, Tupac, Biggie Smalls, Rakim, Wu Tang Clan, Method Man, Eazy E, Snoop Dogg, Dr. Dre, The Game - To jest coś

- deszczowy
- Juventino
"39/89 Zrozumieć Polskę" było niezłe. I ten album o dziwnej, długiej nazwie, nagrany z Rahimem. A z czarnuszego rapu, to polecam od siebie coś bardziej "undergroundowego", Blue Sky Black Death, oraz Cunninlynguistssk1le pisze:Który krążek L.U.C'a najbardziej Ci się podoba ?deszczowy pisze:Fisz, L.U.C., Digan, Enbe, Eldo... na przykład. Nie wiem, jaki to "rodzaj", bo to nie bardzo moje klimaty jednak, ale wolę tych panówsk1le pisze:Ja również nie jestem jakimś fanem Hemp Gru, ale niektóre kawałki bardzo mi się podobają.
@Deszczowy
Ja ostatnio wróciłem do Amerykańskiego rapu.
Ice Cube, Bekay, Onyx, M.O.P, Vinnie Paz, Tupac, Biggie Smalls, Rakim, Wu Tang Clan, Method Man, Eazy E, Snoop Dogg, Dr. Dre, The Game - To jest coś

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pojawiły się nowe płytki takich raperów jak TenTypMes i Diox
TenTypMes-
KNS
Diox-
http://www.muzoteka.pl/2011/04/16/premi ... ersow.html
TenTypMes-
KNS
Diox-
- gruzin_juve
- Juventino
Dzięki za linki. W pyte kawałki.Smok-u pisze:Pojawiły się nowe płytki takich raperów jak TenTypMes i Diox
TenTypMes-
KNS
Diox-
- gawron
- Juventino
Ten kawałek Mesa to totalna miazga. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Smok-u pisze:TenTypMes-
Na początku sceptycznie podchodziłem do tej płyty, bo nie pasował mi Piotrek jako drum'n'base-owiec, rockman, czy łoteva. Wolę go w G-funkowych klimatach, rapowych. Ale po kilku przesłuchaniach płyty, naprawdę daje radę!
Zdecydowanie polecam nową płytę Miuosh'a. Do odsłuchu TU. Kolejna jego świetna płyta. Tak się wznieciłem ją, że kupiłem. Fakt, że na kacu, ale jak wytrzeźwiałem to nie żałuję.

Kurde, ten rok jest przepełniony kozackimi albumami, a to dopiero początek. Niedługo W.E.N.A., Rasmentalism i dużo, dużo innych ciekawych projektów. Łaaał. Dwa.zero.jeden.jeden świetny rocznik.
- Szilgu
- Juventino
Wolę Mesa kawałki 'Zalew' czy 'Zamknięcie'.
No ten rok będzie naprawdę kozak, już wyszło parę świetnych albumów (jak choćby właśnie Mes czy Zeus), a jeszcze przed nami drugie tyle. Liczę, że może Te-tris uwinie się w tym roku z nową płytką, ale póki co jej nie zapowiada, bo nie chce zapeszyć (jak przy Dwuznacznie).
No i przede wszystkim czekam na Rasmentalism.
No ten rok będzie naprawdę kozak, już wyszło parę świetnych albumów (jak choćby właśnie Mes czy Zeus), a jeszcze przed nami drugie tyle. Liczę, że może Te-tris uwinie się w tym roku z nową płytką, ale póki co jej nie zapowiada, bo nie chce zapeszyć (jak przy Dwuznacznie).
No i przede wszystkim czekam na Rasmentalism.
- Andryk
- Juventino
Chciałbym ogólnie polecić Wam 7-8 Maja WARSAW CHALLANGE , moim zdaniem obowiązkowa pozycja dla każdego fana tej muzyki. Będą klasyczne brzmienia od DE LA SOUL! I mega show zapewne od Hocus Pocus, nie mogę się doczekać osobiście 
poniżej line-up
Chonabibe Sound
De La Soul
DJ Spike
GrubSon
Hifi Banda
Hocus Pocus
Parias
Tede
VNM

poniżej line-up
Chonabibe Sound