Reprezentacja Polski - sparingi

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 10:58

Skoro źródłem jest FAKT, to mi jedynie pozostaje napisać: "Kołdra chciała mnie udusić" albo "Dzięki żabom przestałem pić" :D Nie zmienia to faktu, że nasi piłkarze byliby do tego zdolni. Czekam na oficjalne (?) info.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 11:02

Mietson pisze:Skoro źródłem jest FAKT, to mi jedynie pozostaje napisać: "Kołdra chciała mnie udusić" albo "Dzięki żabom przestałem pić" :D Nie zmienia to faktu, że nasi piłkarze byliby do tego zdolni. Czekam na oficjalne (?) info.
"Kurz złamał mi rękę", "Nie może spać bo trzyma kredens" :wink:

Obawiam się, że oficjalnej informacji na ten temat się nie doczekamy. Sprawa byłaby na tyle poważna, że w mediach zapanowała by cisza na ten temat (oczywiście ze strony kadry). Jedyne co pozostaje to patrzeć na powołania Smudy. Jeśli dziwnym trafem nie powoła któregoś z czołowych piłkarzy to można będzie sie domyślać dlaczego.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 11:33

Facet stracił kompletnie kontrolę nad kadrą. Najpierw Boruc, Żewłak i Peszko, a teraz to. Masakra.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 12:56

deszczowy pisze:Facet stracił kompletnie kontrolę nad kadrą. Najpierw Boruc, Żewłak i Peszko, a teraz to. Masakra.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprez ... omosc.html
Nie dajcie się zwieść niemieckiemu szmatławcowi.
Gazeta ta nie ma żadnych dowodów tak naprawdę na winę piłkarzy poza jakimś rzekomym świadkiem. Myślę, że nie trudno było temu dziennikarzynie wymyślić całą tą sprawę.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 13:49

Moonk pisze:
deszczowy pisze:Facet stracił kompletnie kontrolę nad kadrą. Najpierw Boruc, Żewłak i Peszko, a teraz to. Masakra.
Gazeta ta nie ma żadnych dowodów tak naprawdę na winę piłkarzy poza jakimś rzekomym świadkiem. Myślę, że nie trudno było temu dziennikarzynie wymyślić całą tą sprawę.
Gdyby w tej informacji nie było choćby ziarnka prawdy, to uważam, że od razu posypałyby się sprawy z powództwa cywilnego o zniesławienie.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 13:58

deszczowy pisze:
Moonk pisze:
Gdyby w tej informacji nie było choćby ziarnka prawdy, to uważam, że od razu posypałyby się sprawy z powództwa cywilnego o zniesławienie.
Musiałyby paść jakieś nazwiska... W obecnej sytuacji, będąc na miejscu Błaszczykowskiego poświadczyłbyś, że przykładowy Sadlok nic nie ciachał w hoteliku??? Dlatego nie ma działań prawnych, a jedynie jakieś oświadczenie... Sami nie są pewni...

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 14:13

yanquez pisze:
deszczowy pisze:
Moonk pisze: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprez ... omosc.html
Musiałyby paść jakieś nazwiska... W obecnej sytuacji, będąc na miejscu Błaszczykowskiego poświadczyłbyś, że przykładowy Sadlok nic nie ciachał w hoteliku??? Dlatego nie ma działań prawnych, a jedynie jakieś oświadczenie... Sami nie są pewni...
Ja myślę, że Fakt również nie jest pewny dlatego nie podali nazwisk. Zobaczymy na dniach czy to tylko smród bez kupy. Jednak ja nadal obstaje przy swoim, że to bzdury.Zobaczymy, ale jak narazie czarno widzę tą naszą repe na Euro...

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 14:23

no raczej...

A w ogóle, jako rodowity Wrocławianin, pragnę wyrazić moje oburzenie... Dlaczego w kadrze nie ma żadnego piłkarza Śląska, który gra ostatnio najfajniejszą i najskuteczniejszą piłkę w całej lidze?
Milowy, Kaźmierczak, Celeban... Oni w obecnej formie byliby wyróżniającymi się postaciami w kadrze... Jestem zaślepiony, czy mam trochę racji?

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 14:34

yanquez pisze:no raczej...

A w ogóle, jako rodowity Wrocławianin, pragnę wyrazić moje oburzenie... Dlaczego w kadrze nie ma żadnego piłkarza Śląska, który gra ostatnio najfajniejszą i najskuteczniejszą piłkę w całej lidze?
Milowy, Kaźmierczak, Celeban... Oni w obecnej formie byliby wyróżniającymi się postaciami w kadrze... Jestem zaślepiony, czy mam trochę racji?
Zważywszy, że w kadrze gra Muraś, który ostatnie pół roku spędził na jedze... na grze w Rubinie Kazań... to nie jesteś zaślepiony. Ale wiadomo, że to pupilek Smudy. Zresztą... skoro powołania nie dostał Małecki, to o czym my w ogóle rozmawiamy?

