LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
marlo_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 14:50

Barcelona była lepszym zespołem [quote]

Widzę że chociaż jedna osoba potrafi obiektywnie ocenić która drużyna mimo wszystko jest lepsza.

>>...oD kOłYsKi aŻ pO gRóB jEdNa mIłośĆ jEdEn kLuB - JUVENTUS...<<
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 14:52

Kolejny user przesiąknięty nieskazitelnością,stworzoną by walczyć ze złem rodem z Katalonii gdzie wszystko jest piękne dopóki Barca wygrywa,bo jak już nie to oczywiście że musiał być antyfutbol,chamstwo i fart. Jak można mówić w ogóle że Real wygrał niezasłużenie/fartem ? dzizas :doh:

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 15:06

Co mnie strasznie denerwowało to brak powtórek kontrowersyjnych sytuacji, które wyglądały na pomyłkę sędziego na korzyść Barcelony. Ogólnie cała transmisja wraz z komentarzem miała pokazać jaki Real jest Bee a Barca wspaniała. Nie zmienia to faktu, że Real grał chamsko, ale cieszę się ich wygraną.

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 15:59

Ja jestem ciekaw czy inne drużyny wyciągną z tego spotkania wnioski i skończy się taka dominacja Barcy, czy nadal wszyscy będą trząść portami.

Real zagrał bardzo dobre spotkanie, a Mou pokazuje jak genialnym trenerem jest.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 16:07

Skibil pisze:Ja jestem ciekaw czy inne drużyny wyciągną z tego spotkania wnioski i skończy się taka dominacja Barcy, czy nadal wszyscy będą trząść portami.
To już wiedział chociazby Hiddink, prowadząc Chelsea. Wtedy od wyeliminowania Barcy dzieliła go jedna głupia akcja Iniesty w końcówce spotkania. Cóż, wypadki się zdarzają. Barcelona wtedy przeszła Chelsea z wielkim trudem. W następnym sezonie odpadła już po tej samej grze Interu. W tym roku będzie podobnie.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 17:51

Maradona10 pisze:
marlo_juve pisze:Ludzie opanujcie się w jaki waszym zdaniem sposób Real sprowadził Barcelonę na ziemię ?
Kiedy ostatni raz widziałeś tak waleczny Real?
Co do zmian z ławki to wejście Adebayora dużo zmieniło.
Barcelona była lepszym zespołem, a skoro mecz wygrał Real to znaczy, że Mourinho wykonał kawał dobrej roboty. Wiedząc, że ma słabszych piłkarzy nastawił się na defensywę. Próba grania piłki nie z tej ziemi zakończyłaby się porażką,bo Barcelona jest w tym lepsza. To normalna rzecz. Wszystko co mógł zrobić jako trener, zrobił.
Polemizował bym z tymi słabszymi piłkarzami . Ale do rzeczy - nie rozumiem tych zachwytów nad Mou i Realem - o trzeba przyznać świetnie dobrał taktykę , ale nie był to pogrom Barcelony . Real zagrał tak jak powinno sie grac przeciwko FCB tak jak napisał Coccolino - Hiddink .

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 19:03

DiaVolO pisze:Z tym pucharem to wałek,bo to atrapa. Prawdziwy puchar był w środku autobusu :P
Skąd to info?

Na swoim Twitterze Andaluzyjczyk pisze: &#8222;Dzień dobry wszystkim. To wszystko jest nieporozumieniem. Puchar wyskoczył, kiedy zobaczył tylu madridistas w drodze na Cibeles&#8221;.

Sklep jubilerski Alegre, który wykonał trofeum, podejmie się naprawy uszkodzonego pucharu. W tym czasie w klubowych gablotach stanie replika. Ramos jednak nie traci humoru. &#8222;Hehehe, nie martwcie się, wszystko jest w porządku. Ten dzień jest świetny, wieczorem mamy trening. Hala Madrid!&#8221;, dodał.

