Liga Mistrzów 2010/11
- Eric6666
- Juventino

Nie mówcie, że cały mecz ustawiła czerwona kartka, bo już wcześniej Real był mocno lepsze i na pewno by wygrał, fakt, że może w mniejszym stosunku, ale zwycięzca i tak mógł być lepiej. Ps. wolałem Koguty;/
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- meda11
- Juventino

Uśmiechy wymalowane na twarzach Crudeliego i Zulianiego... :CPluto pisze:co do zkwaszonych min to zawsze milo popatrzec rowniez na tego frendzla
http://www.youtube.com/watch?v=vSlXmmy33mc :rotfl:
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No to Panowie - kciuki za Szachtar i Chelsea.
Spadam oglądać.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Ogląda ktoś Barcę?
Bramka nr 2 w wykonaniu Alvesa to po prostu bajka
Czujecie tak u nas? Motta wyrywa się 4 obrońcom a Martinez genialnie w tempo mu zagrywa, Motta mija bramkarza i strzela xD
Takie marzenia
U nas to Martinez straciłby już ze 3 razy piłkę a nawet gdyby udało mu się podać, to Motcie nie będzie chciało się ruszyć do przodu xD
Czujecie tak u nas? Motta wyrywa się 4 obrońcom a Martinez genialnie w tempo mu zagrywa, Motta mija bramkarza i strzela xD
Takie marzenia
U nas to Martinez straciłby już ze 3 razy piłkę a nawet gdyby udało mu się podać, to Motcie nie będzie chciało się ruszyć do przodu xD
- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
Szachtar gra tak samo dobrze jak Barcelona, ale nie wykorzystać takich sytuacji...
Manchester prowadzi do przerwy, Rooney znowu strzela - po ostatnich wyczynach ligowych z Aston Villą teraz Chelsea zapakował...
Manchester prowadzi do przerwy, Rooney znowu strzela - po ostatnich wyczynach ligowych z Aston Villą teraz Chelsea zapakował...
- Smok-u
- Juventino

A to nie były młoty?Negri pisze:po ostatnich wyczynach ligowych z Aston Villą teraz Chelsea zapakował...
Ja tam kibicuje Barcelonie i MUAntichrist pisze:No to Panowie - kciuki za Szachtar i Chelsea.Spadam oglądać.
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Dokładnie, Barca nie da szans Szahtarowi.Smok-u pisze:
Ja tam kibicuje Barcelonie i MU
Szkoda mi wczoraj Totenhamu, ale cóż, półfinał zapowiada się mniej więcej tak :
Barca - Real
ManU - Schalke
Finał
Barca - ManU
- zahor
- Juventino

Bramkarz rywala zaklaskałby z podziwu, ale nie ma ręki. Spalonego nie ma, bo osiemdziesięcioletni obrońca przeciwnika dostał akurat zawału i leżał w polu karnym.lenor pisze:Ogląda ktoś Barcę?
Takie marzenia![]()
- strong return
- Juventino

Czuję to-pod naszą bramką. Motta to grożny napastnik dla własnej drużyny. A Gigiego ostatnio łatwiej omottać. Martinez zagrałby tak podkręconą piłkę przy domiemanej zmianie, spowodowanej kontuzją.lenor pisze: Czujecie tak u nas? Motta wyrywa się 4 obrońcom a Martinez genialnie w tempo mu zagrywa, Motta mija bramkarza i strzela xD
Takie marzenia
Krótkie to były nadzieje Ukraińców, choć mogłoby być spokojnie 4:3, no ale cóż. FCB ma dziś dskonałą skuteczność.
Jak ja nie cierpię smerfów! :CAntichrist pisze: No to Panowie - kciuki za Chelsea.
Finał mam nadzieję będzie Real-MU i El Classico
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Ech, szkoda Szachtaru, w Doniecku na cuda w postaci 4:0 dla nich nie liczę. A w rewanżu na Old Trafford może być różnie. Dalej liczę na Chelsea.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Filippo911
- Juventino

No to już chyba wszystko jasne dlaczego Barca "dobrze się sprzedaje" . 6 bramek w meczu - dla przeciętnego widza - bomba , w porównaniu do Czelsi -ManU .
Szkoda Szachtara , ale stara piłkarska prawda brzmi jeśli nie zdobywa się bramek , to się je traci
Szkoda Szachtara , ale stara piłkarska prawda brzmi jeśli nie zdobywa się bramek , to się je traci
- ewerthon
- Juventino

Nie wiem czy mi się zacinała transmisja i nie dostrzegłem wszystkiego dokładnie, ale pod koniec angielskiego spotkania widziałem co najmniej jeden rzut karny dla Chelsea. Strasznie nie podoba mi się, gdy sędziowie na tym poziomie popełniają takie błędy. Najgorsze jest to, że takie rzeczy dzieją się rok w rok i nic nie zapowiada zmian. Pomysł z pięcioma sędziami nie wypalił, a UEFA niech się schowa z tą reklamą "Now we see more". Rzekłbym raczej "No, you're still blind" .
- Azazel
- Juventino

Szachtar gra przyzwoicie, Barce niewiele lepiej, szczęście i mamy taki wynik jak mamy... Kurdę, naprawdę mi ich szkoda nie zasłużyli na taki przebieg spotkania. Jedyne co mnie pocieszyło to podanie Messeiego ze spalonym w sytuacji 2 na 1
.
PS Od dziś kocham Real
.
PS Od dziś kocham Real
- zahor
- Juventino

Wiesz co, starałem się doszukiwać jakichś racjonalnych przesłanek i jedną znalazłem - po prostu chcą pokazać po jednym meczu z każdej pary. Mecz na Old Trafford będzie pewnie trzymać w napięciu do końca, a w Doniecku nic szczególnego się już nie wydarzy, bo nie ma prawa. Dlatego zdecydowali się pokazać teraz Barcelona-Szachtar. Jak w rewanżu nie pokażą Angoli, to okaże się że po prostu Kowalczyk ma tam baaaardzo dużo do gadania.Filippo911 pisze:No to już chyba wszystko jasne dlaczego Barca "dobrze się sprzedaje" . 6 bramek w meczu - dla przeciętnego widza - bomba , w porównaniu do Czelsi -ManU .
- paul636
- Juventino

Biorąc pod uwagę, że rewanż MU - Chelsea jest we wtorek to raczej są na to małe szansezahor pisze:Wiesz co, starałem się doszukiwać jakichś racjonalnych przesłanek i jedną znalazłem - po prostu chcą pokazać po jednym meczu z każdej pary. Mecz na Old Trafford będzie pewnie trzymać w napięciu do końca, a w Doniecku nic szczególnego się już nie wydarzy, bo nie ma prawa. Dlatego zdecydowali się pokazać teraz Barcelona-Szachtar. Jak w rewanżu nie pokażą Angoli, to okaże się że po prostu Kowalczyk ma tam baaaardzo dużo do gadania.Filippo911 pisze:No to już chyba wszystko jasne dlaczego Barca "dobrze się sprzedaje" . 6 bramek w meczu - dla przeciętnego widza - bomba , w porównaniu do Czelsi -ManU .
LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !