Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Pan Mietek
- Juventino
Torino1906 pisze:http://legionisci.com/news/41832_Grali_przyjaciele.html
News z przed dwóch dni, raczej aktualny.
Choć w komentarzach coś o tym wspominają tak więc.......
Bianconeri, 12.03.2011 22:50 - *.cdma.centertel.pl
Powie ktoś kumaty, co ze zgodą z Juve???
do Bianconeri, 12.03.2011 23:01 - *.aster.pl
Ja tam kumaty nie jestem, ale mogę powiedzieć, że zgoda już przeszła do historii
DO BIANCONERI, 12.03.2011 23:04 - *.adsl.inetia.pl
NA FORUM NIKT CI NIE NAPISZE OGARNIJ SIE
W sumie ja na Legii bywam to może się czegoś dowiemdokładnie, niech uszanują innych kibiców i powiedzą oficjalnie co było w 100% przyczyną tego czy siamtego..bo to, że Juve nie ogarnęło biletów na lecha to wiadomo i to że nie zajęli się jakąś grupą od nas co pojechała do turynu też chyba większośc wie... ale oficjalny komunikat by się przydał.. bo legialive ciągle opisuję w relacjach "grali przyjaciele" mecze Juve, czyli to tak jakby częśc Legii zerwała zgodę a częśc ją trzymała

- Lypsky
- Juventino
Żeby była jasność - nie napisałem, że zgoda została zerwana, a że ma się kiepsko. eot

witaj w klubieMietson pisze: Szkoda, że jestem przeziębiony i dziś na mecz z Ruchem nie pójdę.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Piotr Juvefan
- Juventino
Co cię urzekło w Torino,że kibicujesz im ziomek?? Ciekawy jestem 

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mnie to nie przeszkadza.Torino1906 pisze: Żałuję tylko że w Polsce jest nas tak nie wielu.
Powiedz nam/mi - co cię wzięło, żeby się pchać na forum najgorszego wroga?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Piotr Juvefan
- Juventino
W Polsce to akurat jest normalnie,bo Juve może imponować choć sezonowcom to teraz nie bardzo.Bardziej dziwi mnie sama sytuacja w Turynie,gdzie fani Juve są w mniejszości a Torino jest od dziesiątków lat słabe. Ja to widze tak,że starsi fani Torino uczą od małego dzieci,wnuków miłości do Torino:P Choć naprawdę trudno mi to zrozumieć:D Albo pracownicy Fiata to w wiekszości fani Torino i psioczą na swoją robote i za to nie lubią Juve:PTorino1906 pisze:Jak pewnie się domyślasz nie zaczęło się od żadnego wybitnego piłkarza czy pamiętnego meczu![]()
W skrócie: Pracowałem kiedyś we Włoskiej firmie, i często odwiedzali nas Turyńczycy (służbowo) którzy byli właśnie kibicami jeszcze wtedy Torino Calcio. Wówczas nie wiele wiedziałem o tym klubie, tak więc zacząłem się interesować, czytać, dostałem kilka pamiątek i tak się zaczęło.
Żałuję tylko że w Polsce jest nas tak nie wielu.
- Pan Mietek
- Juventino
Naprawdę? Nie wiem ale nie sądzę, żeby tak było.Torino1906 pisze:Masz racje w Turynie większość ludzi kibicuje Torino, ale w Polsce nie musicie się o to martwić. Tutaj kibicowsko Wam nie zagrażamypozdro
Ja dodam, że nie mam nic przeciwko Twoim postom, bo nie prowokujesz. W ogóle jest dobrze kiedy są tu kibice innych drużyn, dopóki umieją się zachować.
P.S. Wyżej napisałeś 2 posty pod rząd, zrób coś z tym bo dostaniesz żółtą
- Sapo
- Juventino
1. Kiepskie, a raczej brak goszczenia kibiców Legii w Turynie.Lypsky pisze:Szczegółów brak.
2. Nieogarnięcie biletów na wyjazd do Poznania.
Przynajmniej te przyczyny są znane w świadku kibicowskim, o innych jeśli są to mi niewiadomo.
- Lypsky
- Juventino
Tu niekoniecznie jest jak mówisz, ale nie chcę na temat temat się rozwijać.Sapo_Juve&Legia pisze:1. Kiepskie, a raczej brak goszczenia kibiców Legii w Turynie.Lypsky pisze:Szczegółów brak.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Sapo
- Juventino
Chodzi mi konkretnie o mecz z lechem. Zresztą internet to nienajlepsze miejsce na takie rozmowy.Lypsky pisze:Tu niekoniecznie jest jak mówisz, ale nie chcę na temat temat się rozwijać.Sapo_Juve&Legia pisze:1. Kiepskie, a raczej brak goszczenia kibiców Legii w Turynie.Lypsky pisze:Szczegółów brak.