Milan - Juventus w TV !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 13:09

BIGGI pisze:
Łukasz.juventihno pisze:napewno nie bedzie na polskich stacjach oprocz canal + napewnoe bedzie na nim.na niemieckich tez.wogole nie bedzie. :D
Jakbys czytał wypowiedzi wszystkie a nie tylko sam temat to byś wiedział ze na niemieckim PremiereWorld Sport 1 jest mecz i na innych wielu stacjach.
Moglbys jeszcze Biggi napisac czy mecz na tych stacjach bedzie kodowany?? Jesli nie to napisz tez jesli wiessz z jakiej satelity mozna te programy odbierac(Astra Hotbird czy jakas inna)

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 13:19

gregor_g4 pisze:
BIGGI pisze:
Łukasz.juventihno pisze:napewno nie bedzie na polskich stacjach oprocz canal + napewnoe bedzie na nim.na niemieckich tez.wogole nie bedzie. :D
Jakbys czytał wypowiedzi wszystkie a nie tylko sam temat to byś wiedział ze na niemieckim PremiereWorld Sport 1 jest mecz i na innych wielu stacjach.
Moglbys jeszcze Biggi napisac czy mecz na tych stacjach bedzie kodowany?? Jesli nie to napisz tez jesli wiessz z jakiej satelity mozna te programy odbierac(Astra Hotbird czy jakas inna)
A tego to ja nie wiem...po pierwsze nie mam satelity więc nie mam pojęcie co gdzie złapiesz....a ten wykaz stacji mam ze strony www.worldsoccervision.com

Tam masz po lewej stronie kalendarz i klikasz na wybraną date (w tym przypadku 1.NOVEMBER)

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 13:34

BIGGI pisze:
gregor_g4 pisze:
BIGGI pisze:
A tego to ja nie wiem...po pierwsze nie mam satelity więc nie mam pojęcie co gdzie złapiesz....a ten wykaz stacji mam ze strony www.worldsoccervision.com

Tam masz po lewej stronie kalendarz i klikasz na wybraną date (w tym przypadku 1.NOVEMBER)
Dzieki, zaraz tam poszukam, mam nadzieje ze uda mi sie ten mecz obejrzec, sjesli nie znajde zadnej stacji to sprubuje z neta prze Real Playera.

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 14:13

Peja48 pisze:ja tam mam kartę piracką do cyfry
I myslisz ze ci ktos uwierzy :P :P

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 14:53

Kurde najbliżej bym miała do odebrania tego programu z Abu Dabii :D
A tak fryty nie mam żednego :cry: :cry: :cry:
Jeśli ktoś znajdzie na Realu ten mecz niech konieczie da znać plizzzzzzzz
Bo mi się nie udało :cry: :cry:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
ODPOWIEDZ