Nowy Trener?
- Eric6666
- Juventino
myślę, że się mylisz, bo Kaka z Pastore grają na tej samej pozycji, więc po co oni nam agencie Mulder;d?Mietson pisze:Tak, łykajcie dalej te bzdury z Lgds. Nie ma tam ŻADNYCH KONKRETÓW, tylko spekulacje. Przez takie rzeczy wydaje Wam się, że zaraz przyleci do nas nowy trener i sprowadzimy Pastore, Taiwo i Kakę.jakku1 pisze:Tia?Antichrist pisze:Ale na co my liczymy? Del Neri głośno mówi o tym, że nie odejdzie. Marotta nie wyrzuci swojego ziomka, a Agnelli po ostatnim meczu nie raczył nic skomentować. Nawet gdyby Lippi faktycznie chciał powrotu, to przez beton naszego szefostwa nie dojdzie nic do skutku.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... eriego.php
Podsumowując, na nowego trenera możemy liczyć po sezonie.
a na serio to zawodnicy jak Bastos, Taiwo, Dzudzsak, Gameiro, Beck, itd. itd. sa jak najbardziej do wyciągnięcia, może nie tak, że agent zawodnika przyjdzie i poprosi o transfer, a klub go sprzeda po promocji, ale jeżeli Marotta się postara to wszystko jest możliwe.
Lippi w Juve? do końca sezonu? tak! myślę, że zrobiłby najwazniejsze, czyli uspokoił atmosferę, przygotował grunt pod nowego trenera, ale z drugiej strony:
DN miał ostatnią szansę z Milanem tak?
i jak dobrze pamiętam jego dupa miała polecieć już jakiś miesiąc temu?
więc jeżeli to tylko spekulacje i wymysły prasy to się nie zdziwie
- Pan Mietek
- Juventino
Przyjdzie Lippi i tylko sobie zaszkodzi. 4 miejsca i tak nie zdobędzie więc po co to?jakku1 pisze:Spadaj na ryby Mietek!
Przyjdzie Lippi i wszystko bedzie dobrzeI zagramy w LM
Za rok oczywiscie.
No właśnie w tym rzecz - niektórzy nawet tego nie zauważająEric6666 pisze:myślę, że się mylisz, bo Kaka z Pastore grają na tej samej pozycji, więc po co oni nam agencie Mulder;d?

- jarmel
- Redaktor
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... eriego.php
Były szkoleniowiec Azzurrich, a wcześniej również Starej Damy, miałby pełnić tę funkcję jedynie do końca sezonu, przygotowując zespół do przejęcia go przez innego menedżera - w tej chwili wymieniane są nazwiska Viallego, Nedveda oraz Gentile jako potencjalnych kandydatów.
Ciekawe co to by było
Były szkoleniowiec Azzurrich, a wcześniej również Starej Damy, miałby pełnić tę funkcję jedynie do końca sezonu, przygotowując zespół do przejęcia go przez innego menedżera - w tej chwili wymieniane są nazwiska Viallego, Nedveda oraz Gentile jako potencjalnych kandydatów.
