Serie A (33): Fiorentina 0-0 JUVENTUS
- Vimes
- Juventino
Z drugiej strony los ciągle daje nam szansę. Porażka Romy i wielce prawdopodobna porażka Udinese sprawiłby, że LM byłaby na wyciągnięcie ręki. Jeżeli nie ogramy Fiorentiny to nic tylko pluć sobie w brodę.zahor pisze:Myślę, że ciężko jednoznacznie określić moment w którym kończą się złudzenia. Ja na przykład już sobie jakiś czas temu uświadomiłem, że LM za rok nie będzie. Ale na drugim biegunie są np. tacy, którzy po porażce Polaków 3:0 ze Słowenią jeszcze coś tak kalkulowali co to by się musiało stać, żeby nasi pojechali na mundial. Myślę więc, że nawet jak dzisiaj Juve przegra a Lazio i Udinese wygrają, to znajdzie się jeszcze garstka nawiedzonych, którzy znajdą taki układ wyników w pozostałych meczach, przy którym Juventus wskoczy na czwarte miejsce.Vimes pisze:Sześć z siedmiu naszych poprzednich meczów we Florencji skończyło się remisami. W naszej obecnej sytuacji remis nic nam nie daje. Pytanie tylko czy ostateczny koniec złudzeń o LM nastąpi już dzisiaj?
BTW, dlaczego te miśki kokolino z Canal+ będę o 15:00 retransmitować mecz Milanu z Sampdorią zamiast pokazać coś na żywo?
- Alexis93
- Juventino
Lepszy koniec złudzeń dzisiaj niż z Lazio czy Napoli, naturalnie jednak wszystko jest możliwe. Szansa na LM to naprawdę wielki bonus na koniec tego sezonu, mam więc nadzieję że piłkarze będą przynajmniej walczyć do ostatnich minut.
Juventus na zawsze!
- Eric6666
- Juventino
powinniśmy dziękować Bogu, że Serie A jest w tym roku znowu taka słaba, bo już dawno marzenia o Lm powinny wyparować. Liczę tylko, że będzie widać, ze chcą to zrobić i mają jakieś argumenty do tego, nie będę płakał jak przegramy 2-1 po walce, ale jak dostaniemy w tyłek, albo grajmy na remis, to załamię się prawie tak jak po spotkaniu z Bayernem;d
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- bianconeri10
- Juventino
cześć wszystkim
ma może ktoś linka do meczu chodzi mi o jakość HD
ma może ktoś linka do meczu chodzi mi o jakość HD
- Wojtek
- Juventino
Składy:

Typ: 1-2 FORZA JUVE!
Ehh Motta :doh: I Boruc chwyta więc znowu będzie trudno strzelić. Mam nadzieje że Grosso będzie grał jak z RomąFiorentina (4-3-2-1): Boruc - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Cerci, Mutu - Giladino
ławka: Frey, Comotto, Camporese, D'Agostino, Donadel, Ljajic, Babacar
Juventus (4-2-3-1): Buffon - Motta, Bonucci, Barzagli, Grosso - Aquilani, Felipe Melo - Krasic, Marchisio, Pepe - Matri
ławka: Storari, Sorensen, Traore, Salihamidzic, Martinez, Toni, Del Piero

Typ: 1-2 FORZA JUVE!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To, że znakomicie bronił przeciwko nam w pierwszej rundzie nie oznacza, że podobnie będzie dziś.... Nie rób z niego gwiazdy klubu z Florencji. Przy dobrze grającemu Juventusowi i Artur Violi nie powinien pomóc.<<W@jTEk>> pisze:I Boruc chwyta więc znowu będzie trudno strzelić.
- zahor
- Juventino
Zgaduję, że nie widziałeś chociażby ostatniego meczu z Milanem. To, że do przerwy gospodarze nie przegrywali czterema, pięcioma bramkami to zasługa prawie wyłącznie Boruca. Zresztą to nie pierwszy jego tak udany występ w tym sezonie.mrozzi pisze:To, że znakomicie bronił przeciwko nam w pierwszej rundzie nie oznacza, że podobnie będzie dziś.... Nie rób z niego gwiazdy klubu z Florencji. Przy dobrze grającemu Juventusowi i Artur Violi nie powinien pomóc.<<W@jTEk>> pisze:I Boruc chwyta więc znowu będzie trudno strzelić.
- ewerthon
- Juventino
I can't believe in Marco Motta. Widać dzisiaj roznice pomiedzy Mihajloviciem, a Del Nerim. Wróciła gwiazda drużyny - S. Frey, ale co z tego skoro Boruc bronił pewnie i jemu na razie należy się miejsce w pierwszym składzie.
- wierzba
- Juventino
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nudna ta pierwsza połowa szczerze mówiąc. Fiorentina gra lepiej, niż Genoa ostatnio i Juventus staje się jakby bardziej bezradny. Chwalony przez wielu ostatnio Pepe, wrócił do swojego normalnego poziomu i nie gra nic.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2011, 15:43 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.