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 19:53

Heheh
Na początku mówiono że to replika a prawdziwy puchar był w środku autobusu,teraz piszą że to jednak oryginał :P W sumie gdzie tam o 4 nad ranem paradować z oryginałem,a na pewno piłkarze Realu ostro popili w szatni :prochno:

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 21:17

Filippo911 pisze:
Maradona10 pisze:
marlo_juve pisze:Ludzie opanujcie się w jaki waszym zdaniem sposób Real sprowadził Barcelonę na ziemię ?
Kiedy ostatni raz widziałeś tak waleczny Real?
Co do zmian z ławki to wejście Adebayora dużo zmieniło.
Barcelona była lepszym zespołem, a skoro mecz wygrał Real to znaczy, że Mourinho wykonał kawał dobrej roboty. Wiedząc, że ma słabszych piłkarzy nastawił się na defensywę. Próba grania piłki nie z tej ziemi zakończyłaby się porażką,bo Barcelona jest w tym lepsza. To normalna rzecz. Wszystko co mógł zrobić jako trener, zrobił.
Polemizował bym z tymi słabszymi piłkarzami . Ale do rzeczy - nie rozumiem tych zachwytów nad Mou i Realem - o trzeba przyznać świetnie dobrał taktykę , ale nie był to pogrom Barcelony . Real zagrał tak jak powinno sie grac przeciwko FCB tak jak napisał Coccolino - Hiddink .
Jose vs Barcelona :

LM 2004/2005
1/8:

Barcelona - CHELSEA 2:1 (L)
CHELSEA - Barcelona 4:2 (W)

LM 2005/2006
1/8:

CHELSEA - Barcelona 1:2 (L)
Barcelona - CHELSEA 1:1 (D)

LM 2006/2007
Grupa:

CHELSEA - Barcelona 1:0 (W)
Barcelona - CHELSEA 2:2 (D)

LM 2009/2010
Grupa:

Barcelona - INTER 2:0 (L)
INTER - Barcelona 0:0 (D)

Półfinał:
Barcelona - INTER 1:0 (L)
INTER - Barcelona 3:1 (W)

Sezon 2010/2011:
Liga:

Barcelona - REAL 5:0 (L)
REAL - Barcelona 1:1 (D)

Puchar Króla:
Barcelona - REAL 0:1 (W)

LM 2010/2011:
do rozegrania:
Barcelona - REAL ? (?)
REAL - Barcelona ? (?)

razem 13 mecz, 2 do rozegrania
bilans JOSE: 4(W)-4(D)-5(L)
16 zdobytych 19 straconych bramek

Barcelona nie jest taka wielka w starciach z Jose :whistle: Mourinho tyle razy z nimi grał że ma na nich patent :whistle: wygrywał i z Ronaldinho i z Messim :whistle: dla niego to chleb powszedni :smile: wielki trener :bravo:

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2011, 22:47

marlo_juve pisze:Ludzie opanujcie się w jaki waszym zdaniem sposób Real sprowadził Barcelonę na ziemię ? Tym wczorajszym przypadkiem jakim była jedyna akcja po której padła bramka ? Czy może tym że w pierwszej połowie 3 zawodników Realu powinno już wylecieć z boiska bo co innego gra faul a co innego chamska gra ( Ramos, Alonso, Arbeloa za faul na Messim). A może jednak tym że mieli więcej szczęścia niż rozumu w 2 połowie i tylko fuksem nie stracili w niej bramki. I nie podniecajcie się tak Mourinho bo on też wczoraj poszedł na żywioł i miał więcej szczęścia niż to warte. Zauważcie ze jak Real przestał grać w 2 połowie to Mourinho nie mógł już nic zrobić , nie miał nic do zaoferowania na ławce i liczył że fartem uda się przetrwać natarcia Barcy i tego farta miał.Tylko dlatego to wygrali a nie dlatego że są wielcy. To tyle o przepotężnym Realu i jego wodzu Mourinho.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Weź daj spokój... Ile czasu można oglądać taką gejowską piłeczkę. Dobrze, że przerypali, bo drażni mnie to ciągłe puszczanie spotkań barcy w TV... do tego jeszcze fapfapy Kowalczyka... ehhh :?

Ostatnio strasznie zaczął mnie też denerwować nurek Messi. Symulacje, kopanie piłek w kibiców, machanie łapami do sędziego... filmik najlepiej podsumowujący grę barcy:
http://www.youtube.com/watch?v=BXISkmGo ... re=related

Palladino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2011, 01:15

Ale to był Busquets czy jak to się pisze ;d

A tak w ogóle bardzo miło wczoraj się oglądało mecz. Dość wyrównany no i w końcu ktoś zarozumiałej Barcelonie utarł nosa. Liczę, że Mou jeszcze raz pokaże kunszt w LM : )

