Co sądzicie o Barcelonie?
- Yari
- Juventino
Też wole dużoooooooo bardziej deportivo i do tego valencie niż barcelone. Barcy nie trawie. Nie mam w sumie powodu , jakoś sie zniechęciłem do nich:)Peja48 pisze:Ja tam wolę Deportivo z Hiszpanii ale Barcę wolę od Realu
- mazzzi678
- Juventino
Ja to Barcy nic nie mam nawet mam koszulke ronaldinho ale nie nawidze rustu po tym jak zastosował wejscie niczym z karate kid w meczu anglia - turcja . I nie moge scierpiec Kluiverta bo on jest cienki a Valsed na szczęscie coraz lepiej zaczyna bronic i głupi Rustu grzeje ławe
- Forza_Juve
- Juventino
barcelona to ostatnie złamasy, bardziej od nich nie nawidzę tylko Interu...
W tym sezonie nie przejdą do następnej rundu Pucharu UEFA i spadną do drugiej ligi - tego im właaśnie życzę - miłego sezonu fanom barcelonyyyyyyyyy...
W tym sezonie nie przejdą do następnej rundu Pucharu UEFA i spadną do drugiej ligi - tego im właaśnie życzę - miłego sezonu fanom barcelonyyyyyyyyy...
- Mania
- Juventino
Spokojnie, dlaczego od razu tak ostro...? Mamy w końcu stroje tej samej firmy... U mnie zawsze mają plusa te drużyny które grają w tej samej "stajni"barcelona to ostatnie złamasy, bardziej od nich nie nawidzę tylko Interu...

Agnieszka
- Juventinha
- Qualità Juventina
no coz powiedziec..... ja bardzo lubie real i to chyba wyraza moj stosunek do barcy samo przez sie. ale nie to ze nienawidze. kiedys nawet mialam do nich pozytywny stosunek do nich, ale teraz przez przekore dla kolegow ciesze sie jak przegrywaja