Serie A (33): Fiorentina 0-0 JUVENTUS
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
LM i po LM. Gramy fatalnie, bez pomysłu, bez jakości.
W 80 min. mieliśmy piłkę meczu, ale oczywiście 0 komunikacji w zespole i Toni przeszkodził sobie z Marchisio...
W 80 min. mieliśmy piłkę meczu, ale oczywiście 0 komunikacji w zespole i Toni przeszkodził sobie z Marchisio...
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Toni dzisiaj był 5tym obrońcą Violi niż napastnikiem Juve, cały czas przeszkadzał, na koniec wcale nie mógł dogadać się z Alexem 
Na 4 miejsce raczej nie mamy szans, nasza gra optymizmem nie napawa na najbliższe mecze, także Lige Europy to wszystko na co nas stać w tym sezonie, dziękuję dobranoc

Na 4 miejsce raczej nie mamy szans, nasza gra optymizmem nie napawa na najbliższe mecze, także Lige Europy to wszystko na co nas stać w tym sezonie, dziękuję dobranoc

Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2011, 16:49 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Miałem spore problemy z netem i widziałem tylko pokaz slajdów z drugiej połowy. Mam pytanie zatem odnośnie ustawienia: naprawdę graliśmy dziś 4-2-3-1 z Markizjo na trequartiście?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Właśnie widzę, że Lazio zapewniło sobie 3 punkty w meczu z Catanią, więc ponownie (dla osób, które po ostatnim meczu pisały o walce o LM) można zapomnieć o 4. miejscu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Dybala 4ever
- Juventino
Lepiej oddajcie mecze walkowerem, na LM nie ma już szans, a w LE nie chcę oglądać Juve jak znowu się kompromituje z lechami i salzburgami!! 

- Eric6666
- Juventino
jestem zażenowany, straciłem 90 min swojego życia oglądając tak beznadziejne spotkanie. Najgorsze, że DN i wesoła gromadka będzie mówić, że ważny 1 pkt -_-
Juventus DN jest żałosny, w defensywie czasami nieźle, ale atak to mamy gorszy niż spadkowicz Premier League. Atakuje 2-3 reszta stoi jak barany. technicznie jesteśmy na poziomie Ekstraklasy, w Violi dalekie piłki wręcz do nóżki a u nas? dośrodkowań dobrych można policzyć na palcach jednej dłoni u żółwia ninji!!
Ps. Oby DN dostał po dupie za to spotkanie, może jedna dobra wiadomość.
Ps2. walczymy o LM, w wywiadach to pałają motywacją, a na boisku? truchtamy!
Juventus DN jest żałosny, w defensywie czasami nieźle, ale atak to mamy gorszy niż spadkowicz Premier League. Atakuje 2-3 reszta stoi jak barany. technicznie jesteśmy na poziomie Ekstraklasy, w Violi dalekie piłki wręcz do nóżki a u nas? dośrodkowań dobrych można policzyć na palcach jednej dłoni u żółwia ninji!!
Ps. Oby DN dostał po dupie za to spotkanie, może jedna dobra wiadomość.
Ps2. walczymy o LM, w wywiadach to pałają motywacją, a na boisku? truchtamy!
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Simi
- Qualità Juventino
Jak dla mnie taktyka często zamieniała się z 4-3-3 na 4-4-2 gdzie Pepe hasał z Matrim z przodu.Łukasz pisze:Miałem spore problemy z netem i widziałem tylko pokaz slajdów z drugiej połowy. Mam pytanie zatem odnośnie ustawienia: naprawdę graliśmy dziś 4-2-3-1 z Markizjo na trequartiście?
- ewerthon
- Juventino
Tak to wyglądało, nie wiem co ten przeciętniak tam robił. Po raz kolejny wyszedł geniusz taktyczny Alojza.Łukasz pisze:Miałem spore problemy z netem i widziałem tylko pokaz slajdów z drugiej połowy. Mam pytanie zatem odnośnie ustawienia: naprawdę graliśmy dziś 4-2-3-1 z Markizjo na trequartiście?
- Don Tom
- Juventino
i takim o to sposobem 4 miejsce odeszło w zapomnienie.. 8pkt straty do Lazio -5 kolejek..
szkoda, ale chłopcy chyba też za bardzo się 'podjarali' wczorajszym wynikiem. Czuję, że skończymy na 5 miejscu ze stratą 1-2 pkt do SS L.
szkoda, ale chłopcy chyba też za bardzo się 'podjarali' wczorajszym wynikiem. Czuję, że skończymy na 5 miejscu ze stratą 1-2 pkt do SS L.
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- jakku1
- Juventino
No, no, prawie Ci sie udalo. Przyznaj sie, ile wtopiles?mat01 pisze:spokojnie, mecz jest ustawiony, bedzie remisPS. Ehh Lazio prowadzi.na bukach kurs drastycznie spadal
A teraz o meczu. Mielismy swoje szanse. Niestety, nie wykorzystalismy, najbardziej zal tej, w ktorej Toni zdjal pilke z buta Marchisio, bo juz widzialem pilke w siatce. Teraz bedzie bardzo ciezko o cokolwiek, w najlepszym wypadku bedziemy miec punkt straty do Romy, i 4 do Udine. Lazio odlecialo, ale na szczescie oni maja teraz trzy b. ciezkie spotkania (Z Interem, z Nami i z Udine).
Sami sobie skomplikowalismy niesamowicie sprawe. No ale trudno, jeszcze jest jakas szansa. Niestety, b. niewielka ; /
- Łukasz
- Juventino
Czyli jednak Marchisio ustawiony był nominalnie jako półlewy, tak?Simi pisze:z 4-3-3
Edit:
Jeśli jednak tak to wyglądało (4-2-3-1), a do tego mecz zaczął chyba Motta (tak?), no to DN nie jest bez winy. To są dość spore błędy, bo przecież poprzedni mecz pokazał, że 4-3-3 z Marchisio na półlewym i Sorensenem zamiast Motty wygąda względnie sensownie...ewerthon pisze: Tak to wyglądało, nie wiem co ten przeciętniak tam robił. Po raz kolejny wyszedł geniusz taktyczny Alojza.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2011, 16:53 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- kedzior1392
- Juventino
Toni zrobił wszystko by nie strzelić bramki.
Na wyróżnienie zasługuje Motta, jego dośrodkowania są jak brak zęba u Grygery.
Najlepiej zagrał...Bonucci. To dzięki niemu mamy ten 1 pkt. Dostawiał nogę tam gdzie była potrzebna.
Reszta bez komentarza.
Remis z pupy.
Na wyróżnienie zasługuje Motta, jego dośrodkowania są jak brak zęba u Grygery.
Najlepiej zagrał...Bonucci. To dzięki niemu mamy ten 1 pkt. Dostawiał nogę tam gdzie była potrzebna.
Reszta bez komentarza.
Remis z pupy.