LaLiga
- stahoo
- Juventino
"Andrés Iniesta może zagrać w półfinale Ligi Mistrzów w starciu z Realem Madryt. UEFA ostatecznie nie nałożyła dodatkowej kary na piłkarza, który w pierwszym spotkaniu z Szachtarem Donieck wymusił na arbitrze przyznanie żółtej kartki, dzięki czemu "wykartkował się" przed meczem z Królewskimi."
Link do sytuacji z Iniestą:
Co o tym sądzicie?
Moim zdaniem słuszna decyzja UEFA, co równocześnie oznacza niesłuszną z Ramosem i Xabim Alonso (dostali kary).
Co o tym sądzicie?

- Łukasz
- Juventino
Mam dokładnie takie samo zdanie. Gdzieś w tym wszystkim brak konsekwencji.stahoo pisze:"Andrés Iniesta może zagrać w półfinale Ligi Mistrzów w starciu z Realem Madryt. UEFA ostatecznie nie nałożyła dodatkowej kary na piłkarza, który w pierwszym spotkaniu z Szachtarem Donieck wymusił na arbitrze przyznanie żółtej kartki, dzięki czemu "wykartkował się" przed meczem z Królewskimi."
Co o tym sądzicie?Moim zdaniem słuszna decyzja UEFA, co równocześnie oznacza niesłuszną z Ramosem i Xabim Alonso (dostali kary).
- YaSq
- Juventino
Dostali kary ? Chodzi ci o te kilka tys € ktore normalnie Perez wydaje na kolacje ? Nikt za to nie zostalukarany i moim zdaniem to dobra decyzja. Lepiej niech dostanie zolta, za gra na czas niz ma kogs kopac po nogach.stahoo pisze:"Andrés Iniesta może zagrać w półfinale Ligi Mistrzów w starciu z Realem Madryt. UEFA ostatecznie nie nałożyła dodatkowej kary na piłkarza, który w pierwszym spotkaniu z Szachtarem Donieck wymusił na arbitrze przyznanie żółtej kartki, dzięki czemu "wykartkował się" przed meczem z Królewskimi."
Co o tym sądzicie?Moim zdaniem słuszna decyzja UEFA, co równocześnie oznacza niesłuszną z Ramosem i Xabim Alonso (dostali kary).
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- YaSq
- Juventino
Niby niesprawiedliwe ale Iniesta zrobil to chyba tak poprsotu, a w meczu Realu do tego procederu urzyto calej "mafi" + zabawa w gluchy telefon. Mou do Jurka, Jurek do Ikera, Iker do Ramosa 8) Tam nie mozna bylo w zasadzie sie w jakis sensowny sposob tlumaczyc. Tu Iniesta moze powiedziec, ze nie wiedzial itp.
Swoja droga apropo dzisiejszych Gran Derbi: http://babol.pl/kat,1025465,title,Hiszp ... omosc.html
Swoja droga apropo dzisiejszych Gran Derbi: http://babol.pl/kat,1025465,title,Hiszp ... omosc.html
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No i się ośmiornicy znów udało. A tak poważnie to gratulacje dla Realu za (wreszcie!) to zwycięstwo. Katalończycy z tym swoim bajecznym futbolem już się mrówkom w dupę pchali. Nie mówiąc o kibicach, dla których to bardzo dobra lekcja pokory. Żeby nie było za nudno w mojej wypowiedzi to wspomnę jeszcze o Mourinho (czy jak to mówią Mouł). Nie lubię człowieka za to jakim jest człowiekiem, nie lubię go, bo on kocha Inter (<rzygi>), ale w tym wszystkim podziwiam za to jakim jest trenerem. To on ten mecz wygrał.
- Szilgu
- Juventino
Byłem za Barcą, bo Realu nienawidzę, ale to co zrobił Mourinho to geniusz. Messi, Xavi i Iniesta wyłączenie (poza trzydziestoma minutami).
Jose pokazał, że Barca jest do pokonania i wcale nie są tacy kosmiczni. Jestem pod wrażeniem, że potrafił zmusić gwiazdki do tak zdyscyplinowanej gry.
Mourinho
Jose pokazał, że Barca jest do pokonania i wcale nie są tacy kosmiczni. Jestem pod wrażeniem, że potrafił zmusić gwiazdki do tak zdyscyplinowanej gry.
Mourinho

- YaSq
- Juventino
Zamiast wydawac miliony na transfery trzeba ta kase przeznaczyc dla Mourinho i niech nas wyciagnie z bagna 8) Dzis zreszta nie pierwszy raz pokazal ze jest geniuszem.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Widać, że Mourinho uczy się na własnych błędach. W dwóch ostatnich meczach z Barceloną to pokazał. Mimo iż nie znoszę Realu, to nie sposób nie oddać jemu kunsztu. Brawo. Podobnie, jak jeden z kolegów wyżej - uważam, że Mourinho wygrał Realowi ten mecz. Teraz awans Barcelony do finału LM nie jest dla mnie taki przesądzony.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- steru
- Qualità Juventino
Pisałem już wcześniej, że to właśnie Mourinho robi różnicę, że to właśnie on może wygrać z Barceloną. Miałem rację. Facet z każdej minuty rozegranej przeciwko Barcelonie w tym sezonie wyciąga maksymalną ilość wniosków. Jaki jest tego efekt widać gołym okiem. Wczorajszy mecz udowodnił, że z Barceloną można wygrać. Nie może zrobić tego każdy ale może zrobić to Real. A półfinał LM Barcelona gra właśnie z Realem...
P.S. Widać nie trzeba czekać do drugiego sezonu pracy Mourinho na sukcesy.
P.S. Widać nie trzeba czekać do drugiego sezonu pracy Mourinho na sukcesy.