Serie A (32): JUVENTUS 3-2 Genoa

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 21:43

Smok-u pisze:Wiecie co mnie urzeka na tym forum? Jak jedna osoba coś napiszę, a potem kolejne 20 postów to jest powielanie... Tak wiemy DP nigdy nie był szybkościowcem.

A co do meczu, to cóż, wygrywamy Lazio i Udine przegrywa i zostaje 5 punktów :C , czym znowu zrobią mi nadzieję na LM ...
Patrzyłem dzisiaj na tabelę Serie A i zauważyłem, że jak wygramy, a Lazio i Udinese przegrają, to będzie tylko 5 pkt straty do czwartego miejsca. Wtedy będzie można na poważnie się zastanawiać nad awansem do LM.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 22:04

zahor pisze:
Smok-u pisze:Wiecie co mnie urzeka na tym forum? Jak jedna osoba coś napiszę, a potem kolejne 20 postów to jest powielanie... Tak wiemy DP nigdy nie był szybkościowcem.

A co do meczu, to cóż, wygrywamy Lazio i Udine przegrywa i zostaje 5 punktów :C , czym znowu zrobią mi nadzieję na LM ...
Patrzyłem dzisiaj na tabelę Serie A i zauważyłem, że jak wygramy, a Lazio i Udinese przegrają, to będzie tylko 5 pkt straty do czwartego miejsca. Wtedy będzie można na poważnie się zastanawiać nad awansem do LM.
ile razy mieliśmy w tym sezonie taką sytuację? ile takich szans? niech piłkarze zamiast liczyć, zaczną martwić się o swoją dyspozycję, bo daję Juve max 30 % szans na zwycięstwo, a patrząc na ten sezon nie daję im szans;(

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 23:01

Eric6666 pisze:
zahor pisze:

ile razy mieliśmy w tym sezonie taką sytuację? ile takich szans? niech piłkarze zamiast liczyć, zaczną martwić się o swoją dyspozycję, bo daję Juve max 30 % szans na zwycięstwo, a patrząc na ten sezon nie daję im szans;(
Widzę że nie skumałeś :D

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 23:09

zahor pisze:
Eric6666 pisze:
zahor pisze:
Widzę że nie skumałeś :D
wypij tyle co ja i spróbuj cokolwiek skumać;d a co do spotkania, będę całym sercem za Juve, ale pewnie zawodnicy znowu poczują się zbyt pewnie itd. smutne jest, że zarząd nie potrafi uczyć się na własnych błędach, powielamy cały czas ten sam schemat : wygrana z mocnym, a potem baty od słabszych -_- o trenerze, którego tydzień temu chciel wywalić teraz chcą zostawić, bo przeciez wygrali ze słabą Romą -_- jak już kiedyś wcześniej powiedziałem: Juvenentini potrafią sami się zmotywować na mocnych rywali, ale ze słabymi mają problemy i tu już jest pole do manewru trenera, a powiem jasno : nawet Ciro, Ranieri, Zac potrafiliby wygrac z Romą i to jest smutne, bo wtedy nawet trener dziad nie miałby wpływu na wynik spotkania, którym się tak jarają
Ps. gadka po każdej przegranej DN, że wszystko jest cool jest żałosne, brak mu jaj by powiedzieć prawde, pewnie sam siebie też oszukuje " Del Neri przecież jesteś dobrym trenerem, kibicom coś się pomyliło, to wina zawodników! " i tak codziennie przed lustrem

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 08:45

Eric6666 pisze:smutne jest, że zarząd nie potrafi uczyć się na własnych błędach, powielamy cały czas ten sam schemat : wygrana z mocnym, a potem baty od słabszych -_- o trenerze, którego tydzień temu chciel wywalić teraz chcą zostawić, bo przeciez wygrali ze słabą Romą -_-
Boże Eric, może jeszcze nie załapałeś jak to się robi w futbolu ale Del Neri będzie przez nich chwalony nawet na dzień przed dymisją. Jeśli wciąż pracuje z drużyną to nikt na niego złego słowa nie powie. To normalne że zarząd po zwycięstwie z Romą chce zmotywować zawodników na kolejne mecze i mówi o walce do ostatniej kolejki o LM. Tak się do cholery robi atmosferę w zespole, niezależnie od tego czy gra się o utrzymanie czy LE.

Co ma gadać Marotta? Że wygrana z Romą nic nie daje bo za tydzień przegramy z Genoą a Del Neri tak czy siak wyleci pod koniec sezonu?

