Serie A (29): Cesena 2-2 JUVENTUS
- De Rossi
- Juventino
czerwona kartka ustawiła mecz. Musimy zapomnieć jak najszybciej o 2 połowie. To nas tylko umocni. Dalej będziemy kontynuować projekt. Walczymy o Ligę Mistrzów. Jesteśmy zwartą grupą, wiemy na czym polegają nasze błędy. Jesteśmy z trenerem. W niedzielę z Brescią wyjdziemy jeszcze bardziej umotywowani.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nom.jarmel pisze:Wydaje mi się, że mimo wszystko grasz jak MottaŁukasz pisze:Jak myślicie, co jest bardziej obraźliwe dla piłkarza: "Grasz jak Motta" czy "Grasz jak Iaquinta"?
VI to przynajmniej przez cały sezon coś strzelił i parę lat temu grał dobrze, a o Motcie to ja pierwszy raz usłyszałem jak coś strasznie zawalił w Romie, a drugi raz jak podano, że będzie grał u nas, a jak już przyszedł to grał kaplicę.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2011, 22:40 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- @Maras@
- Juventino
A mi się wydaje że jednak to drugie. Motta grał dzisiaj całkiem nieźle, tylko te głupie kartki... a po wejściu Vicka znowu było tylko gorzej...jarmel pisze:Wydaje mi się, że mimo wszystko grasz jak MottaŁukasz pisze:Jak myślicie, co jest bardziej obraźliwe dla piłkarza: "Grasz jak Motta" czy "Grasz jak Iaquinta"?

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Zawodnicy są bez formy, potrzebny ktoś od zaraz kto nastruga te kołki.
Powinniśmy się cieszyć, w końcu wywalczony remis z trudną drużyną
Szkoda słów na zawodników, 3/4 najchętniej bym wywalił z klubu. Tutaj potrzebne czystki porządne i wszystko zaczynać od zera.
Możemy sobie zaśpiewać " to już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy już iść
"
:x
Powinniśmy się cieszyć, w końcu wywalczony remis z trudną drużyną

Szkoda słów na zawodników, 3/4 najchętniej bym wywalił z klubu. Tutaj potrzebne czystki porządne i wszystko zaczynać od zera.
Możemy sobie zaśpiewać " to już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy już iść

:x
- sylvin
- Juventino
kolego to nie Juvnetus niszczy marzenia, tylko nieudolni ludzi którzy nie kierują tym klubem, tylko próbują i im to w zupełności nie wychodzi, zastanawia mnie tylko co myśli sobie Agnelli, mi by już dawno nerwy puściły widząć budowanie takiego projektuBrana pisze:Juventus- nieszczy marzenia.
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba.
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
- Qrczak
- Juventino
Ja też tak myślę , stara się angażować w ataki i ogólnie na pewno lepiej od innego bocznego obrońcy (nie będe pisał jego nazwiska bo nie ma co się denerwować)Krzychu89 pisze:nie żebym był jakimś obrońcą Traore, ale nie wiem dlaczego niektórzy tak się go czepiają. wg mnie zagrał dobry mecz.Kingofthehill pisze:Cholernie zmeczony Matri lepszy niz VI...
Traore to ja nie wiem... on z autu nawet podac dokladnie nie umie...
grygera dobrze...
Pepe pocisnął kilka razy...
Marchisio cos nie moze wrocic do formy a AA tez od niej daleko...
Pepe też dawał radę w drugiej połowie. Martinez & VI wolę przemilczeć
- LordRahl
- Juventino
Sądzę, że obie te obelgi są podobnie przykre, dodałbym jeszcze , "jesteś taki taktyk jak Del Neri" też boli. Ogólnie sięgneliśmy poniżej dna. Płakać mi się chce, a najbardziej szkoda mi Alexa jakich on czasów doczekał... Jak słusznie zauważyl mój kolega, Del Piero nie ma następcy, w tym wieku powinien byc ktoś kto zdjąłby ciężar z barków naszego kapitana, a ten wchodził by sobie spokojnie z ławki dla owacji i jakiegoś wolnego.Łukasz pisze:Jak myślicie, co jest bardziej obraźliwe dla piłkarza: "Grasz jak Motta" czy "Grasz jak Iaquinta"?
- bendzamin
- Redaktor
Po meczu (pewnie) powiedzieli :lol: :
Del Neri: "Ważny punkt wywieziony z trudnego terenu, widać ogromną poprawę i wolę walki. Zmiany? Nie mam sobie nic do zarzucenia. Dymisja? Bez żartów, zostaję w Turynie i realizujemy projekt."
Agnelli: "Dramatyczny mecz, wielkie emocje. 100% zaufania dla trenera."
Marotta: "Transfery się spłacają, od poniedziałku wracamy do ciężkiej pracy. Zainteresowanie Kevinem Gameiro? Eee, a kto to?"
Jak po dzisiejszym nie wypieprza Del Neriego to zostanie na pewno do konca sezonu.
Del Neri: "Ważny punkt wywieziony z trudnego terenu, widać ogromną poprawę i wolę walki. Zmiany? Nie mam sobie nic do zarzucenia. Dymisja? Bez żartów, zostaję w Turynie i realizujemy projekt."
Agnelli: "Dramatyczny mecz, wielkie emocje. 100% zaufania dla trenera."
Marotta: "Transfery się spłacają, od poniedziałku wracamy do ciężkiej pracy. Zainteresowanie Kevinem Gameiro? Eee, a kto to?"
Jak po dzisiejszym nie wypieprza Del Neriego to zostanie na pewno do konca sezonu.
- karosznurek
- Juventino
Całkowicie nie rozumiem przeprowadzonych zmian przez Del Neriego. Żałosny Iaquinta i Martinez on nie powinni być w Juve. Z tą grą obawiam się o następny mecz.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Łukasz
- Juventino
Parę lat temu to on grał przyzwoicie, akceptowalnie. Dobrze to leniwy napastnik bez lewej nogi i techniki grać nie będzie nigdy. Choć faktycznie, kiedyś nie był tak leniwy. Piłkarską kaleką był jednak zawsze.Push3k pisze: VI to przynajmniej przez cały sezon coś strzelił i parę lat temu grał dobrze