Seriale
- Nevermind
- Juventino
Wizja wampira jako przystojnego amanta jest okropna i cukierkowa.
Ja z kolei polecę: White Collar, Sons of Anarchy (Mój ulubiony), Chuck (Zdecydowanie najlepsza komedia z piękną Iwoną Strzechowską w jedną z głównych ról), The Event (Po pilocie oczekiwałem zdecydowanie więcej). Warto wrócić do znakomitego Jericho oraz Burn Notice. Każdy z wymienionych seriali jest godny uwagi jednak nie wyrobiłem sobie wciąż konkretnego zdania na temat The Event.
Ja z kolei polecę: White Collar, Sons of Anarchy (Mój ulubiony), Chuck (Zdecydowanie najlepsza komedia z piękną Iwoną Strzechowską w jedną z głównych ról), The Event (Po pilocie oczekiwałem zdecydowanie więcej). Warto wrócić do znakomitego Jericho oraz Burn Notice. Każdy z wymienionych seriali jest godny uwagi jednak nie wyrobiłem sobie wciąż konkretnego zdania na temat The Event.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
White Collar i Jericho jak najbardziej. Ja zacząłem wczoraj oglądać United States of Tara. Serial opowiada historię Tary, która ma dosyć niespotykaną chorobę - w jej ciele mieszka kilka osobowości. T. - która jest typową, amerykańską nastolatką. Bucka, który jest weteranem z Wietnamu, ciągle pije piwo i generalnie ma wszystko gdzieś. Alice, która jest hmm... retro; jak dla mnie gospodyni z lat 50. Generalnie osobowości Tary wyśmiewają stereotypy, którymi są. Obejrzałem 4 odcinki i jeżeli ktoś uważa, że np. Californication jest śmieszny, niech obejrzy Tarę. Ten serial zjada Hanka na śniadanie.Nevermind pisze:Wizja wampira jako przystojnego amanta jest okropna i cukierkowa.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Mrówa
- Juventino
Nevermind pisze:Ja z kolei polecę: ... Sons of Anarchy (Mój ulubiony)...

Dla mnie zdecydowane numer 1 w ostanich latach, wciagnął mnie dużo bardziej niż Lost, czy Rodzina Soprano, na które też poswięciłem sporo czasu. Jestem na początku 3 serii, i muszę sobie dawkować odcinki, żeby nie oglądać po 6 dziennie

- steru
- Qualità Juventino
Genialny serial. Całkiem o nim zapomniałem. Fani długo walczyli o jego losy ale się nie udało. Zakończenie zrobione tak na szybko, że aż żal.Antichrist pisze:Jericho
Spokojnie, nie jesteś pierwszym który dostrzegł TaręAntichrist pisze:United States of Tara. Serial opowiada historię Tary, która ma dosyć niespotykaną chorobę - w jej ciele mieszka kilka osobowości. T. - która jest typową, amerykańską nastolatką. Bucka, który jest weteranem z Wietnamu, ciągle pije piwo i generalnie ma wszystko gdzieś. Alice, która jest hmm... retro; jak dla mnie gospodyni z lat 50. Generalnie osobowości Tary wyśmiewają stereotypy, którymi są.

W moim osobistym rankingu to Hank zjada TaręAntichrist pisze:Obejrzałem 4 odcinki i jeżeli ktoś uważa, że np. Californication jest śmieszny, niech obejrzy Tarę. Ten serial zjada Hanka na śniadanie.

- Vojtimar
- Juventino
Widział ktoś Blue Mountain State? Opowiada o drużynie futbolu amerykańskiego w college'u, ale nigdy nie widzimy ich podczas meczu tylko w trakcie życia studenckiego lub treningach. Jedną z głównych postaci jest Alex Moran, którego celem, co ciekawe, jest nie zostanie gwiazdą ale bycie rezerwowym coby się opieprzać i imprezować. Wyszły 2 sezony, polecam, jest zabawnie.
Z Juve na dobre i złe!
- pan Zambrotta
- Juventino
Rozmowa Beechera i Kellera?Smok-u pisze: a 6 już tyko średni, nawet mimo tego ,że moim zdaniem jest tam najlepsze scena z całego serialu, kto wie o jakiej mówię?
- steru
- Qualità Juventino
Świetna komedia, coś w stylu American Pie. Thad Castle rządziWojtinhoFCJ pisze:Widział ktoś Blue Mountain State? Opowiada o drużynie futbolu amerykańskiego w college'u, ale nigdy nie widzimy ich podczas meczu tylko w trakcie życia studenckiego lub treningach. Jedną z głównych postaci jest Alex Moran, którego celem, co ciekawe, jest nie zostanie gwiazdą ale bycie rezerwowym coby się opieprzać i imprezować. Wyszły 2 sezony, polecam, jest zabawnie.

