urodziny listopad 2003
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak nikt nie ma nic przeciwko to co miesiąc będę pisał taki temat, żebyśmy byli lepiej poinformowani o naszych gwiazdach. Będę też pisać jak jest średnia wieku zespołu.
A więc urodziny w tym miesiącu mają:
15 Alessandro Birindelli: ur. 12.XI.1974r. kończy 29 lat
10 Alessandro Del Piero: ur. 09.XI.1974r. kończy 29 lat
średnia drużyny: 28.8 lat
Primavera:
Davide Chiumentino: ur.22.XI.1984r. kończy 19 lat
Wszystkim życzę wszystkiego najleprzego oraz wielu sukcesów w Juve.
A więc urodziny w tym miesiącu mają:
15 Alessandro Birindelli: ur. 12.XI.1974r. kończy 29 lat
10 Alessandro Del Piero: ur. 09.XI.1974r. kończy 29 lat
średnia drużyny: 28.8 lat
Primavera:
Davide Chiumentino: ur.22.XI.1984r. kończy 19 lat
Wszystkim życzę wszystkiego najleprzego oraz wielu sukcesów w Juve.
Ostatnio zmieniony 31 października 2003, 22:03 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ale ja bendę pisał co miesiąc nie tylko o Alexach, w końcu to nie jedyne nasze gwiazdy.Peja48 pisze:ooo Alex jest starszy o 3 dni od Alexa to bardzo dobry pomysł
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- BIGGI
- Qualità Juventino
Oj mylą Cie oczy....3 dni nie 5a_gu_nia pisze:Gratuluję pomysłu :-D :!: Hmm... a poza tym to czy mnie oczy już mylą czy Alex jest starszy od Alexa o 5 dni... :oops:![]()
Agnieszka
- Łukasz.juventihno
- Juventino
ja sie urodzielm w listopadzie tak jak del piero.jestem z tego dumny.dokladnie 16 listopada sie urodzielm.

forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- juve21
- Juventino
Zdarza się najlepszyma_gu_nia pisze:Heh, racja... Ale co mam zrobić, gorączka wysoka, oczy zaspane... :oops: Ależ teraz wyszłam na półgłówka :oops:
Agnieszka

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Mania
- Juventino
No właśnie, dawno nie gadaliśmy... Dziękuję za relację z meczu, była prawie tak emocjonująca jak oglądanie tego na żywo, w telewizji :-D GG aktualnie nie posiadam, ale może odezwij się co jakiś czas, co Ty na to?Heh, racja... Ale co mam zrobić, gorączka wysoka, oczy zaspane... Ależ teraz wyszłam na półgłówka
Agnieszka
Zdarza się najlepszym ,żartuje. Ciesze się że w koncu sie odzywasz Agunia ,dawno cie nie widziałem na forum A swoją drogą bardzo fajny pomysł, teraz wiem kiedy moi ulubieńcy maja urodziny.
Agnieszka
- x_men_1988
- Juventino
Ja urodziłem się w teym samy dniu co Alex i wtym samym mieśiącu tylko 14 lat póżniej . To fajne bo jest moim ulubionym piłkarzem .
- JuveQL
- Juventino
Chyba nikt nie berdzie mial nic przeciwko temu jezeli będziesz, a nie bendziesz pisał nowe tematyADAMJUVENTUSPL pisze:Jak nikt nie ma nic przeciwko to co miesiąc bendę pisał taki tema
Sorry, ale bardzo lubię sie czepiać
- juve21
- Juventino
Wiesz ze bardzo bym chciała_gu_nia pisze:
No właśnie, dawno nie gadaliśmy... Dziękuję za relację z meczu, była prawie tak emocjonująca jak oglądanie tego na żywo, w telewizji :-D GG aktualnie nie posiadam, ale może odezwij się co jakiś czas, co Ty na to?
Agnieszka

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie