Serie A (32): JUVENTUS 3-2 Genoa
- mateo369
- Juventino
Prosta sprawa. Ja to się dziwię, że nie odwołali w PL wszystkich imprez sportowych i to tym bardziej, że dziś dowiedzieliśmy się od pani Gosiewskiej, że to był jednak zamach :!:pan Zambrotta pisze:Rozumiem, że jutro wszyscy zawodnicy wybiegną w czarnych opaskach i uczczą minutą ciszy jakże ważny dla nas Smoleńsk?
Jak nie, to szabelką pogonimy makaroniarzy.
Jeśli jutro wyjdziemy 4-4-2 to DN udowodni, jak marny i bez jaj z niego trener
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Piotr Juvefan
- Juventino
Jeśli dalej mamy nadzieje na LM to musimy przełamać niemoc i wygrać pierwszy raz w tym sezonie 3 mecz z rzędu. Jeśli tego nie zrobimy to skupmy się lepiej potem na przyszłym sezonie,mercato i te sprawy.Bo te ciągłe zmiany Juve,jest żle ale już jest dobrze,mnie meczą. Podkradliśmy Genoi wieżowca,więc nie mają kim straszyć,trzeba to wykorzystać.
FORZA JUVE WYGRAĆ TO JUTRO!!!
FORZA JUVE WYGRAĆ TO JUTRO!!!
- zahor
- Juventino
Jak dla to ten gość zupełnie nie błyszczy, a już czytanie że jest lepszy od Pirlo wywołuje u mnie pusty śmiech. Dlatego też bacznie będę się przyglądał temu gdzie lądują jego podania.Vimes pisze:A ja mam zamiar dokładnie przyglądać się grze Aquilaniego. Skonił mnie do tego redaktor Lipiński, który rozpływał się w zachytach nad grą Alberta w meczu z Romą, podczas gdy ja uważam, że nie było czym się zachwycać. Teraz nie wiem czy jestem ślepy, że nie dostrzegam geniuszu Aquilaniego czy może Tomasz Lipiński jest jego fanbojem?ewerthon pisze:Jutro specjalnie dla wszystkich fanbojow Marchisio, będę szczególnie obserwował jego gre podczas meczu. Może uda mi się dostrzec ten geniusz, którego od dwóch sezonów nie potrafię dostrzec.
- Brutalo
- Juventino
Panenka capitano i jest najgorzej z możliwych.Cunha pisze:Niech sie tak skonczy Udinese Roma (0:0), a nasza wygrana (oby!) zniweluje nasza strate do 6 oczek. LM w zasiegu!
Jutro nie idę na pierwsze ćwiczenia z rachunkowości finansowej tylko po to żeby zobaczyć mecz. Nawet piwa nie będę pił, bo o 14:40 ciąg dalszy. Tylko niech kurna wygrają, a udine urwie remis, PROSZĘ !
- Cunha
- Juventino
Lepsza wygrana Romy niz remis. Roma jest tak słaba ze i tak straci punkty.Brutalo pisze:Panenka capitano i jest najgorzej z możliwych.Cunha pisze:Niech sie tak skonczy Udinese Roma (0:0), a nasza wygrana (oby!) zniweluje nasza strate do 6 oczek. LM w zasiegu!
Jutro nie idę na pierwsze ćwiczenia z rachunkowości finansowej tylko po to żeby zobaczyć mecz. Nawet piwa nie będę pił, bo o 14:40 ciąg dalszy. Tylko niech kurna wygrają, a udine urwie remis, PROSZĘ !
Wole 5 pkt do 4 miejsca niż 6 - szczegolnie gdy z Roma mamy lepszy bilans.
- Vimes
- Juventino
Brutalo, za przeproszeniem, co Ty chrzanisz? Zwycięstwo Romy w tym akurat meczu jest dla nas lepszym rezultatem, bo liczymy stratę do czwartego miejsca, a nie do Romy. Owszem, Roma też musi tracić punkty, ale nie z Udinese.Brutalo pisze:Panenka capitano i jest najgorzej z możliwych.