Ciekawe co to by było

#AllegriOut
- Eric6666
- Juventino
coś gorszego niż z Ciro. Nedved nie ma doświadczenia w byciu trenerem, dodając do tego, że nasz zarząd prezentuje poziom zerowy, więc na pomoc od nich by nie mógł liczyć, jednym słowem, Nedved by tylko napsuł sobie i nam krwi.jarmel pisze:http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... eriego.php
Ciekawe co to by było
Kandydaci mnie dobijają biorąc pod uwage, że kolejny rok będziemy skazani na średniaka
- YaSq
- Juventino
TAK :!: Kazda minuta tego amatora jako trenera rujnuje nasz zespol. Posluchajcie wypowiedzi tego czlowieka, ktory nie widzi problemu ze jego zespol gra ch***ie, i twierdzi ze to wina wrozki zebuszki czy innego grincha.Za nic nie poda sie do dymisji, co pokazuje ze honor dawno wykreslil ze swojego slownika. Juz nawet Del Piero zaczol gadac w tym samym tonie co pan trener, ze w sumie fajnie ze przegralismy z Milanem tylko 1-0 bo przeciez sa dobrzy. Lippi nie da nam ligi mistrzow, ale przynajmniej do konca roku zaszczepi im sposob myslenia z jakiego slynol Juventus. Juz mam dosc sluchania usprawiedliwien kolejnej porazki pogoda, murawa czy kontuzjami. Im predzej zmienimy trenera na takiego ktory ma mentalnosc zwyciezcy tym predzej wrocimy na szczyt. Nawet jezeli to jest opcja tylko do konca sezonu to nastepny trener bedzie mial o tyle latwiej, ze nie bedzie musial tlumaczyc od nowa czemu wygrywanie jest lepsze od przegrywania.
DEL NERI WYPI*****AJ :evil:
DEL NERI WYPI*****AJ :evil:
- jarmel
- Redaktor
Nie no nie mogę, do tej pory byłem sceptycznie nastawiony co do zmiany trenera, ale dzisiaj Del Neri udowodnił mi, że nie powinien tu pracować. Co to są za zmiany? Grygera za Krasica, czy on w ogóle nie wyciąga wniosków? Za każdym razem kiedy decydował się na "bronienie" wyniku wszyscy wiemy jaki to miało efekt, ale nie, on dalej swoje.
Teraz możemy tylko oglądać bombardowanie naszej bramki i liczenie na nie wiadomo co.
Edit:
O, już wyrównali, kto by się tego nie spodziewał.
Teraz możemy tylko oglądać bombardowanie naszej bramki i liczenie na nie wiadomo co.
Edit:
O, już wyrównali, kto by się tego nie spodziewał.
#AllegriOut
- Maku
- Juventino
zwolnić tego "noł nejma", mam go już dość, zmiany dla samego faktu chyba albo chce dać każdemu pograć, nie wiem, może ktoś mi wytłumaczy, bo ja nie mogę ich zrozumieć, to że Cesena będzie atakować atakiem pozycyjnym było do przewidzenia, dlatego nie rozumiem czemu zdjął Krasicia, który przy kontrataku mógłby stworzyć jakieś okazje ...
Lippi zapraszamy, mamy dość "jedzenia tej mizerii"
Lippi zapraszamy, mamy dość "jedzenia tej mizerii"
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Fajnie, spaść nie spadniemy, walczyć o co nie mamy. Właśnie się zorientowałem, że sezon się skończył.
Lippi zapraszamy. Masz pole do eksperymentów. Możesz nawet przegrać wszystko do końca, ten sezon już nas nie obchodzi, byle bym nie oglądał tego DN.
Lippi zapraszamy. Masz pole do eksperymentów. Możesz nawet przegrać wszystko do końca, ten sezon już nas nie obchodzi, byle bym nie oglądał tego DN.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Po dzisiejszym meczu - zdecydowanie Lippi przybywaj.deszczowy pisze:Chcesz zamieniać beton Del Neriego na beton Lippiego? Iaquita na lewym skrzydle? Daj pan spokój...
Oby to była prawda, bo Del Neri sprowadził nas na większe dno, niż trenerzy z poprzedniego sezonu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- rufi8
- Juventino
Biorąc pod uwagę że następny sezon przyjdzie nam zacząć wcześniej bo od eliminacji do Ligi Europejskiej(podobnie jak obecny)zmiana na stanowisku trenera musi nastąpić jak najszybciej.Im wcześniej nowy coach zacznie wpajać swoją wizję gry naszym mistrzom tym lepiej
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
del neri to nie dno, bo dnem byl Zac poziom nery to kopalnia jakas!
