Serie A (32): JUVENTUS 3-2 Genoa
- francois
- Juventino
Muszę przyznać, że byłem trochę sceptyczny, ale chłopak mnie przekonał do siebie.Qrczak pisze:Rzeczywiście ,nikt nie wierzył w Matriego a stał się snajperem nie do zatrzymania ;D
Jego przyjście jest trochę analogiczne do Candrevy w zeszłym sezonie i wszyscy wiemy jak się to skończyło...
Ps. Już dawno chyba nikt z kibiców Bianconerich nie cieszył się tak po serii 3 zwycięstw

- figc1898
- Juventino
Po pierwszych 30 minutach Juve wzięło się do pracy i od tego momentu dążyli do wygranej dzięki walce i determinacji, której zabrakło w styczniu i w lutym. Mamy wspaniałych napastników, czyli: Matri i Toni. Bez nich ciężko byłoby osiągnąć takie wyniki. Również Simone Pepe rozegrał świetny mecz. Wszystko wskazuje na to, że chce się jeszcze pokazać bo może zostać sprzedany. Alex Del Piero na trybunach z rodziną - wspaniały widok. Tylko nie wiem co mówili do siebie Storari i Aquilani po meczu 

- Qrczak
- Juventino
Pepe nie jest własnością Juve tylko wypożyczony z udineze.figc1898 pisze:Po pierwszych 30 minutach Juve wzięło się do pracy i od tego momentu dążyli do wygranej dzięki walce i determinacji, której zabrakło w styczniu i w lutym. Mamy wspaniałych napastników, czyli: Matri i Toni. Bez nich ciężko byłoby osiągnąć takie wyniki. Również Simone Pepe rozegrał świetny mecz. Wszystko wskazuje na to, że chce się jeszcze pokazać bo może zostać sprzedany. Alex Del Piero na trybunach z rodziną - wspaniały widok. Tylko nie wiem co mówili do siebie Storari i Aquilani po meczu
- JuveFilip_8_
- Juventino
zkąd?Qrczak pisze:Pepe nie jest własnością Juve tylko wypożyczony z udineze.figc1898 pisze:Po pierwszych 30 minutach Juve wzięło się do pracy (...)
Pepe moim zadniem zagrał dobry mecz.

- juventusprzemek
- Juventino
Trzecie zwycięstwo z rzędu daje realne szanse na LM, a ja przestałem już wierzyć w "projekt".
Dwa razy Genoa prowadziła a wygraliśmy my, jak trzeba i mamy nóż na gardle to chłopaki się zepną. Oby tak dalej do końca i musimy liczyć na upadki Lazio,Udine i Romy.
Dwa razy Genoa prowadziła a wygraliśmy my, jak trzeba i mamy nóż na gardle to chłopaki się zepną. Oby tak dalej do końca i musimy liczyć na upadki Lazio,Udine i Romy.