Błysnąłeś jak neon nad burdelem Miśku.pan Zambrotta pisze:Rozumiem, że jutro wszyscy zawodnicy wybiegną w czarnych opaskach i uczczą minutą ciszy jakże ważny dla nas Smoleńsk?
- Cunha
- Juventino
Skończy sie remisem niestety. Aczkolwiek, nie mozemy tej sytuacji zaprzepaścić. 6pkt i 6 meczy to bardziej niż osiągalne.Vimes pisze:Brutalo, za przeproszeniem, co Ty chrzanisz? Zwycięstwo Romy w tym akurat meczu jest dla nas lepszym rezultatem, bo liczymy stratę do czwartego miejsca, a nie do Romy. Owszem, Roma też musi tracić punkty, ale nie z Udinese.Brutalo pisze:Panenka capitano i jest najgorzej z możliwych.
Błysnąłeś jak neon nad burdelem Miśku.pan Zambrotta pisze:Rozumiem, że jutro wszyscy zawodnicy wybiegną w czarnych opaskach i uczczą minutą ciszy jakże ważny dla nas Smoleńsk?
- Brutalo
- Juventino
Sorry, źle obczaiłem. Byłem dziś od 8 rano do 8 wieczorem na zajęciach, chciałem remisu bo wydawał mi się bardziej korzystny, ale po analizie waszych słów dochodzę do wniosku że rzeczywiście niech ladroma dociągnie ten remis. Dosłownie teraz Udine wyrównało. Tak jest chyba... najlepiej ?
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Roma wygrała... Chyba najkorzystniejszy dla nas wynik...
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ja bym chyba wolał remis, bo bylaby juz jutro szansa na 6. miejsce i przy okazji zniwelowanie straty do Udine, bo boje sie o Rome, ma calkiem łatwy terminarz, jedynie Milan u siebie, no zobaczymy.. najgorszym wynikiem byloby wygrana Udine, a tak sie nie stalo wiec good
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Remis w spotkaniu Udine z Romą byłby dla nas chyba korzystniejszy, ale tak czy siak narzekać nie możemy. Końcówka robi się naprawdę ciekawa i wierzę, że to spotkanie przesądzi o losie Udinese w tym sezonie. Dlatego jutrzejszy mecz z Genoą nabierze dodatkowych rumieńców i mam nadzieję doda naszym charakteru na boisku. Wszystko się jeszcze może w tym sezonie zdarzyć?
- Cunha
- Juventino
Chyba?ReinerJuve pisze:Roma wygrała... Chyba najkorzystniejszy dla nas wynik...
Napewno! Wygrywamy i mamy 5 pkt TYLKO do LM.
Mało tego. Nastepna kolejka:
Napoli - Udinese (oczywistosc)
Catania - Lazio ( moga urwac pkt)
Roma - Palermo ( jw.)
My gramy z Fiorentina ktora ostatnio znajduje sie w sredniej formie wiec 3pkt moga powędrowac do Turynu co by zmniejszylo nasz dystans do 3 lub nawet 2 pkt.
Ale ciiiii. To tylko przemyslenia!
- jakku1
- Juventino
To zalezy, w co celujemy. Jesli w LE, to remis albo porazka Romy, sa jak najbardziej na miejscu. Jesli w LM - tylko i wylacznie porazka Udine jest nam na reke. W takim ukladzie, jaki zaistanial, jedno oczko mniej do zdobycia, to moze byc jak 10 punktow, w kontekscie calych rozgrywek.mrozzi pisze:Remis w spotkaniu Udine z Romą byłby dla nas chyba korzystniejszy, ale tak czy siak narzekać nie możemy. Końcówka robi się naprawdę ciekawa i wierzę, że to spotkanie przesądzi o losie Udinese w tym sezonie. Dlatego jutrzejszy mecz z Genoą nabierze dodatkowych rumieńców i mam nadzieję doda naszym charakteru na boisku. Wszystko się jeszcze może w tym sezonie zdarzyć?