Udinese - Juventus (Serie A)
- Martin
- Juventino
1. Udinese - zagramy drugim garniturem. Ponoc ma nie grac Thuram, Tacchinardi, Iuliano, Trezeguet
2. Deportivo - po dwoch meczach w telewizji juve nie liczylbym na trzeci.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- YoUri`
- Qualità Juventino
Polsat SPORT: 20:35 Liga Mistrzów mecz Juventus Turyn - Deportivo La Coruna
a wiec na polsacie sport... mi to nie pasi bo nie mam tego programu... ale moze wy macie... ja nie wiem tylko po co na polsacie pokaza Real-Milan skoro jedna z tych droozyn jush sobie zapewnila wyjscie a Juve vs. Depor to walka na smierc i zycie... SPECE ku*** od 7 bolesci.......
a wiec na polsacie sport... mi to nie pasi bo nie mam tego programu... ale moze wy macie... ja nie wiem tylko po co na polsacie pokaza Real-Milan skoro jedna z tych droozyn jush sobie zapewnila wyjscie a Juve vs. Depor to walka na smierc i zycie... SPECE ku*** od 7 bolesci.......
- marw
- Juventino
Dobrze, ze mecz Juve - Depor pokazuja na zywca. Mam Polstat Sport, wiec spokojnie sobie sptkanko obejrze :-D
"zyj tak, aby twoim znajomym zrobilo sie smutno, gdy umrzesz"
AVE JUVE
AVE JUVE
- Ravanelli
O kurczę ... to możemy już zapomnieć o Nedvedzie, Thuramie, Tacchinardim Iuliano, Trezeguecie (jeśli ich nieobecność będzie pewna) no i właściwie Del Piero, bo on być może wejdzie dopiero z ławki rezerwowych po powrocie po ciężkiej kontuzji.Martin pisze:1. Udinese - zagramy drugim garniturem. Ponoc ma nie grac Thuram, Tacchinardi, Iuliano, Trezeguet
- Ravanelli
W każdym razie w razie nieobecności tych 5 bodajże wymienionych przez siebie graczy będzie grać skłąd:
1 BUFFON
21 BIRINDELLI (zamiast Thurama)
13 FERRARA (zamiast Julka)
4 MONTERO
7 PESSOTTO
16 CAMORANESI
3. CONTE (zamiast Tacki)
26 DAVIDS
19 ZAMBROTTA
17 ZALAYETA (zamiast Treze)
18 DI VAIO
Tak przynajmniej można przypuszczać.
1 BUFFON
21 BIRINDELLI (zamiast Thurama)
13 FERRARA (zamiast Julka)
4 MONTERO
7 PESSOTTO
16 CAMORANESI
3. CONTE (zamiast Tacki)
26 DAVIDS
19 ZAMBROTTA
17 ZALAYETA (zamiast Treze)
18 DI VAIO
Tak przynajmniej można przypuszczać.
- Ravanelli
Właściwie zgadzam się z tobą poraz kolejny już. Masz rację, Camoranesi zrobił ostatnio bardzo dużo, świetnie grał, zasługuje na przerwę, mimo iż może to być pewne osłabienie .. jednak jest Zenoni i można w niego wierzyć ... choć nie wiem czy Camoranesi nie zagra ..juveluck pisze:sadze ze camoranesi tez mogl by odpoczac a w jego miejsce zenoni
- juveluck
- Juventino
stajesz sie bardziej pokorny to dobrze przekonujesz mnie do siebie tak dalej i nikt sie nie bedzie ciebie czepialRavanelli pisze:Właściwie zgadzam się z tobą poraz kolejny już. Masz rację, Camoranesi zrobił ostatnio bardzo dużo, świetnie grał, zasługuje na przerwę, mimo iż może to być pewne osłabienie .. jednak jest Zenoni i można w niego wierzyć ... choć nie wiem czy Camoranesi nie zagra ..juveluck pisze:sadze ze camoranesi tez mogl by odpoczac a w jego miejsce zenoni
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ravanelli
Identycznie stawiam, gole Davidsa i może Di Vaio.ToMeK pisze:Stawiam 0:2 do Juve !!
- lipa
- Qualità Juventino
wlasnie dowiedzialem sie, ze udinese jest jedna z dwoch druzyn w Serie A ktore nie przegraly w tym sezonie na swoim terenie, a wiec bedzie baaardzo ciezko, zwlaszcza bez nedveda i del piero, ale i tak wygramy roznica 1 lub 2 bramek
- Ravanelli
Kurczę .. a ja całkiem niedawno zauważyłem że Udine jest na 6 miejscu .. spostrzegawczy jestem :lol:lipa pisze:wlasnie dowiedzialem sie, ze udinese jest jedna z dwoch druzyn w Serie A ktore nie przegraly w tym sezonie na swoim terenie, a wiec bedzie baaardzo ciezko, zwlaszcza bez nedveda i del piero, ale i tak wygramy roznica 1 lub 2 bramek