Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- alex1897
- Juventino
zapewniali że wyślą... więc ciekawi mnie czy rzeczywiście wysłali??faja69 pisze:wczoraj dostałem mejla, zapewniali ze wyślą jeszcze w tym tygodniu, także w następnym tyg juz powinny być u mnie.
Faja napisali może potwierdzenie wysyłki czy jednak to się odłoży do przeszłego tygodnia

- Andrelli12
- Juventino
Spokojnie, Trzeba być cierpliwym:)
- alex1897
- Juventino
właśnie się skończyłdav3d pisze:ludzie ,tydzień o którym faja mówił jeszcze się nawet nie zaczął,więc dajcie sobie spokój z takimi pytaniami. Jak tylko dojdą do organizatora,to na pewno o tym nas na forum poinformuje :roll:

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
kolega dav3d pisze o tygodniu w którym mają być koszulki u faja69 a ty alex1897 piszesz o tym tygodniu w którym mieli wysłać... proste?alex1897 pisze:właśnie się skończyłdav3d pisze:ludzie ,tydzień o którym faja mówił jeszcze się nawet nie zaczął,więc dajcie sobie spokój z takimi pytaniami. Jak tylko dojdą do organizatora,to na pewno o tym nas na forum poinformuje :roll:
Póki co za każdym razem gdy faja dostawał nowe info pisał post w tym temacie o postępie prac związanych z zamówieniem, produkcją czy wysyłką więc łaskawie proszę was ogarnijcie macice co poniektórzy bo naprawdę wygląda to komicznie jak 1000 osób ma pretensje jakieś czy wypytuje o to kiedy będą u niego te koszulki

- Nicolas
- Juventino
Hehe koledzy tu się śmieją, że mnie przewalili ;p Inni mówią, że na przyszłe wakacje może będą ;d JA tam jestem cierpliwy i czekam, aczkolwiek uważam, że błędem było przedłużanie akcji wpłaty do 27 były, kto nie zapłacił - bye
Ogólnie miło, że zorganizowałeś akcje i liczę na następne np vlepy nowe

Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2011, 09:02 przez Nicolas, łącznie zmieniany 1 raz.
- blads
- Juventino
no to miałbyś koszulkę trochę wcześniej a płacz byłby i tak ten sam więc nie wiem w czym widzisz problem...Nicolas pisze:Hehe koledzy tu się śmieją, że mnie przewalili ;p Inni mówią, że na przyszłe wakacje może będą ;d JA tam jestem cierpliwy i czekam, aczkolwiek uważam, że błędem było przedłużanie akcji wpłaty do 27 były, kto nie zapłacił - bye
- Nicolas
- Juventino
Nie widzę problemu, tylko, że skoro wpłaty są do 27, a ostatnie wpłaty są w połowie marca?? Coś chyba nie tak...
Ludzie chyba jesteście niepoważni(i nie chodzi mi tu, że wcześniej dostałym koszulkę), ale ogólnie. Czas najwyższy trochę dorosnąć. Np;
- Wpłaty do 27? Dziś 27? A co mi tam wyślę jutro, albo pojutrze.
Przelew idzie 4-5 dni, a skoro w marcu wpływały wpłaty(i to już w zaawansowanym marcu) to chyba kasę listem przez pocztę polska wysyłali ...
Do nie mówię do organizatora, ale uczestników. Organizator robi to co musi i za to brawa dla niego, stara się i jest gites.
Ludzie chyba jesteście niepoważni(i nie chodzi mi tu, że wcześniej dostałym koszulkę), ale ogólnie. Czas najwyższy trochę dorosnąć. Np;
- Wpłaty do 27? Dziś 27? A co mi tam wyślę jutro, albo pojutrze.
Przelew idzie 4-5 dni, a skoro w marcu wpływały wpłaty(i to już w zaawansowanym marcu) to chyba kasę listem przez pocztę polska wysyłali ...
Do nie mówię do organizatora, ale uczestników. Organizator robi to co musi i za to brawa dla niego, stara się i jest gites.
- faja69
- Juventino
dzisiaj lub jutro koszulki będą u mnie, wysłali, mam nr przesyłki i na bierząco śledze, będe musiał to wszystko przeliczyć, popakować i od następnego tyg wysyłam, nie wiem jeszcze jaki bede miał grafik w robocie, ale postaram sie już od poniedziałku-wtorku zacząć.

- Andrelli12
- Juventino
Po co ma robić zdjęcia skoro każdemu z nas wyśle te koszulki za niedługo jak je dostanie:)