- Nevermind
- Juventino
Dynastia Tudorów to jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem. Podobnie sprawa ma się z Rzymem. Skoro mowa już o średniowiecznych klimatach to z zaciekawieniem wyczekiwałem premiery Camelota. Niestety się rozczarowałem i moja styczność z tym serialem ograniczy się do pierwszego odcinka.
- steru
- Qualità Juventino
Rzym porzuciłem po iluś tam epizodach.
Tudorów za to obadałem wszystkie odcinki. Wszystkim serial polecam. Niech ludzie się nie sugerują, że to poważna historyczna produkcja. Serial skupa się raczej na miłosnych podbojach Henryka.
Wczoraj w sieci pokazał się pierwszy epizod Borgias. Zastępcy Tudorów na Showtime. Obadamy jak im wyszło
Tudorów za to obadałem wszystkie odcinki. Wszystkim serial polecam. Niech ludzie się nie sugerują, że to poważna historyczna produkcja. Serial skupa się raczej na miłosnych podbojach Henryka.
Wczoraj w sieci pokazał się pierwszy epizod Borgias. Zastępcy Tudorów na Showtime. Obadamy jak im wyszło

- Smok-u
- Juventino
Niestety nie. Powiem szczerze, że postać Kellera mnie mocno irytowała. Od razu zaznaczę ,że nie gra aktorska, bo moim skromnym zdaniem zagrał świetnie, ale jego kreacja. Pedał, który gwałcił, torturował i zabijał TFU!pan Zambrotta pisze:Rozmowa Beechera i Kellera?
Mnie najbardziej ciekawiło jak potoczy się kariera Devlina. Były jeszcze jakieś niedokończone wątki?Antichrist pisze:Ja też oczekiwałem czegoś innego. I zostało kilka niedokończonych wątków, których chciałem zobaczyć koniec.
- PrzemasJuve
- Juventino
a ja chyba rozpoczne rodzine soprano i sprobuje big bang theory
polecam zakazane imperium tym co lubia czasy capone, prohibicji itd
polecam zakazane imperium tym co lubia czasy capone, prohibicji itd
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- pan Zambrotta
- Juventino
To jaka scena?Smok-u pisze:Niestety nie. Powiem szczerze, że postać Kellera mnie mocno irytowała. Od razu zaznaczę ,że nie gra aktorska, bo moim skromnym zdaniem zagrał świetnie, ale jego kreacja. Pedał, który gwałcił, torturował i zabijał TFU!pan Zambrotta pisze:Rozmowa Beechera i Kellera?
Mnie najbardziej ciekawiło jak potoczy się kariera Devlina. Były jeszcze jakieś niedokończone wątki?Antichrist pisze:Ja też oczekiwałem czegoś innego. I zostało kilka niedokończonych wątków, których chciałem zobaczyć koniec.
Postać Kellera to wisienka na torcie serialu.
- steru
- Qualità Juventino
Oj tam, oj tam. Nuuuda.Nevermind pisze:Zbłądziłeś. Mam nadzieję, że odnajdziesz właściwą drogę...steru pisze:Rzym porzuciłem po iluś tam epizodach.
Dziś premierę miał nowy serial od stacji AMC. Mowa o The Killing. Jest to remake serialu rodem z Danii a fabuła opowiada o morderstwie pewnej dziewczyny i śledztwie które ma je wymyślić. Ma być tajemniczo i klimatycznie. Duńskiego oryginału oczywiście nie widziałem ale na wersję amerykańską się jaram. Jestem pełen pozytywnych odczuć. Serial ma liczyć 13 odcinków.
Dla fanów White Collar, dwie osoby dołączą na stałe do obsady. Jedną z nich ma być dziewczyna agentki Diany

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Obecnie jest niezła posucha w serialach, które oglądam. Dexter, Leverage, Fringe, The Clone Wars, White Collar, Human Target mają przerwy, a dużo też zostało zakończonych, więc jak najbardziej spróbuję.steru pisze:Dziś premierę miał nowy serial od stacji AMC. Mowa o The Killing. Jest to remake serialu rodem z Danii a fabuła opowiada o morderstwie pewnej dziewczyny i śledztwie które ma je wymyślić. Ma być tajemniczo i klimatycznie. Duńskiego oryginału oczywiście nie widziałem ale na wersję amerykańską się jaram. Jestem pełen pozytywnych odczuć. Serial ma liczyć 13 odcinków.
No, no. Doczekać się nie mogę trzeciego sezonu.steru pisze:Dla fanów White Collar, dwie osoby dołączą na stałe do obsady. Jedną z nich ma być dziewczyna agentki DianyKardiolog z dużym poczuciem humoru. Drugą naczelna gazety która się komuś nieźle naraziła.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.