Serie A (30): JUVENTUS 2-1 Brescia
- Loremaster
- Juventino
W ataku gramy piach tak jak przez cały sezon, jak nie kupimy kogoś kto potrafi rozegrać to nic innego nam w następnym sezonie też nie wróżę. Matri widać że się stara, bardzo dobrze się ustawia, asystuje, gra bez piłki ale co z tego jak nie ma mu kto piłek podawać ? A Del Piero jak Del Piero raz gra świetnie w następnym meczu gorzej ale to nic dziwnego w jego wieku.
Czekam na genialne zmiany Del Neriego.
Czekam na genialne zmiany Del Neriego.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2011, 15:49 przez Loremaster, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ech, znowu nasi grają padakę. Ta bramka dla nas też jakaś rewelacja nie była. Dobrze, że nie przegrywamy. Nie chcę się wnerwiać, idę na spacer z dziewczyną.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Vimes
- Juventino
Ładny gol Krasicia - to wszystko dobrego, co można powiedzieć o pierwszej połowie. Wygląda na to, że nasi zawodnicy pragną eksplorować coraz niższe rejony tabeli. A Alojzy siedzi nie wychyla się się z ławki - czyżby posiadał jeszcze jakieś resztki wstydu czy może boi się dostać czymś w głowę z trybun?
- sharikk
- Juventino
Ehh, tego wręcz się nie da oglądać, przyjemniej się ogląda naprawdę mecze naszej ekstraklasy aniżeli "widowiska" naszego Juve...
No nic, jak wygramy to pewnie przez przypadek. Mimo wszystko FORZA!
Sezonie, kończ się jak najszybciej...

No nic, jak wygramy to pewnie przez przypadek. Mimo wszystko FORZA!
Sezonie, kończ się jak najszybciej...
JUVE PER SEMPRE!!!
- JuveForeverPoznan
- Juventino
masakra. jedna wielka nuda, mi sie chce spac. brama nawet ladna. ale potem tracimy brame, wychodzi ze cala defensywa nawala, nie tylko boki. no i Buffon wypuszczajacy pilke z rak :shock:
ale spoko, nasz geniusz alp dokona 3 zmian i dzieki temu przegramy 1:3
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Idzie jak po grudzie. Ładna bramka Krasicia i nic poza tym.
Na uwagę zasługuje Buffon, który popełnia mnóstwo kiksów - piłka wypada mu z rąk, nawet nie drgnął przy rzucie wolnym, mam też wrażenie, że się mógł lepiej zachować przy straconej bramce, ale tu pewności nie mam.
Gramy z ogórem, nic się w postawie zespołu nie zmienia, gra tej drużyny nadaje się na przemiał, po raz kolejny już, zresztą pewnie nie ostatni tracimy bramkę w głupi sposób. Brak koncentracji także odegrał tu swoją rolę.
Wynik tego spotkania pozostaje kwestią otwartą i przegrana by mnie wcale nie zdziwiła.
Na uwagę zasługuje Buffon, który popełnia mnóstwo kiksów - piłka wypada mu z rąk, nawet nie drgnął przy rzucie wolnym, mam też wrażenie, że się mógł lepiej zachować przy straconej bramce, ale tu pewności nie mam.
Gramy z ogórem, nic się w postawie zespołu nie zmienia, gra tej drużyny nadaje się na przemiał, po raz kolejny już, zresztą pewnie nie ostatni tracimy bramkę w głupi sposób. Brak koncentracji także odegrał tu swoją rolę.
Wynik tego spotkania pozostaje kwestią otwartą i przegrana by mnie wcale nie zdziwiła.
Widocznie oglądasz inne spotkanie, ale z pewnością nie jest to pojedynek Juve z Brescią...KondzioJuveFans pisze:gdzie Ty to widziałeś ? chyba inny mecz oglądamyJuveForeverPoznan pisze:masakra. jedna wielka nuda, mi sie chce spac. brama nawet ladna. ale potem tracimy brame, wychodzi ze cala defensywa nawala, nie tylko boki. no i Buffon wypuszczajacy pilke z rak :shock:
Ostatnio zmieniony 20 marca 2011, 15:54 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- KondzioJuveFans
- Juventino
gdzie Ty to widziałeś ? chyba inny mecz oglądamyJuveForeverPoznan pisze:masakra. jedna wielka nuda, mi sie chce spac. brama nawet ladna. ale potem tracimy brame, wychodzi ze cala defensywa nawala, nie tylko boki. no i Buffon wypuszczajacy pilke z rak :shock:
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- ewerthon
- Juventino
Del Neri jest żałosny, ściąga ten klub na samo dno, nie przewiduję już żadnych dobrych meczów w tym sezonie. Zostały nam jeszcze między innymi spotkania z Romą, Lazio, Fiorentina i Napoli (trzy z nich na wyjeżdzie). Po nich będziemy w drugiej dziesiątce, skoro nie potrafimy pewnie prowadzić z Brescia na własnym stadionie to nie mamy szans marzyć o żadnych europejskich pucharach. Powinni przywrócić Puchar Intertoto, może do niego mielibyśmy się szanse dostać.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Podczas jednego z dośrodkowań Buffon wypuścił piłkę z rąk, potem ją wybił w bok i któryś z naszych ją dostał.KondzioJuveFans pisze:gdzie Ty to widziałeś ? chyba inny mecz oglądamyJuveForeverPoznan pisze:masakra. jedna wielka nuda, mi sie chce spac. brama nawet ladna. ale potem tracimy brame, wychodzi ze cala defensywa nawala, nie tylko boki. no i Buffon wypuszczajacy pilke z rak :shock:
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Wojtek
- Juventino
wypuścił nie przy golu ale przy jednej z akcji Brescii...KondzioJuveFans pisze:gdzie Ty to widziałeś ? chyba inny mecz oglądamyJuveForeverPoznan pisze:masakra. jedna wielka nuda, mi sie chce spac. brama nawet ladna. ale potem tracimy brame, wychodzi ze cala defensywa nawala, nie tylko boki. no i Buffon wypuszczajacy pilke z rak :shock:
- jakku1
- Juventino
Wypuscil pilke z rak przy dosrodkowaniu. Potem jeszcze zdazyl ja tracic reka na szczescie. Eder juz czyhał na gola a stal metr od Gigiego.KondzioJuveFans pisze:gdzie Ty to widziałeś ? chyba inny mecz oglądamyJuveForeverPoznan pisze:masakra. jedna wielka nuda, mi sie chce spac. brama nawet ladna. ale potem tracimy brame, wychodzi ze cala defensywa nawala, nie tylko boki. no i Buffon wypuszczajacy pilke z rak :shock:
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No zdecydowanie inny... Przy dośrodkowaniu wypuścił szmaciarsko piłkę...KondzioJuveFans pisze:gdzie Ty to widziałeś ? chyba inny mecz oglądamyJuveForeverPoznan pisze:masakra. jedna wielka nuda, mi sie chce spac. brama nawet ladna. ale potem tracimy brame, wychodzi ze cala defensywa nawala, nie tylko boki. no i Buffon wypuszczajacy pilke z rak :shock: