Nowy Trener?
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No to VG wyleciał chyba... Se urlop robi przez dwa miesiące, żeby nie być gołosłownym 
W moim odczuciu nie jest takim super trenerem, na jakiego niektórzy go kreują... No ale kiedy słyszę nazwiska potencjalnych trenerów Juve, VG wydaje się geniuszem...

W moim odczuciu nie jest takim super trenerem, na jakiego niektórzy go kreują... No ale kiedy słyszę nazwiska potencjalnych trenerów Juve, VG wydaje się geniuszem...
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak w temacie nowego trenera. Podoba mi się pomeczowa wypowiedź Lenczyka: http://www.sport.pl/pilka/1,65050,94063 ... e_moj.html
Naszemu treneiro zabrakłoby jaj, by coś takiego powiedzieć. On zawsze jest na dobrej drodze i zapomina o poprzednim meczu. Żeby nie było totalnego offtopa, to trzymam kciuki za Agnelliego, by sprowadził VG do nas. Nie jest to ideał, ale wolałbym z nim przegrywać w 1/8 finału LM, niż w fazie grupowej LE.
Naszemu treneiro zabrakłoby jaj, by coś takiego powiedzieć. On zawsze jest na dobrej drodze i zapomina o poprzednim meczu. Żeby nie było totalnego offtopa, to trzymam kciuki za Agnelliego, by sprowadził VG do nas. Nie jest to ideał, ale wolałbym z nim przegrywać w 1/8 finału LM, niż w fazie grupowej LE.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- deszczowy
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
W tym sezonie zmiana trenera i tak nic nie zmieni, dokończymy go z DN a potem pomyślimy...deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
Ja tam nie wierze w VG powiedział jasno że rok przerwy więc nie zawracajmy sobie nim głowy!
- jarmel
- Redaktor
A to nie on mówił, że robi sobie rok przerwy?deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
#AllegriOut
- gruzin_juve
- Juventino
Tak. Van Gaal już kilkakrotnie powtarzał, ze robi sobie przerwę.jarmel pisze:A to nie on mówił, że robi sobie rok przerwy?deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
Użytkownicy forum wolą jednak pompować dalej balon.--> później można w końcu pojechać po MArotcie, że jest frajerem itd :lol:
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Proszę nie kopiować moich postów :evil: :evil: :evil:deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
VG powiedział, że chce zrobić sobie przerwę w trenowaniu... Myślicie, że wystarczą mu trzy miesiące ??? :C
- wagner
- Juventino
jak dla mnie: "wymienił stryjek siekierkę na kijek" :doh:deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Racja, poczekajmy do końca sezonu z tym tematem, może Del Neri nas zadziwi. Jak zmieniać trenera to na wyższy poziom, a nie zmienić żeby zmienić i nic z tego nie mieć.wagner pisze:jak dla mnie: "wymienił stryjek siekierkę na kijek" :doh:deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
FORZA JUVE!!!
- deszczowy
- Juventino
Ja bym powiedział raczej, że mamy tu pewną dychotomię, i to skrajną. Van Gaalowi nie wyszedł ostatni sezon, a wcześniej notował sukcesy, zaś Del Neri był raczej nieudacznikiem, któremu wyszedł ostatni sezon. Widzisz różnicę?wagner pisze:jak dla mnie: "wymienił stryjek siekierkę na kijek" :doh:deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
- Vimes
- Juventino
Lepiej się zastanów zanim coś takiego napiszesz. Wystarczy porównać co mogą sobie wpisać Van Gaal i Del Neri w rubrykę sukcesy zawodowe.wagner pisze:jak dla mnie: "wymienił stryjek siekierkę na kijek" :doh:deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
Louis Van Gaal:
mistrzostwo Holandii 1994, 1995 i 1996, Puchar Holandii 1993, Superpuchar Holandii 1993, 1995 i 1996, Puchar UEFA 1992, Puchar Mistrzów 1995, Puchar Interkontynentalny 1995 oraz Superpuchar Europy 1996 z Ajaxem
mistrzostwo Hiszpanii 1998 i 1999, wicemistrzostwo Hiszpanii 2000 oraz Puchar Hiszpanii 1998 z Barceloną
mistrzostwo Holandii 2009, wicemistrzostwo Holandii 2006 i finał Pucharu Holandii 2007 z AZ Alkmaar
mistrzostwo Niemiec 2010, Puchar Niemiec 2010 i finał Pucharu Mistrzów 2010 Superpuchar Niemiec 2010 z Bayernem
czwarte miejsce w Serie A z Sampdorią
- deszczowy
- Juventino
rozpisałeś to, czego mnie się rozpisywać nie chciało, dziękujęVimes pisze:Lepiej się zastanów zanim coś takiego napiszesz. Wystarczy porównać co mogą sobie wpisać Van Gaal i Del Neri w rubrykę sukcesy zawodowe.wagner pisze:jak dla mnie: "wymienił stryjek siekierkę na kijek" :doh:deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
Louis Van Gaal:Luigi Del Neri:
mistrzostwo Holandii 1994, 1995 i 1996, Puchar Holandii 1993, Superpuchar Holandii 1993, 1995 i 1996, Puchar UEFA 1992, Puchar Mistrzów 1995, Puchar Interkontynentalny 1995 oraz Superpuchar Europy 1996 z Ajaxem
mistrzostwo Hiszpanii 1998 i 1999, wicemistrzostwo Hiszpanii 2000 oraz Puchar Hiszpanii 1998 z Barceloną
mistrzostwo Holandii 2009, wicemistrzostwo Holandii 2006 i finał Pucharu Holandii 2007 z AZ Alkmaar
mistrzostwo Niemiec 2010, Puchar Niemiec 2010 i finał Pucharu Mistrzów 2010 Superpuchar Niemiec 2010 z Bayernem