Tu znow APELUJE DO ADMINISTRATOROW I MODERATOROW O POZWOLENIE NA BLUZGANIE NA del neriego I marotte!! mam nadzieje ze inni forumowicze przylazaja sie do apelu. (slecjalnie del neri i marota napisani z malej bo nie zasluguja na pisanie duza!)
wlasnie po tej wypowiedzi juz dzis powinine zostac wyrzucony, juz mowilem o tym wczesnej ale byli tacy madrzy nawet na tym forum ktory uwazali ze nera jest suoer i zrobi porzadek, no to robi! Ci z Was ktorzy uwazaja ze zmiana trenera jest bez sensu niech odejda od komutera pomysla ( choiciaz pewnie myslenie Was boli), wroca i napisza co wymyslili.
Jak moze taki klub prowadzic taki pacan, ludzie! Cesena to bardzo dobra druzyna? kazdemu zdajaza sie potkniecia? to byl bardzo dobry meczy? bardzo dobrze gral motta? za ten wywiad powinine dostac z plaskacza od agnelliego i zostac odrazu wywalony i nigdzie wiecej nie zatrudniony!!
Co on w ogole opowiada to czlowiek chory psychicznie. A obroncy del neriego caly czas uwazaja ze nie trzeba go zmienic? przeciez on robi sieke z mozgu tym pilkarza, po remisie z 17-sta druzyna takie slowa? porownanie sie do interu? mowie ze pilkarz ktory wylecial w 1 polowie dobre gral? przeciez normalny trener powinien zjechac publicznie zawodnika o cos takiego a nie mowic ze jest super ze jest wszysko ok,
mowi ze podazamy dobra droga? ludzie przejszyjcie na oczy to kretyn, kazdy ale to kazdy poprowadzi ten klub lepiej od niego, wiecej powiem juz lepiej zeby pilkarze grali w ogole bez trenera niz z nim i tak nie ma zadnej taktyki i strategii a przyjamajniej nie slyysza takich glupot.
Drogi RUFI ja to pisalem juz 2 tyg temu to przeczytaj sobie co inni "inteligenci" pisali o tym, jakie to nie dorzeczne!!
ps. a do wywalenia nie jest trener, a raczej nie jest tylko trener to wywalenia sa wszyscy: caly sztabszkoleniowy, caly zarzad, marotta i del neri, Elkan powinien zrobi z tym porzadek bo widac ze Agnelli sie poprostu do tego nie nadaje moze spoko gosc, moze moggiemu fajnie sie z nim gada ale andrea poprostu nie zasluguje na nazwisko jakie nosi, a zarzad i marotta za to ze bronia jeszcze del neriego i mowia ze wszystko jest ok, za to powinni zostac wyrzuceni bo skoro pilkarze slysza ze reemis z cesena to sukces, to gdzie tu jakas motywacja? niestety nasza letnia rewolucja okazala sie sromotna klesta czas na kolejna tym razem mam nadzieje z lepszym rezultatem bo moi drodzy jak tylko Alex skonczy kariere, Buffon tez albo odejdzie to my sie baaaaaaaaaaaaardzo dlugo z gleby sie podniesiemy
Tu znow APELUJE DO ADMINISTRATOROW I MODERATOROW O POZWOLENIE NA BLUZGANIE NA del neriego I marotte!! mam nadzieje ze inni forumowicze przylazaja sie do apelu. (slecjalnie del neri i marota napisani z malej bo nie zasluguja na pisanie duza!)
wlasnie po tej wypowiedzi juz dzis powinine zostac wyrzucony, juz mowilem o tym wczesnej ale byli tacy madrzy nawet na tym forum ktory uwazali ze nera jest suoer i zrobi porzadek, no to robi! Ci z Was ktorzy uwazaja ze zmiana trenera jest bez sensu niech odejda od komutera pomysla ( choiciaz pewnie myslenie Was boli), wroca i napisza co wymyslili.
