Serie A (33): Fiorentina 0-0 JUVENTUS
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Widziałem, widziałem. Nie bierzesz chyba jednak pod uwagę, że każde spotkanie rządzi się własnymi prawami, a Boruc nie gra za każdym razem tak znakomicie. Więcej zaangażowania z naszej strony i Artur przy tak przeciętnej postawie swojego zespołu może być w tarapatach.zahor pisze:Zgaduję, że nie widziałeś chociażby ostatniego meczu z Milanem. To, że do przerwy gospodarze nie przegrywali czterema, pięcioma bramkami to zasługa prawie wyłącznie Boruca. Zresztą to nie pierwszy jego tak udany występ w tym sezonie.mrozzi pisze:To, że znakomicie bronił przeciwko nam w pierwszej rundzie nie oznacza, że podobnie będzie dziś.... Nie rób z niego gwiazdy klubu z Florencji. Przy dobrze grającemu Juventusowi i Artur Violi nie powinien pomóc.<<W@jTEk>> pisze:I Boruc chwyta więc znowu będzie trudno strzelić.
Nudny mecz. Cholernie dziwne ustawienie zaserwował nam Gargamel. Póki co nie przekłada się to jednak na sytuacje strzeleckie. Za wysoko też podchodzimy, rywal przy kontrach ma przewagę i tylko nerwy niepotrzebne się pojawiają.
Spotkanie jak najbardziej do wygrania - mam wrażenie, że nasi chcą uśpić czujność przeciwnika, bo gra taka senna...
- KondzioJuveFans
- Juventino
http://www.rojadirecta.es/goto/azteca-d ... m/p/1.htmllenor pisze:Dajcie jakiegoś porządnego linka, bo albo jakość taka, że się oglądać nie da albo się tnie.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- mateusz6
- Juventino
lenor pisze:Dajcie jakiegoś porządnego linka, bo albo jakość taka, że się oglądać nie da albo się tnie.
http://rokshome.blogspot.com/
mi się fajnie oglądało z tego linka
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja odniosłem zgoła inne wrażenie. Gramy z kimś lepiej dysponowanym od naszych rywali z trzech ostatnich kolejek i wtedy - klops. Wydaje mi się, że będzie remis, który w zasadzie nam nic nie daje. BTW, jestem ciekawy, czy Agnelli zapomniał już o projekcie "12 zwycięstw z rzędu"?mrozzi pisze:Spotkanie jak najbardziej do wygrania - mam wrażenie, że nasi chcą uśpić czujność przeciwnika, bo gra taka senna...
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Vimes
- Juventino
Del Neri wiedząc, że Boruc to świetny bramkarz, uknuł chytry plan. Nasi mają go zanudzić swoją nieporadnością, a kiedy się zdekoncentruje strzelą decydującą bramkę. Tylko Matri próbował się wyłamać z tego schematu i oddał strzał, który mógł wydobyć Boruca z letargu. Na szczęście strzał był niecelny. Boruc z nudów w końcu puści jakiegoś farfocla.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Dzięki wielkie<<W@jTEk>> pisze:TU mi się nic nie tnie i jakość niczego sobielenor pisze:Dajcie jakiegoś porządnego linka, bo albo jakość taka, że się oglądać nie da albo się tnie.

- Eric6666
- Juventino
tak samo jak o 100 mln na transfery;dAntichrist pisze:Ja odniosłem zgoła inne wrażenie. Gramy z kimś lepiej dysponowanym od naszych rywali z trzech ostatnich kolejek i wtedy - klops. Wydaje mi się, że będzie remis, który w zasadzie nam nic nie daje. BTW, jestem ciekawy, czy Agnelli zapomniał już o projekcie "12 zwycięstw z rzędu"?mrozzi pisze:Spotkanie jak najbardziej do wygrania - mam wrażenie, że nasi chcą uśpić czujność przeciwnika, bo gra taka senna...
Viola daje nam wiele miejsca w środku pola, szkoda, że nie potrafimy tego wykorzystać.
dośrodkowania? brawo ;d
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Cóż, zagraliśmy słabo, wobec czego nie mogło być więcej, niż remis. Cieszmy się, że nie wracamy z niczym, choć jak już wspomniałem - ten remis nam nic nie daje. W zasadzie ciężko kogoś wyróżnić na plus, bo słabo grała cała drużyna.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- KondzioJuveFans
- Juventino
Gdyby Toni zostawił tą piłkę Marchisio.... wygrali byśmy to... ta sytuacja będzie mi się śniła po nocach
Bardzo słabo dzisiaj Grosso.

Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2011, 16:47 przez KondzioJuveFans, łącznie zmieniany 1 raz.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Vimes
- Juventino
Tradycji stało się zadość i po raz kolejny w ostatnich latach wywozimy remis z Florencji. Lazio wygrywa z Catanią i wszystko wraca do normy, czyli znowu tracimy 8 punktów do czwartego miejsca. Szczerze mówiąc, to nie widziałem dzisiaj na boisku drużyny wierzącej w awans i walczącej o niego do końca. Cóż, liczę, że uda nam się przynajmniej wyprzedzić w tabeli Romę.