Serie A (29): Cesena 2-2 JUVENTUS
- KondzioJuveFans
- Juventino
podobno gramy tak:
Juventus (4-4-2): Buffon; Motta, Chiellini, Bonucci, Traorè; Krasic, Marchisio, Aquilani, Pepe; Matri, Del Piero.
A disposizione: Storari, Grygera, Sorensen, Barzagli, Martinez, Buchel, Iaquinta.
Fajnie , że Alex w pierwszym ;-) zobaczymy co pokaże Motta i Traore...
Juventus (4-4-2): Buffon; Motta, Chiellini, Bonucci, Traorè; Krasic, Marchisio, Aquilani, Pepe; Matri, Del Piero.
A disposizione: Storari, Grygera, Sorensen, Barzagli, Martinez, Buchel, Iaquinta.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- ewerthon
- Juventino
Pewnie padakę jak zwykle. Gość jest chyba najgorszym zawodnikiem Juventusu w tym sezonie. Nie wiem kto wymyślił sobie cenę jego wykupu na 5 mln euro, ale musiał być nieźle na haju.KondzioJuveFans pisze:
Boję się oglądać tego meczu. Nie mam pojęcia co Alojz wymyśli i czy strzelimy jakieś gola. Bonucci w pierwszym składzie, więc możemy się spodziewać głupich błędów w defensywie.
- wierzba
- Juventino
- ewerthon
- Juventino
Jestem jasnowidzemewerthon pisze:Pewnie padakę jak zwykle. Gość jest chyba najgorszym zawodnikiem Juventusu w tym sezonie. Nie wiem kto wymyślił sobie cenę jego wykupu na 5 mln euro, ale musiał być nieźle na haju.KondzioJuveFans pisze:

- Bartek88
- Juventino
Matri wkoncu ma partnera do gry.
Del Piero wkoncu ma partnera do gry.
Czemu ja takiego tempa gry nie ogladalem w kazdym meczu juve? Mielibysmy 1 miejsce i puchar wloch i LE.
A co do obrony to pff. Kielon ok, Bonucci takze, i najwiekszy diament TRAORE. Brakuje tylko prawego boku ;]
Del Piero wkoncu ma partnera do gry.
Czemu ja takiego tempa gry nie ogladalem w kazdym meczu juve? Mielibysmy 1 miejsce i puchar wloch i LE.
A co do obrony to pff. Kielon ok, Bonucci takze, i najwiekszy diament TRAORE. Brakuje tylko prawego boku ;]
Ostatnio zmieniony 12 marca 2011, 21:29 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dać szansę plackowi(Motta) to rozwali mecz...
Mecz wygląda tak jakby grały ze sobą dwie równorzędne drużyny na tym samym poziomie i o tej samej klasie, tak więc każdy wynik jest możliwy.
Wogóle, ktory to już mecz w tym sezonie w który gramy, w 10? i chyba każdy przegrywaliśmy...
żenada
Mecz wygląda tak jakby grały ze sobą dwie równorzędne drużyny na tym samym poziomie i o tej samej klasie, tak więc każdy wynik jest możliwy.
Wogóle, ktory to już mecz w tym sezonie w który gramy, w 10? i chyba każdy przegrywaliśmy...
żenada
- gucio_juve
- Juventino
I bardzo dobrze. Powinniśmy już w 9 grać. Motta kretyn jakich mało, Krasić przyjmuje piłkę i odskakuje mu ona na 20 metrów. Jedyny pozytyw to Pepe, Del Piero i Matri. Reszta to DNO!!! Oni nawet nie powinni trawy strzyc na Delle Alpi. Począwszy od Chielliniego, a na Aquilianim skończywszy! DNO!
- Pan Mietek
- Juventino
Kiedy Motta strzelił bramkę dla Fiorentiny w listopadowym meczu, miałem nadzieję, że już więcej szansy nie dostanie
Dlaczego Delneri w ogóle go wystawił?! Za to co on odwalił w tym sezonie, Udinese powinno zapłacić nam odszkodowanie.
Brawo Ale, brawo Matri
Oby tak dalej.

Brawo Ale, brawo Matri