Wszystko o Milanie
- Vimes
- Juventino
Według Corruption Perceptions Index Włochy to bardziej skorumpowany kraj niż PolskaAntichrist pisze:Paolo Maldini oskarżony o korupcję. Fakt, że chodzi o próbę przekupstwa urzędnika, by uniknąć kontroli, ale sam fakt...

- FalsoVero
- Juventino
Maldini o korupcje był posadzony zaraz po zakończeniu kariery. także temat rzekaAntichrist pisze:Paolo Maldini oskarżony o korupcję. Fakt, że chodzi o próbę przekupstwa urzędnika, by uniknąć kontroli, ale sam fakt...
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Milan wygrywa już 2:0, więc raczej zwycięstwa już nie wypuści z rąk.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Pan Mietek
- Juventino
I gra w przewadze więc na pewno zwycięstwa nie wypuści z rąk. Ja się cieszę. Ale spodziewałem się trochę bardziej wyrównanego spotkania.Antichrist pisze:Milan wygrywa już 2:0, więc raczej zwycięstwa już nie wypuści z rąk.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
mozna patrzec na gre Milanu i zazdroscic. bardzo pukladana i techniczna gra Milanu, wydaje sie ze Serie A w tym sezonie bedzie nalezec do nich. to co nie strzelil Pandev i Eto to po prostu wola o pomste do nieba... Robinho z reszta to samo i to pare razy.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Antichrist
- Juventino
Już kiedyś pisałem, że Robinho to dla mnie najbardziej przepłacony zawodnik, który gra dla Milanu. Skuteczność woła o pomstę do piekieł.marcinek pisze:mozna patrzec na gre Milanu i zazdroscic. bardzo pukladana i techniczna gra Milanu, wydaje sie ze Serie A w tym sezonie bedzie nalezec do nich. to co nie strzelil Pandev i Eto to po prostu wola o pomste do nieba... Robinho z reszta to samo i to pare razy.
- Antichrist
- Juventino
Również myślę, że dzisiejsze zwycięstwo to przypieczętowanie Scudetto. Milan przeprowadził dobre mercato w lecie i zimie i się opłaciło. Nic, tylko gratulować.Nasir pisze:Gratuluję Milanowi mistrzostwa! Wygrać Serie A z takimi idiotami w składzie jak Ibrahimovic i Cassano to mimo wszystko niezły wyczyn...
- mateelv
- Juventino
Można? Można.Antichrist pisze:Również myślę, że dzisiejsze zwycięstwo to przypieczętowanie Scudetto. Milan przeprowadził dobre mercato w lecie i zimie i się opłaciło. Nic, tylko gratulować.Nasir pisze:Gratuluję Milanowi mistrzostwa! Wygrać Serie A z takimi idiotami w składzie jak Ibrahimovic i Cassano to mimo wszystko niezły wyczyn...
Ale nie, lepiej kupić jakiegoś moonwalk'a wake-wake-malake i bonucciego niż przyzwoitych światowców.
Milan zdobywa Scudetto, nikt mi nie wmówi, że je jeszcze przerżną...?!
Ranokja sux, Robinho sux.
Dodam, że jutro Napoli jedzie w saurona Lazio i inter spada na nr 3.
edit:
łoo jezu, ile śmichublackadder pisze:Polacy podobno przekupili tych od rankingu także nie ma co porównywać.Vimes pisze:Według Corruption Perceptions Index Włochy to bardziej skorumpowany kraj niż PolskaAntichrist pisze:Paolo Maldini oskarżony o korupcję. Fakt, że chodzi o próbę przekupstwa urzędnika, by uniknąć kontroli, ale sam fakt....
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2011, 22:48 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackadder
- Juventino
Polacy podobno przekupili tych od rankingu także nie ma co porównywać.Vimes pisze:Według Corruption Perceptions Index Włochy to bardziej skorumpowany kraj niż PolskaAntichrist pisze:Paolo Maldini oskarżony o korupcję. Fakt, że chodzi o próbę przekupstwa urzędnika, by uniknąć kontroli, ale sam fakt....

- deszczowy
- Juventino
Hmm. Nie wiem, czemu mówisz, że Ibra jest idiotą. Wolałbym jednak jego, niże Iaquintę oglądać. Natomiast wyczyn Cassano był idiotyczny. Co nie zmienia faktu, że Milan chyba wygrał mistrza dzisiaj. I dobrze.Nasir pisze:Gratuluję Milanowi mistrzostwa! Wygrać Serie A z takimi idiotami w składzie jak Ibrahimovic i Cassano to mimo wszystko niezły wyczyn...
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2011, 23:22 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
Milan był mocniejszy niż inter. Milan zasłużenie wygrał derby Mediolanu. Milan pewnie zmierza po mistrzostwo. Jeśli jutro mecz Napoli-Lazio zakończy się remisem, Rossoneri mogą wymyślać sposób uczczenia Scudetto.... choć nie takie przypadki Calcio widziało 

- zahor
- Juventino
Cieszy mnie fakt, że Milan dzisiaj pokazał jak słaby jest tak naprawdę Inter. Kiedy Juve wygrało 1:0 pisałem, żeby się nie cieszyć, bo imigranci są po prostu ciency. Co zresztą wyszło, kiedy Juventus przegrał kolejnych parę spotkań. Szkoda, że dzisiejsze spotkanie nie zakończyło się gdzieś 5:0 (a mogło), bo wówczas byłoby to pełne upokorzenie. Ale i tak chyba nikt nie ma wątpliwości, że merdacze nie zasługują na scudetto. Brawo Milan.
- pan Zambrotta
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
Milan do końca: Fiorentina, Sampa, Brescia, Bolonia, Roma, Cagliari, Udinese.pan Zambrotta pisze:7 kolejek do końca, tylko 5 pkt przewagi a Wy gratulujecie już Milanowi scudetto \o/
Inter do końca: Chievo, Parma, Lazio, Cesena, Viola, Napoli, Catania.
To po prostu bardziej prawdopodobne.