Jak moze taki klub prowadzic taki pacan, ludzie! Cesena to bardzo dobra druzyna? kazdemu zdajaza sie potkniecia? to byl bardzo dobry meczy? bardzo dobrze gral motta? za ten wywiad powinine dostac z plaskacza od agnelliego i zostac odrazu wywalony i nigdzie wiecej nie zatrudniony!!
Co on w ogole opowiada to czlowiek chory psychicznie. A obroncy del neriego caly czas uwazaja ze nie trzeba go zmienic? przeciez on robi sieke z mozgu tym pilkarza, po remisie z 17-sta druzyna takie slowa? porownanie sie do interu? mowie ze pilkarz ktory wylecial w 1 polowie dobre gral? przeciez normalny trener powinien zjechac publicznie zawodnika o cos takiego a nie mowic ze jest super ze jest wszysko ok,
mowi ze podazamy dobra droga? ludzie przejszyjcie na oczy to kretyn, kazdy ale to kazdy poprowadzi ten klub lepiej od niego, wiecej powiem juz lepiej zeby pilkarze grali w ogole bez trenera niz z nim i tak nie ma zadnej taktyki i strategii a przyjamajniej nie slyysza takich glupot.
Drogi RUFI ja to pisalem juz 2 tyg temu to przeczytaj sobie co inni "inteligenci" pisali o tym, jakie to nie dorzeczne!!
ps. a do wywalenia nie jest trener, a raczej nie jest tylko trener to wywalenia sa wszyscy: caly sztabszkoleniowy, caly zarzad, marotta i del neri, Elkan powinien zrobi z tym porzadek bo widac ze Agnelli sie poprostu do tego nie nadaje moze spoko gosc, moze moggiemu fajnie sie z nim gada ale andrea poprostu nie zasluguje na nazwisko jakie nosi, a zarzad i marotta za to ze bronia jeszcze del neriego i mowia ze wszystko jest ok, za to powinni zostac wyrzuceni bo skoro pilkarze slysza ze reemis z cesena to sukces, to gdzie tu jakas motywacja? niestety nasza letnia rewolucja okazala sie sromotna klesta czas na kolejna tym razem mam nadzieje z lepszym rezultatem bo moi drodzy jak tylko Alex skonczy kariere, Buffon tez albo odejdzie to my sie baaaaaaaaaaaaardzo dlugo z gleby sie podniesiemy
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Przecież Del Neri w swojej wypowiedzi po meczu jasno powiedział, że odchodzi. Co więcej - odchodzi również Marotta (stąd mnoga forma - nam). Pozwolę sobie ów fragment przytoczyć.
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo."
Miałem dość po tej ich śmiesznej konferencji, w której mówili, że nie ma kryzysu i idzie ku lepszemu, miałem wtedy dość. Teraz żadne słowa nie pomogą, ręce opadły, śmiać się nie chce, nawet mi ironia nie wyszła, wtf?
"Obie bramki zdobyli po rzadko zdarzających się sytuacjach - jedna ze stałego fragmentu gry, a druga po sporym zamieszaniu." powiedział trener najbardziej utytułowanej drużyny we Włoszech. Rzadka to może być kupka. A spore zamieszanie jak jest promocja na browary w Realu. Znowu, wtf?

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo."
Miałem dość po tej ich śmiesznej konferencji, w której mówili, że nie ma kryzysu i idzie ku lepszemu, miałem wtedy dość. Teraz żadne słowa nie pomogą, ręce opadły, śmiać się nie chce, nawet mi ironia nie wyszła, wtf?
"Obie bramki zdobyli po rzadko zdarzających się sytuacjach - jedna ze stałego fragmentu gry, a druga po sporym zamieszaniu." powiedział trener najbardziej utytułowanej drużyny we Włoszech. Rzadka to może być kupka. A spore zamieszanie jak jest promocja na browary w Realu. Znowu, wtf?

Ostatnio zmieniony 13 marca 2011, 01:06 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.