Quiz (videoclipy)
- lisciozerca
- Juventino
Zupełnie nic mi do głowy nie przychodzi... Aaaa.. strzelę sobie coś na dobranoc.
Hmm... może to będzie Green Jello(y) - "Little Pig, Little Pig"? ;p
Zagadkę jutro zadam, bo śpię.
Szczerze, gdyby nie podpowiedź o zespole wydającym płytę średnio co 5 lat, a później o Justinie Chancellorze, bym był w czarnej... ;fdeszczowy pisze:Grał w nim pan obecnie bębniący w kapeli, która wydaje płytę średnio co 5 lat. I też ma ciekawe klipy.
- deszczowy
- Juventino
Obudź się, dziadu, i dawaj zagadkę!lisciozerca pisze:Zupełnie nic mi do głowy nie przychodzi... Aaaa.. strzelę sobie coś na dobranoc.
Szczerze, gdyby nie podpowiedź o zespole wydającym płytę średnio co 5 lat, a później o Justinie Chancellorze, bym był w czarnej... ;fdeszczowy pisze:Grał w nim pan obecnie bębniący w kapeli, która wydaje płytę średnio co 5 lat. I też ma ciekawe klipy.
- lisciozerca
- Juventino
Dobra, dobra, jedzie armata:deszczowy pisze:Obudź się, dziadu, i dawaj zagadkę!

Na początek daję trudne screeny. W Polsce to cały czas muzyka niszowa, chodź na Świecie ma rzesze fanów, niebawem dam większą podpowiedź.

Wykonawca ten urodził się w Hiszpanii. W wieku kilku lat wraz z rodziną wyemigrował do Francji. Według mnie największy jego przebój.
Artysta ten w dzieciństwie miał dwie życiowe drogi do wyboru, albo zostać dilerem, albo piłkarzem.
Prawie Tomku, prawie. Tytuł dwuczłonowy, obydwa słowa zaczynają się na tą samą literę. Teraz już na pewno wiesztabo89 pisze:Manu Chao - tytułu nie wiem więc powiem - La Primavera

Tak jest, zadajesz, a Tomek chyba zaspał, albo nie widział editu ;pOuh_yeah pisze:Liściożerco, masz w podpisie link do lasta. Cały dzień słuchasz Manu Chao więc można się było domyślić. A to jest Bongo Bong
PS. Ktoś pisał, żeby nie dawać muzyki niszowej, ja jednak się nie zgadzam. Dla każdego coś innego jest muzyką niszową. Niech każdy daje zagadkę jaką chce, jeżeli widzi, że nikt nie ma pojęcia co to może być, niech da dużą podpowiedź i już.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2011, 20:53 przez lisciozerca, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Liściożerco, masz w podpisie link do lasta. Cały dzień słuchasz Manu Chao więc można się było domyślić. A to jest Bongo Bong 
PS. Szkoda że nie zajrzałem do tego tematu wcześniej. Wyszedłbym na konesera
PS. Szkoda że nie zajrzałem do tego tematu wcześniej. Wyszedłbym na konesera

- tabo89
- Juventino
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Podpowiedź jakąś rzuć, bo się nam zabawa zastopowała. 

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- piotrinho1234...
- Juventino
Marilyn Manson - Tourniquet ?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Aye, jedziesz!piotrinho1234... pisze:Marilyn Manson - Tourniquet ?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- piotrinho1234...
- Juventino
Najwyższy czas na podpowiedź.
Duży wpływ na popularność tej piosenki miała gitarowa solówka zapożyczona od Van Halena.
Duży wpływ na popularność tej piosenki miała gitarowa solówka zapożyczona od Van Halena.
- deszczowy
- Juventino
Daj jeszcze jednego screen'a.piotrinho1234... pisze:Najwyższy czas na podpowiedź.