Serie A (34): JUVENTUS 2-2 Catania
- Pan Mietek
- Juventino
No i wychodzi na to, że do Lazio też bo inter wygrywa z nimi. Sam nie wiem czy się cieszyćyanquez pisze:No i Amauri daje nam nadzieję, że zmniejszymy dystans do Udinese... Znowu bramka... Jesteśmy przeklęci chyba...
Asystował oczywiście Giovinco
Do tego wszystkiego czerwień dla Inlera na początku meczu. Moi drodzy do Udinese nadrobimy dziś trochę

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nigdy nie powinieneś się cieszyć ze zwycięstwa merdasów... Ale radości z porażki Lazio nikt Ci nie zabroniMietson pisze:No i wychodzi na to, że do Lazio też bo inter wygrywa z nimi. Sam nie wiem czy się cieszyćyanquez pisze:No i Amauri daje nam nadzieję, że zmniejszymy dystans do Udinese... Znowu bramka... Jesteśmy przeklęci chyba...
Do tego wszystkiego czerwień dla Inlera na początku meczu. Moi drodzy do Udinese nadrobimy dziś trochę

- Pan Mietek
- Juventino
W sumie dla mnie kalkulacja jest prosta - inter nie ma szans na scudetto a czy będą drudzy czy trzeci to już mnie serdecznie wali. Za to Lazio może grać w CL albo EL i dlatego fajnie będzie jak przegrają więc jednak cieszy mnie, że inter wygrywa ten meczyanquez pisze:Nigdy nie powinieneś się cieszyć ze zwycięstwa merdasów... Ale radości z porażki Lazio nikt Ci nie zabroniMietson pisze:No i wychodzi na to, że do Lazio też bo inter wygrywa z nimi. Sam nie wiem czy się cieszyćyanquez pisze:No i Amauri daje nam nadzieję, że zmniejszymy dystans do Udinese... Znowu bramka... Jesteśmy przeklęci chyba...

- Juventino79
- Juventino
Po stracie punktów z Violą nie wierzę już w LM ale trzeba walczyć o LE w obliczu dobrej gry Palermo w CI. Jakieś punkty na pewno do końca sezonu stracimy ale nie zapowiada się na to by Catania pozbawiła nas ich dzisiaj. Catania gra lekko mówiąc słabo na wyjazdach i sądzę ,że nie bez kłopotów ale zdobędziemy 3 punkty. Oby się tylko Marotta nie podjarał Lopezem, bo jeszcze się okaże ,że zamiast Teveza/Neymara Maxi Lopez będzie naszym klasowym snajperem
Stawiam 2-1. Matri i Alex dla nas
Forza JUVE!

Stawiam 2-1. Matri i Alex dla nas

Forza JUVE!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
pany Udinese przegrywa, Lazio przegrywa tylko Roma wygrała. w najlepszym przypadku będziemy mieć 5 pkt straty do LM i w perspektywie mecz z Lazio a jeszcze Udine grać będzie z Lazio i Milanem, Roma tylko z Milanem, będzie Liga Mistrzów tylko trza ogolić dzisiaj Catanke!

- yanquez
- Juventino
Żebyś tylko wieczorem nie musiał odwoływać takich zapewnieńdr.DeV pisze:pany Udinese przegrywa, Lazio przegrywa tylko Roma wygrała. w najlepszym przypadku będziemy mieć 5 pkt straty do LM i w perspektywie mecz z Lazio a jeszcze Udine grać będzie z Lazio i Milanem, Roma tylko z Milanem, będzie Liga Mistrzów tylko trza ogolić dzisiaj Catanke!

Nasze szanse na LM oceniam na 20%, na LE 90% (Palermo wariuje. Jadą Romę i dzisiaj Napoli)
PS. Amauri drugi gol

- Wojtek
- Juventino
Świat oszał Inter wygrał 2-1 z Lazio grając prawie cały mecz w 10...Udine przegrało po dwóch bramkach Amauriego :shock:
Znowu wyniki dla nas, jeśli wygramy dzisiaj to tylko lub aż 5 pkt do czwartego miejsca no ale nie chce znowu powracać do nadzieji bo wiemy jak to się skończy :doh:
PS. 3-0 dla nas MATRI x3!
Znowu wyniki dla nas, jeśli wygramy dzisiaj to tylko lub aż 5 pkt do czwartego miejsca no ale nie chce znowu powracać do nadzieji bo wiemy jak to się skończy :doh:
- Eric6666
- Juventino
przeciwnicy graja dla nas, a sami nie potrafimy tego wykorzystać, żeby z violą wyszli nastawieni tak jak powinni to teraz byśmy byli blisko Lm<<W@jTEk>> pisze:Świat oszał Inter wygrał 2-1 z Lazio grając prawie cały mecz w 10...Udine przegrało po dwóch bramkach Amauriego :shock:
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- yanquez
- Juventino
Grają i to jak. Zwróćcie uwagę Koledzy, że czerwoną zgarnął najważniejszy gracz Lazio - Mauri... Chyba nie muszę dodawać ile to dla nas znaczy...Eric6666 pisze: przeciwnicy graja dla nas
- Tharp
Trzeba spiac poslady i ograc catanie dzisiaj, inter i Amauri (2 bramy!!! DWIE BRAMY!!!!) zapewnili nam mozliwosc odrobienia paru punktow, NIE MOZNA zmarnowac takiej okazji.
Do tego nastepna kolejka zapowiada sie iscie smakowicie:
udine jedzie na Stadio Artemio Franchi, gdzie bedzie im ciezko wywalczyc jakiekolwiek punkty, palermo gra z upierdliwa ostatnio parma, a my najpewniej dostaniemy po (_!_) z lazio.
Do tego nastepna kolejka zapowiada sie iscie smakowicie:
udine jedzie na Stadio Artemio Franchi, gdzie bedzie im ciezko wywalczyc jakiekolwiek punkty, palermo gra z upierdliwa ostatnio parma, a my najpewniej dostaniemy po (_!_) z lazio.
- Vimes
- Juventino
Nie chcę krakać czy coś, ale w tym sezonie wiele razy przeciwnicy grali dla nas, chyba ani razu tego nie wykorzystaliśmy....
EDIT
EDIT
Dokładnie. Ubiegłeś mnie.Vimes pisze:Oczywiście, że można. Przecież w tym sezonie my specjalizujemy się w marnowaniu takich okazji.Tharp pisze:Trzeba spiac poslady i ograc catanie dzisiaj, inter i Amauri (2 bramy!!! DWIE BRAMY!!!!) zapewnili nam mozliwosc odrobienia paru punktow, NIE MOZNA zmarnowac takiej okazji.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- jareckik
- Juventino
I czym sie jaracie, przecież i tak nie zagramy w LM, już większe szanse ma ROMA! Trzeba wygrać z Lazio, Napoli i Parmą...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Do ostatniej chwili kiedy jest matematyczna szansa, bedę wierzy, ze na nowym stadionie usłyszymy hymn Ligi Mistrzów...nie badźmy frajerami,wygrajmy to dziś!!! przecież w CI ich pojechaliśmy na stojąco!! Wierzę, ze Del Piero pocięgnie nas do wygranej,na pewno jest glodny gry!
Do roboty !!!!!
Do roboty !!!!!