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 15:06

deszczowy pisze:
Moonk pisze:
Też tak sądzę. Myślę, że coś może być na rzeczy. I udowodni to dwie sprawy: pierwsza - nie wynieśli nic z lekcji pijaństwa na zgrupowaniu, druga - Smuda coś sobie nie daje rady, powinien wylecieć (nigdy nie zostać zatrudnionym wg mnie).

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 15:19

Antichrist pisze:
deszczowy pisze:
Moonk pisze: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprez ... omosc.html
Też tak sądzę. Myślę, że coś może być na rzeczy. I udowodni to dwie sprawy: pierwsza - nie wynieśli nic z lekcji pijaństwa na zgrupowaniu, druga - Smuda coś sobie nie daje rady, powinien wylecieć (nigdy nie zostać zatrudnionym wg mnie).
Wiesz, prawda jest taka, ze ja mam gdzieś, czy oni chlorzą, czy dzimają dywki. Ich sprawa. To nie są chłopcy po 17 lat, że ich trzeba za rączkę. Ale to już kolejna śmierdząca afera dookoła kadry, za kadencji Franca. A wyniki też są, jakie są. Czyli ich nie ma. A nawet jak są, to lepiej nie mówić. Piłkarze z klubów tureckich, niemieckich, francuskich dający się ograć ósmemu garniturowi swojej byłej kolonii? To tak, jakby Surinam ograł Holandię! oO

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 15:25

deszczowy pisze:
Antichrist pisze:
deszczowy pisze: Gdyby w tej informacji nie było choćby ziarnka prawdy, to uważam, że od razu posypałyby się sprawy z powództwa cywilnego o zniesławienie.
Wiesz, prawda jest taka, ze ja mam gdzieś, czy oni chlorzą, czy dzimają dywki. Ich sprawa. To nie są chłopcy po 17 lat, że ich trzeba za rączkę. Ale to już kolejna śmierdząca afera dookoła kadry, za kadencji Franca. A wyniki też są, jakie są. Czyli ich nie ma. A nawet jak są, to lepiej nie mówić. Piłkarze z klubów tureckich, niemieckich, francuskich dający się ograć ósmemu garniturowi swojej byłej kolonii? To tak, jakby Surinam ograł Holandię! oO
Ja nie śledzę kadry, ale właśnie o to mi chodzi. Kolejna, brudna sprawa za jego kadencji, a wyników w zasadzie nie ma. Byłem od początku przeciwnikiem zatrudniania go w kadrze.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 15:41

deszczowy pisze: Wiesz, prawda jest taka, ze ja mam gdzieś, czy oni chlorzą, czy dzimają dywki. Ich sprawa. To nie są chłopcy po 17 lat, że ich trzeba za rączkę. Ale to już kolejna śmierdząca afera dookoła kadry, za kadencji Franca.
Nie. Oni reprezentują naród. Poza tym, że są najlepsi w Polsce na boisku to i poza sportowa sfera Deszczu musi być czysta. Te dwie sprawy się wykluczają. Też mi się nie podoba, że Franz zamyka się na pewnych zawodników. Ale jeżeli ten zawodnik swoją postawą poza boiskiem pokazuje swoje drugie oblicze to muszę się zgodzić z Franzem.

Jakby każdy miał gdzieś tak jak Ty w pierwszym zdaniu to mielibyśmy gnój, a nie kadrę.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 15:47

zoff pisze:
deszczowy pisze: Wiesz, prawda jest taka, ze ja mam gdzieś, czy oni chlorzą, czy dzimają dywki. Ich sprawa. To nie są chłopcy po 17 lat, że ich trzeba za rączkę. Ale to już kolejna śmierdząca afera dookoła kadry, za kadencji Franca.
Nie. Oni reprezentują naród. Poza tym, że są najlepsi w Polsce na boisku to i poza sportowa sfera Deszczu musi być czysta. Te dwie sprawy się wykluczają. Też mi się nie podoba, że Franz zamyka się na pewnych zawodników. Ale jeżeli ten zawodnik swoją postawą poza boiskiem pokazuje swoje drugie oblicze to muszę się zgodzić z Franzem.

Jakby każdy miał gdzieś tak jak Ty w pierwszym zdaniu to mielibyśmy gnój, a nie kadrę.
Poczytaj sobie o chłopcach Górskiego. Oni zjedliby tę dzisiejszą zbieraninę Smudy na obiad, bez sosiku. A odstawiali nie lepsze cyrki.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 15:56

deszczowy pisze: Poczytaj sobie o chłopcach Górskiego. Oni zjedliby tę dzisiejszą zbieraninę Smudy na obiad, bez sosiku. A odstawiali nie lepsze cyrki.
Co np. chlali do czwartej rano po zgrupowaniu? Jakoś nie wierzę.

Jak na mistrzostwach świata przyłapali bodaj Adama Musiała, który wracał po udanej pierwszej fazie grupowej w okolicach późnych godzin nocnych to Górski na wewnątrz drużyny zrobił awanturę, a samego Musiała chciał wysyłać do Polski.

Może tamta kadra umiała razem się rozerwać, ale wszystko na pewno w granicach normy. Poza tym zupełnie inne czasy.

Obrazek
ODPOWIEDZ