Cunha

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 09:33

Sampdoria zeszly sezon tez goniła LM i dogoniła.. ; p

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2011, 17:35

Cunha pisze:Sampdoria zeszly sezon tez goniła LM i dogoniła.. ; p
A ile mieli straty i ile meczy im zostało, bo nie pamiętam ?

typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2011, 16:42

Dziś mi się śniło, że przegraliśmy 0-3. Pierwszą bramkę strzelił Sculli... który grał w koszulce Palermo? ; o

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2011, 17:29

typkens pisze:Dziś mi się śniło, że przegraliśmy 0-3. Pierwszą bramkę strzelił Sculli... który grał w koszulce Palermo? ; o
Obys nie byl prorokiem. Sculli to chyba teraz w Lazio gra :D Ja licze na 2 0 dla nas, w koncu trzeba wygrac ten 3 mecz z rzedu :pray:

typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2011, 19:10

kosciu88 pisze:
typkens pisze:Dziś mi się śniło, że przegraliśmy 0-3. Pierwszą bramkę strzelił Sculli... który grał w koszulce Palermo? ; o
Obys nie byl prorokiem. Sculli to chyba teraz w Lazio gra :D Ja licze na 2 0 dla nas, w koncu trzeba wygrac ten 3 mecz z rzedu :pray:
Z tego co mi wiadomo Sculli przeszedł do Lazio w zimowym okienku. I właśnie to jest najdziwniejsze - piłkarz Lazio, ex-rossoblu a w koszulce Palermo :o

KONIEC Z KLEJEM!

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2011, 19:22

Jutro specjalnie dla wszystkich fanbojow Marchisio, będę szczególnie obserwował jego gre podczas meczu. Może uda mi się zobaczyć ten geniusz, którego od dwóch sezonów nie potrafię dostrzec.

Po powołaniach widzę, że DN poszedł po rozum do głowy i znów zagra 4-5-1 (czy jak kto woli 4-3-2-1). Dzięki temu mamy jakieś szanse na wygraną.
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2011, 19:49 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2011, 19:27

ewerthon pisze:Jutro specjalnie dla wszystkich fanbojow Marchisio, będę szczególnie obserwował jego gre podczas meczu. Może uda mi się dostrzec ten geniusz, którego od dwóch sezonów nie potrafię dostrzec.

Po powołaniach widzę, że DN poszedł po rozum do głowy i znów zagra 4-5-1 (czy jak kto woli 4-3-2-1). Dzięki temu mamy jakieś szanse na wygraną.
Też bym tego chciał ale...news
Sprawdziło się również ustawienie zawodnika za Matrim, w stolicy był to Krasic, ale nie zapominajmy, że dysponuję również Martinezem czy Tonim.
...jeśli wystawi Toniego to mamy ewidentne 4-4-2 :angry:

Oby wreszcie trzecie zwycięstwo pod rząd! :pray:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2011, 19:39

ewerthon pisze:Jutro specjalnie dla wszystkich fanbojow Marchisio, będę szczególnie obserwował jego gre podczas meczu. Może uda mi się dostrzec ten geniusz, którego od dwóch sezonów nie potrafię dostrzec.
A ja mam zamiar dokładnie przyglądać się grze Aquilaniego. Skonił mnie do tego redaktor Lipiński, który rozpływał się w zachytach nad grą Alberta w meczu z Romą, podczas gdy ja uważam, że nie było czym się zachwycać. Teraz nie wiem czy jestem ślepy, że nie dostrzegam geniuszu Aquilaniego czy może Tomasz Lipiński jest jego fanbojem?

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2011, 19:42

Rozumiem, że jutro wszyscy zawodnicy wybiegną w czarnych opaskach i uczczą minutą ciszy jakże ważny dla nas Smoleńsk?
Jak nie, to szabelką pogonimy makaroniarzy.

Co do meczu - po prostu wiem, że wygramy.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2011, 19:55

pan Zambrotta pisze:Rozumiem, że jutro wszyscy zawodnicy wybiegną w czarnych opaskach i uczczą minutą ciszy jakże ważny dla nas Smoleńsk?
Jak nie, to szabelką pogonimy makaroniarzy.

Co do meczu - po prostu wiem, że wygramy.
Jeśli się mylisz, to pogonimy Ciebie. Z szabelkami.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zablokowany