Serie A (31): Roma 0-2 JUVENTUS
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oł Je, sny tłumaczy się na odwrót. Tak więc sytuacja jeszcze nie jest stracona. Ale co do składu to się zgadzam. Wychodzimy z 4-4-2 z Marchisio na lewej stronie. Zamiast Grosso, zagra Traore.
Faktycznie jest. Właśnie teraz sprawdziłem. Ale w sumie między nimi można postawić znak równości beznadziejności. Tak więc..deszczowy pisze:A Traore nie jest aby skontuzjowany?
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2011, 11:12 przez zoff, łącznie zmieniany 3 razy.
- deszczowy
- Juventino
A Traore nie jest aby skontuzjowany?zoff pisze:Oł Je, sny tłumaczy się na odwrót. Tak więc sytuacja jeszcze nie jest stracona. Ale co do składu to się zgadzam. Wychodzimy z 4-4-2 z Marchisio na lewej stronie. Zamiast Grosso, zagra Traore.

- PrzemasJuve
- Juventino
po przerwie na kadre mam glupie i zludne nadzieje na to, ze...uwaga..wygramy! tak!..bo czemu by nie? prima aprilis byl, cuda tez sie zdarzaja wiec moze sie uda....i w to wierze!.w koncu mecz bedzie w niedziele..wiec wierzyc wypada 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- bendzamin
- Redaktor
- bajbek17
- Juventino
Podoba mi się to ustawienie, ale pamiętam, że w meczu z Romą w pucharze też wyszliśmy ciekawym (może nie pod względem ustawienia) składem i wszyscy wiemy jak się to skończyło. Za dużego pecha mamy przed tym meczem to może los się odwróci...beka pisze:Co ciekawe, gazzetta podaje, ze mamy wyjsc 4-3-3.
Buffon - Sorensen, Bonucci, Barzagli, Grosso - Melo, Aquilani, Marchisio - Krasic, Matri, Pepe.
Nie wiem ile w tym prawdy, ale mam nadzieje, ze maja racje. Granie dwoma wiezami na dobre nam na pewno nie wyjdzie.
- KondzioJuveFans
- Juventino
podobno Bonucci i Marchisio mają nie zagrać z Romą ...
jeśli to prawda to nie mamy po co jechać do Rzymu.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- deszczowy
- Juventino
Source, plz.KondzioJuveFans pisze:podobno Bonucci i Marchisio mają nie zagrać z Romą ...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
- Pan Mietek
- Juventino
I niech ktoś teraz powie, że nie Vinovo jest naszym największym problemem 

Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2011, 17:25 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- mixery
- Juventino

Czekam, czekam na pozytywna niespodziankę

- bajbek17
- Juventino
Chciałem zobaczyć jak Duńczyk poradzi sobie na środku, ale nie w takim meczu.Ouh_yeah pisze:Proszę bardzo. W takim wypadku... Sorensen na środku i Pepe na lewym skrzydle?
- ewerthon
- Juventino
http://www.pilka.pl/del-neri-wygramy-dla-ligi-mistrzow

Czy tylko mnie dobijają jego wypowiedzi? Tak Panie Luigi, zagramy w eliminacjach Ligi Mistrzów. Lazio, Roma i Udinese zaczną teraz seryjnie przegrywać, a my wygramy wszystkie mecze do końca.
- Jeśli pokonamy Romę, to zbliżymy się do naszego rywala na odległość dwóch punktów i będziemy jeszcze mogli myśleć o udziale w Lidze Mistrzów

Czy tylko mnie dobijają jego wypowiedzi? Tak Panie Luigi, zagramy w eliminacjach Ligi Mistrzów. Lazio, Roma i Udinese zaczną teraz seryjnie przegrywać, a my wygramy wszystkie mecze do końca.
- Pan Mietek
- Juventino
Join the clubewerthon pisze:http://www.pilka.pl/del-neri-wygramy-dla-ligi-mistrzow
- Jeśli pokonamy Romę, to zbliżymy się do naszego rywala na odległość dwóch punktów i będziemy jeszcze mogli myśleć o udziale w Lidze Mistrzów

W Delnerim irytuje mnie nie tyle to, że on po prostu nie podołał zadaniu, co to, że nic z tym nie robi. Nie stara się nic zmienić i jeszcze próbuje nam wmówić, że jest dobrze. Po fatalnym meczu z Milanem (0 celnych strzałów na bramkę rywala!) też tak mówił.
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2011, 18:00 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- rosomak
- Juventino
marzenia scietej glowy
:płaczę:
jakie szanse ztak okrojonym skladem grac w rzymie z roma ktora walczy o LM?
my nie mamy szans na lm i del neri nie potrzebnie napala kibicow , udinese w 8 meczach musialo by przegrac 4 mecze , to samo lazio musialo by zrobic , wiec dokladnie chodzi o dwa kataklizmy w jednym sezonie w obrebie 8 meczy zespolow ktore sa rewelacjami ligi
do tego dochodzi druzyna najwiekszej sensacji negatywnej w seriea czyli juventusu ktora wygrala by wszystkie koncowe mecze .
To moglo by sie zdazyc tylko w bajce ,,kapitan tsubasa'' czy jakos tak 8)
:płaczę:
jakie szanse ztak okrojonym skladem grac w rzymie z roma ktora walczy o LM?
my nie mamy szans na lm i del neri nie potrzebnie napala kibicow , udinese w 8 meczach musialo by przegrac 4 mecze , to samo lazio musialo by zrobic , wiec dokladnie chodzi o dwa kataklizmy w jednym sezonie w obrebie 8 meczy zespolow ktore sa rewelacjami ligi
do tego dochodzi druzyna najwiekszej sensacji negatywnej w seriea czyli juventusu ktora wygrala by wszystkie koncowe mecze .
To moglo by sie zdazyc tylko w bajce ,,kapitan tsubasa'' czy jakos tak 8)