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2011, 08:19

yanquez pisze:Weź daj spokój... Ile czasu można oglądać taką gejowską piłeczkę.
Co masz na myśli?
yanquez pisze:Dobrze, że przerypali, bo drażni mnie to ciągłe puszczanie spotkań barcy w TV... do tego jeszcze fapfapy Kowalczyka... ehhh :?
Dziwi Cię jeszcze fakt, że w TV puszczają mecze drużyny grającej najatrakcyjniejszy futbol? Serio?
yanquez pisze:Ostatnio strasznie zaczął mnie też denerwować nurek Messi. Symulacje, kopanie piłek w kibiców, machanie łapami do sędziego... filmik najlepiej podsumowujący grę barcy:
http://www.youtube.com/watch?v=BXISkmGo ... re=related
Dałeś filmik z Busquetsem a piszesz o Messim :roll:
Ten filmik najlepiej podsumowuje grę Barcelony? Wpisz na yt słowo Barcelona a gwarantuje Ci, że znajdziesz dziesiątki filmików, które powiedzą Ci o ich grze dużo więcej :lol:

Generalnie to nie wiem o co wam chodzi. Nie potraficie obiektywnie przyznać, że Barcelona jest na ten moment najlepszym zespołem na świecie? Że gra najładniejszą piłkę? Że Mourinho jest najlepszym trenerem, taktykiem? Że Real pod jego wodzą, może i LM wygrać?

Radzę wprowadzić odrobinę spokoju, już za parę lat to samo będziecie mogli powiedzieć o Juventusie :wink:

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2011, 12:04

Te jazdy na Barcelonę są dość żałosne moim zdaniem. Określenie "gejowska" piłeczka to już moim zdaniem objaw kompleksów i zazdrości bo co to ma wspólnego z gejami? Barca jest najlepsza bo od lat osiąga najlepsze wyniki w Europie ale przecież to nie oni nakręcają cały ten Barcelonowy szał, prawda? Robią to głównie pismaki i dziennikarze.

Co mnie drażni odnośnie Barcelony to jedynie to, że non stop robią jakieś niepotrzebne transfery ale to się zmieni jak coś się zrobi z tym finansowym fair play.

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2011, 12:33

Można nie lubić Barcelony, ich styl nie musi zachwycać, ale nazywanie to grą "gejowską" :roll: . Szczerze ja mam już Barcelony, a raczej całej otoczki z komentatorami i sezonowcami na czele, dosyć. Po prostu staje się to uciążliwie ciągły jazgot w internecie o tym jakimi to Messi z kolegami bogami nie są. A że to Real był w stanie utrzeć nosa...

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2011, 14:50

Mietson pisze:Te jazdy na Barcelonę są dość żałosne moim zdaniem.
Żałosna to jest Barcelona. Oczywiście nie ujmuję jej stylu czy siły bo jest to obecnie najlepsze ekipa na świecie ale te ciągłe wypowiedzi w mediach,te prostactwo Pique,Alvesa,Abidala,Valdeza aż razi po oczach. Dzisiaj gracza Barcy nawet nie idzie dotknąć bo zaraz sędzia gwiżdże faul (broń boże sfaulować Messiego :doh: ),kiedy ten już upada cały skład Barcy rusza z łapami do sędziego,jak to może tak być,piłkarz Barcelony leży na murawie,on pewnie nie udaje,on jest meske un club...
Przypomnij sobie wypowiedzi Xaviego (któremu też już odbija we łbie) po ostatnich 2 Grad Derby,powiedział coś w stylu "Real nie chciał grać w piłkę" :rotfl: Dla niego ten który nie pozwoli mu grać po Katalońsku od razu jest zły,niedobry,antyfutbol,wszyscy powinni iść z nimi,z Barceloną,ona jest taka wielka...
Barcelona nie jest taka cudowna jak się wam wydaje,było widać w finale Puchary Króla jakie z nich chojraki,przeciwnik nie pozwoli im żwawo klepać piłeczki,zaraz antyfutbol,co to ma być,precz z nimi.
Boje się że w półfinale LM sędzia będzie za Barcą (bo przecież musi wygrać futbol,a nie jakaś "murarka" Realu),cała ta otoczka (Real kupuje Barca wychowuje :rotfl: ) jest dla mnie żenująca. Lubiłem Barcę,ba nawet niekiedy jej kibicowałem wtedy jak u nich grał Ronaldinho,Deco i inni,bo to mi się podobało,czysta gra bez żadnych aktorów,nie było płaczu w mediach jak przeciwnik nie pozwalał grać,nie było takiego spustu nad Katalonią. "och Messi biegnie,co teraz,co ja mam robić,przecież nie odważę z nim walczyć,jego koledzy nie dadzą mi spokoju,a kibice ? Jeju,żywy to na pewno nie wyjdę z tego stadionu"

ODPOWIEDZ