Stroje na sezon 2011/2012
- Osgiliath
- Juventino
Wyjazdówką chętnie by mogła zostać ponownie wg mnie "złota" bodaj z dwóch sezonów temu, bo jak dla mnie jest nawet lepsza od "niebieskich".Co do koszulki domowej. Nie wyobrażam sobie aby było to coś innego niż pasiak.Wyjazdowa to mi w sumie lata.
Co do domówki - ta, jak wskazałem w poście wyżej, albo jeszcze za czasów gry w serie b.
Inna rzecz, że Juve zawsze powinno mieć robione koszulki pod siebie z odpowiednimi pomysłami, jak Barca, czy Arsenal, bądź ManUtd, a nie być w paczce z masówkami, zaś patrząc na niektóre projekty fanów, to nike powinno się zawstydzić puszczając nam jakieś ząbki z tandetną wklejką, jak w obecnym sezonie...
- bendzamin
- Redaktor
W sezonie 2008/09 zlotko byla druga koszulka, a jako trzecia mielismy niebieska z sezonu 07/08.
W sezonie 2009/10 zlotko bylo trzecia koszulka, a jako wyjazdowke mielismy ta grafitowa.
W tym sezonie ta grafitowa jest jako trzecia. W nastepnym obecna biala - wyjazdowka bedzie trzecia, wiec drugiego kompletu sie mozemy spodziewac raczej w zywych barwach.
W sezonie 2009/10 zlotko bylo trzecia koszulka, a jako wyjazdowke mielismy ta grafitowa.
W tym sezonie ta grafitowa jest jako trzecia. W nastepnym obecna biala - wyjazdowka bedzie trzecia, wiec drugiego kompletu sie mozemy spodziewac raczej w zywych barwach.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Barca na pewno nie będzie takiej miała. Przecież u nich to wygląda tragicznie. A dla nas jednak dużo lepsza już będzie zebra.
Niech dadzą zebry, zrobią całą kampanie "fight for your faith" i wysmarują w barwy wojenne Melo, Krasica, Quaga i Buffona
Niech dadzą zebry, zrobią całą kampanie "fight for your faith" i wysmarują w barwy wojenne Melo, Krasica, Quaga i Buffona
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Każdy kolejny sezon to kompromitacja nie tylko w aspekcie sportowym. Pomysły nike w ostatnich latach pozostawiają wiele do życzenia, ale to co stało się w tym sezonie i być może stanie się w przyszłości woła o pomstę do nieba. Jednym z najważniejszych symboli są barwy. Koszulka w standardowe biało-czarne pasy wydaje mi się, że była praktycznie od zawsze (mogę się mylić). Ostatni rok i urozmaicenia w postaci ząbków to totalne nieporozumienie, a domysły na wygląd koszulek w przyszłym sezonie są jeszcze straszniejsze. Bianconeri właśnie dlatego, że jesteśmy utożsamiani z biało-czarnymi pasami na koszulkach. Liczę, że po wygaśnięciu umowy Juventus rozejrzy się za jakąś inna formą. Wystarczy zerknąć za miedzę na firmę adidas i jej szacunek do barw Milanu...
- blackadder
- Juventino
Trudno się nie zgodzić. Real czy Milan co roku mają stroje podobne, nikt tam nie wydziwia. Polityka Nike jest żałosna. Wypuszczanie jednego modelu na pół Europy to jakieś nieporozumienie.-10- pisze: Liczę, że po wygaśnięciu umowy Juventus rozejrzy się za jakąś inna formą. Wystarczy zerknąć za miedzę na firmę adidas i jej szacunek do barw Milanu...
Chociaż rzygający wąż na strojach wyjazdowych Interu to strzał w 10.

- kosciu88
- Juventino
Przypuszczam ze nie chca go jakos wkomponowac bo na tym bialym tle jest dobrze widoczny a Bet Clicowi pewnie na tym zalezy.stahoo pisze:Czemu ten cholerny bet-clic nie jest jakoś wkomponowany?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Piotr21
- Juventino
Dla mnie to też głupota. Po co tak motać i kombinować. Pasiaki normalne nasze klasyczne domówki zrobić i co sezon drobna korekta jakiś szczegółów malutkich a nie odchodzić zupełnie od klasyki która jest najlepsza. Wszystkie najlepsze koszulki były zwykłymi pasiakami prostymi i pięknymi a teraz to te koszulki osiągają poziom naszej drużyny czyli nijaki.
- @Maras@
- Juventino

Jeśli tak mają wyglądać nasze koszulki na następny sezon... to ja podziękuję

Jak dla mnie domowa koszulka powinna być w normalne, tradycyjne pasy a nie jakieś takie wynalazki