Serie A (32): JUVENTUS 3-2 Genoa
- Wojtek
- Juventino
Nareszcie!!!!!! mamy trzecie zwycięstwo pod rząd! Trzeba przyznać należało nam się.
Świetna zmiana Toniego (gol,asysta i zmarnowana setka) tylko chyba powinien zejść Marchisio a nie Melo.
Kompletnie nierozumiem dlaczego Martinez wszedł za Pepe, powienien zejśc Krasic!
NO i mamy teraz tylko 5 pkt do LM
FORZA JUVE!
Świetna zmiana Toniego (gol,asysta i zmarnowana setka) tylko chyba powinien zejść Marchisio a nie Melo.
Kompletnie nierozumiem dlaczego Martinez wszedł za Pepe, powienien zejśc Krasic!
NO i mamy teraz tylko 5 pkt do LM

FORZA JUVE!
- JuveFilip_8_
- Juventino
Wymęczone, ale zasłużone zwycięstwo. Teraz tylko podtrzymać dobrą passę i jaaaaazda po LM.
Pepe man of the match - walczak z niego niesamowity, biegnie do każdej piłki!
szkoda ze Toni nie wykorzystał na 4-2 setki, wtedy wynik bardziej odzwierciedlałby przebieg meczu.
JUVE PER SEMPRE!!
Pepe man of the match - walczak z niego niesamowity, biegnie do każdej piłki!
szkoda ze Toni nie wykorzystał na 4-2 setki, wtedy wynik bardziej odzwierciedlałby przebieg meczu.
JUVE PER SEMPRE!!

- pan Zambrotta
- Juventino
- mixery
- Juventino
Matri ma niezłe nerwy
. Do tego Toni gol & asysta, ale w doliczonym czasie.. jak on mógł tego nie trafić.
Sorensen musi coś z tymi dośrodkowaniami zrobić
Liczył ktoś może ile razy Martinez poprawiał fryzurę?
Ważne że są 3 punkty...

Sorensen musi coś z tymi dośrodkowaniami zrobić

Liczył ktoś może ile razy Martinez poprawiał fryzurę?
Ważne że są 3 punkty...
- Bartek88
- Juventino
Brawo. Wygralismy grajac padake.
Powiem tak: potrzeba nam conajmniej 3 zawodnikow z mentalnoscia zwyciescow albo trenera z mentalnoscia zwyciescy. Inaczej o LM jesli sie zakwalifikujemy mozemy zapomniec o jakich kolwiek sukcesach.
A gdyby pepe zszedl po pierwszej polowie to moze bylo by 4:2, bo tyle sytuacji ile nam zmascil to policzyc sie nie dalo. Juz nie mowiac ze mial 99% sytuacje bramkowa. Krasic to samo, sily nie mial w nodze zeby ta pilke troche mocniej kopnac?
Powiem tak: potrzeba nam conajmniej 3 zawodnikow z mentalnoscia zwyciescow albo trenera z mentalnoscia zwyciescy. Inaczej o LM jesli sie zakwalifikujemy mozemy zapomniec o jakich kolwiek sukcesach.
A gdyby pepe zszedl po pierwszej polowie to moze bylo by 4:2, bo tyle sytuacji ile nam zmascil to policzyc sie nie dalo. Juz nie mowiac ze mial 99% sytuacje bramkowa. Krasic to samo, sily nie mial w nodze zeby ta pilke troche mocniej kopnac?
- deszczowy
- Juventino
Panowie.... jesteśmy w grze o LM.
Pepe byłby MotM, ale... to Toni urwał 3 punkty.
Zapowiada się interesująca końcówka sezonu.
Pepe byłby MotM, ale... to Toni urwał 3 punkty.
Zapowiada się interesująca końcówka sezonu.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
TAK!!!
TAKI JUVENTUS CHCIAŁEM ZOBACZYĆ W 2 POŁOWIE!!!
Szkoda, że Toni nie strzelił stówki, tak samo Pepe, ale najważniejsze są 3 pkt!
Tak, Juventus poczuje się teraz pewniejszy siebie, wróci Grosso za tego niedojdę Traore, musimy WIERZYĆ!
TAKI JUVENTUS CHCIAŁEM ZOBACZYĆ W 2 POŁOWIE!!!
Szkoda, że Toni nie strzelił stówki, tak samo Pepe, ale najważniejsze są 3 pkt!
Tak, Juventus poczuje się teraz pewniejszy siebie, wróci Grosso za tego niedojdę Traore, musimy WIERZYĆ!
- dzidzia
- Juventino
Wspaniale;)
Ładnie w ataku zagrali. Genialny mecz Toniego. Podobał mi się też Pepe dziś i Milos też już bardziej przypomina Milosa z pierwszej części sezonu.
Obrona za to wołała o pomstę do nieba w 1 połowie. Od kiedy Motta zszedł jakoś lepiej wszystko zaczęło wyglądać. Kiedy Kielon wraca?
Ładnie w ataku zagrali. Genialny mecz Toniego. Podobał mi się też Pepe dziś i Milos też już bardziej przypomina Milosa z pierwszej części sezonu.
Obrona za to wołała o pomstę do nieba w 1 połowie. Od kiedy Motta zszedł jakoś lepiej wszystko zaczęło wyglądać. Kiedy Kielon wraca?
"Z jakiegoś powodu wiele osób po prostu mnie nie lubi" - Ronnie O'Sullivan
https://twitter.com/#!/dzidzia147 <- mój sportowy pamiętnik
http://147.pl/ <- wszystko o światowym snookerze
https://twitter.com/#!/dzidzia147 <- mój sportowy pamiętnik
http://147.pl/ <- wszystko o światowym snookerze
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja rozumiem, że wygraliśmy i Pepe strzelił fuksiarskiego gola, ale nie przesadzajmy. Kiedy ostatnio Pepe zagrał dobry mecz? Nie warto go wykupywać dla 3-4 dobrych meczy w sezonie. Co nie zmienia faktu, że taki występ cieszy.Buczus_JuveFan pisze:Mówcie co chcecie, ale Pepe pokazał zęby w tym meczu.
Mimo, że często nie wychodzi walczy jak za dwóch i nie ma głupich dryblingów w stylu Krasica.
Dla mnie pierwszy obok Matriego do wykupienia!
FORZA PEPE e MATRI!
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Jakbyśmy nie musieli ogladać od pierwszym minut Traore I motty to bysmy wygrali 3:0 lub ewentualnie minimum 3:1. Pierwsza Połowa troche za wolna ale dwie 100% okazje były, w drugiej już była skutecznośc choć jeszcze 2 można było spokojnie ukuć. Brawo Matri , brawo Claudio, brawo Pepe. reszta prócz Traore motty i martineza na dobrym poziomie , ta wymieniona trójka to wogóle niewiem co dzisiaj robili na boisku.
Cieszy bramka Toniego , bo to byl zawsze świetny piłkarz , i fajnie że mimo lat czasem cos jeszcze strzeli
Cieszy bramka Toniego , bo to byl zawsze świetny piłkarz , i fajnie że mimo lat czasem cos jeszcze strzeli

- karosznurek
- Juventino
Waleczny Pepe, dobre wejście Toniego. Cieszą trzy punkty. Teraz trzeba pokonać Fiorentine. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- KondzioJuveFans
- Juventino
Najlepiej będzie jak już się nie odezwiesz.pan Zambrotta pisze:Święto lasu, pokonaliśmy genołę \o/
Powoli wkraczamy do walki o scudetto !
FORZA JUVE !
Fino Alla Fine Forza Juventus!