Co sądzicie o Barcelonie?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 18:28

Peja48 pisze:Ja tam wolę Deportivo z Hiszpanii ale Barcę wolę od Realu
Też wole dużoooooooo bardziej deportivo i do tego valencie niż barcelone. Barcy nie trawie. Nie mam w sumie powodu , jakoś sie zniechęciłem do nich:)

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 18:31

Ja tam do Barcy mam stosunek neutralny. Nie wadzi mi ona, ani zbytnio nie grzeje :wink: Na pewno wole ją niz Real (tfu tfu tfu).

mazzzi678

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 18:35

Ja to Barcy nic nie mam nawet mam koszulke ronaldinho ale nie nawidze rustu po tym jak zastosował wejscie niczym z karate kid w meczu anglia - turcja . I nie moge scierpiec Kluiverta bo on jest cienki a Valsed na szczęscie coraz lepiej zaczyna bronic i głupi Rustu grzeje ławe

Forza_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 20:24

barcelona to ostatnie złamasy, bardziej od nich nie nawidzę tylko Interu...
W tym sezonie nie przejdą do następnej rundu Pucharu UEFA i spadną do drugiej ligi - tego im właaśnie życzę - miłego sezonu fanom barcelonyyyyyyyyy...

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 21:21

barcelona to ostatnie złamasy, bardziej od nich nie nawidzę tylko Interu...
W tym sezonie nie przejdą do następnej rundu Pucharu UEFA i spadną do drugiej ligi - tego im właaśnie życzę - miłego sezonu fanom barcelonyyyyyyyyy...
Spokojnie, dlaczego od razu tak ostro...? Mamy w końcu stroje tej samej firmy... U mnie zawsze mają plusa te drużyny które grają w tej samej "stajni" :D

Agnieszka

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 23:52

no coz powiedziec..... ja bardzo lubie real i to chyba wyraza moj stosunek do barcy samo przez sie. ale nie to ze nienawidze. kiedys nawet mialam do nich pozytywny stosunek do nich, ale teraz przez przekore dla kolegow ciesze sie jak przegrywaja :wink:

ODPOWIEDZ