Myślę, że będąc człekiem zdrowych zmysłów (a takie mam mniemanie o nim), już powinien podtykać Buldogowi ważny od lipca kontrakt.
- wagner
- Juventino
tak, tak a na Buffona trzeba stawiać bo ma dobrą metryczkęVimes pisze:Lepiej się zastanów zanim coś takiego napiszesz. Wystarczy porównać co mogą sobie sobie wpisać Van Gaal i Del Neri w rubrykę sukcesy zawodowe.wagner pisze:jak dla mnie: "wymienił stryjek siekierkę na kijek" :doh:deszczowy pisze:Panowie, van Gaal poleciał!! Mam nadzieję, że Marotta już bukuje bilet na samolot do Monachium!
śmiem twierdzić po prostu że Van Gaal się u nas nie sprawdzi, nie podważam jego sukcesów . .
widzę że niektórzy interpretują wpisy na własny sposób, każdy widzi co chce widzieć

i nie twierdzę że Del Neri musi zostać na następny sezon, wręcz przeciwnie, więc nie wiem po co w to zestawienie włączyłeś obecnego trenera

zahor pisze: Dyskusja jest czysto akademicka, bo Holender u nas pracować nie będzie, ale co tam. Dorzucę swoje trzy grosze.
Można się spierać czy lepszy byłby van Gaal, czy też np. Scolari czy też Villas Boas. Można dyskutować, czy byłby w stanie we Włoszech spożytkować optymalnie swoje umiejętności, czy nie. Ale porównywanie go do Delneriego uważam za kpinę, bo to zupełnie inna półka. Rozważając zakup corolli można się zastanowić, czy nie lepszy byłby np. focus albo mazda 3, ale nikt rozsądny trabanta do tych porównań nie włączy.

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2011, 17:19 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
Dyskusja jest czysto akademicka, bo Holender u nas pracować nie będzie, ale co tam. Dorzucę swoje trzy grosze.wagner pisze:tak, tak a na Buffona trzeba stawiać bo ma dobrą metryczkęVimes pisze:Lepiej się zastanów zanim coś takiego napiszesz. Wystarczy porównać co mogą sobie sobie wpisać Van Gaal i Del Neri w rubrykę sukcesy zawodowe.wagner pisze: jak dla mnie: "wymienił stryjek siekierkę na kijek" :doh:
śmiem twierdzić po prostu że Van Gaal się u nas nie sprawdzi, nie podważam jego sukcesów . .
widzę że niektórzy interpretują wpisy na własny sposób, każdy widzi co chce widzieć
i nie twierdzę że Del Neri musi zostać na następny sezon, wręcz przeciwnie, więc nie wiem po co w to zestawieniu włączyłeś obecnego trenera![]()
Można się spierać czy lepszy byłby van Gaal, czy też np. Scolari czy też Villas Boas. Można dyskutować, czy byłby w stanie we Włoszech spożytkować optymalnie swoje umiejętności, czy nie. Ale porównywanie go do Delneriego uważam za kpinę, bo to zupełnie inna półka. Rozważając zakup corolli można się zastanowić, czy nie lepszy byłby np. focus albo mazda 3, ale nikt rozsądny trabanta do tych porównań nie włączy.