tatuaże
- couec
- Juventino
byk metafora zebrybajbek17 pisze:W herbie mamy BykaD0N pisze:Potrzebuje pomocy jakiegoś artysty, grafika. Chcę sobie wytatuować zebrę z naszego herbu na łydce, jeśli przygotuje sam projekt to zaoszczędzę na wykonaniu. Moje zdolności graficzne są bliskie zeru, dlatego proszę o pomoc forumowiczów o przygotowanie projektu tatuażu. Będę wdzięczny także za każdą sugestię odnośnie projektu. Jestem na etapie, że ma być to delikatnie przerobiona zebra z herbu, tak aby kibicom innych klubów widzących tatuaż od razu przychodził na myśl Juventus.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadza się, niemniej jednak jeśli chodzi o symbol, to jesteśmy utożsamiani wlaśnie z zebrą, natomiast byk to symbol odwiecznego wroga- torino.bajbek17 pisze:W herbie mamy BykaD0N pisze:Potrzebuje pomocy jakiegoś artysty, grafika. Chcę sobie wytatuować zebrę z naszego herbu na łydce, jeśli przygotuje sam projekt to zaoszczędzę na wykonaniu. Moje zdolności graficzne są bliskie zeru, dlatego proszę o pomoc forumowiczów o przygotowanie projektu tatuażu. Będę wdzięczny także za każdą sugestię odnośnie projektu. Jestem na etapie, że ma być to delikatnie przerobiona zebra z herbu, tak aby kibicom innych klubów widzących tatuaż od razu przychodził na myśl Juventus.
Robisz kolor czy czarno-biały?

- The_Sickness
- Juventino
machnij sobie ta zebre ze starego herbu Juventusu
http://pu.i.wp.pl/k,MzA5NDAzMDQsMjkyMzk ... tytulu.bmp
nic bardziej nie bedzie nasuwac skojarzeń w stronę Juventusu
tutaj znalazłem tez spoko rysunek, chyba z koszulki, ktory moze posłuzyc za inspirację do dalszego dzialania
http://www.teesforall.com/images/Juvent ... _Shirt.jpg
http://pu.i.wp.pl/k,MzA5NDAzMDQsMjkyMzk ... tytulu.bmp
nic bardziej nie bedzie nasuwac skojarzeń w stronę Juventusu
tutaj znalazłem tez spoko rysunek, chyba z koszulki, ktory moze posłuzyc za inspirację do dalszego dzialania
http://www.teesforall.com/images/Juvent ... _Shirt.jpg
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Czy wiesz już w jakim studiu będziesz wykonywał swój tattoo?D0N pisze:Potrzebuje pomocy jakiegoś artysty, grafika. Chcę sobie wytatuować zebrę z naszego herbu na łydce, jeśli przygotuje sam projekt to zaoszczędzę na wykonaniu. Moje zdolności graficzne są bliskie zeru, dlatego proszę o pomoc forumowiczów o przygotowanie projektu tatuażu. Będę wdzięczny także za każdą sugestię odnośnie projektu. Jestem na etapie, że ma być to delikatnie przerobiona zebra z herbu, tak aby kibicom innych klubów widzących tatuaż od razu przychodził na myśl Juventus.
Trochę mnie dziwi fakt, że jesteś zmuszony sam przygotować projekt by zejść z ceny.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Nielegalnie?D0N pisze: studio... hmm do końca bym tego tak nie nazwał, jest sprzęt studyjny, ale od 2 lat ziomek ma studio zamknięte i robi to troszkę nielegalnie.

Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Gościu dzierga, zarabiając na życie, w domwym zaciszu, czy może dorabia sobie traktując to jako hobby?
- couec
- Juventino
Swoim hobby zarabia na chlebek.Juras_Senat pisze:Nielegalnie?D0N pisze: studio... hmm do końca bym tego tak nie nazwał, jest sprzęt studyjny, ale od 2 lat ziomek ma studio zamknięte i robi to troszkę nielegalnie.![]()
Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Gościu dzierga, zarabiając na życie, w domwym zaciszu, czy może dorabia sobie traktując to jako hobby?
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Jak możesz wrzuć jakiegoś linka do jego prac.D0N pisze: Swoim hobby zarabia na chlebek.
Zastanów się dobrze czy chcesz wykonać dziarkę w takim miejscu.
W solidnym studiu powinieneś otrzymać wsparcie przy projektowaniu dziaby, bez konieczności płacenia za sam projekt.
Swoje pierwsze tattoo wykonywałem u znajomego, działającego sobie w domu, który niestety spieprzył robotę. W efekcie zapłaciłem dwa razy, bo poprawki robiłem w studiu, gdzie zresztą bywam do dziś. I nie płacę dużo
- MishaAveJuve
- Juventino
W naszym herbie jest byk, bo byk mieści się w herbie miasta Turyn, tylko jacyś idi.ci nie wiem jakim cudem (zobaczcie chociażby herby sprzed lat) zobaczyli tam zebrę, a że mamy koszulki w biało-czarne pasy to niby to zebra, niestety ale taka prawda... zreszta byk to synonim siły, męstwa, a zebra?? jaki sens ma zebra, jaki synonim? afryki?:D
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- couec
- Juventino
w herbie jest byk, ale naszym symbolem jest zebra. Ja osobiście choć dobrze wiem co jest w herbie, to w podświadomości wymazuje tego torinowego byka i mówię, że jest to zebra, przecież nie wszystkie zebry rodzą się smukłe.MishaAveJuve pisze:W naszym herbie jest byk, bo byk mieści się w herbie miasta Turyn, tylko jacyś idi.ci nie wiem jakim cudem (zobaczcie chociażby herby sprzed lat) zobaczyli tam zebrę, a że mamy koszulki w biało-czarne pasy to niby to zebra, niestety ale taka prawda... zreszta byk to synonim siły, męstwa, a zebra?? jaki sens ma zebra, jaki synonim? afryki?:D
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
t-shirty z takim czymś by fajnie wyglądały, organizatorzy akcji mogliby o tym pomyslećThe_Sickness pisze:http://www.teesforall.com/images/Juvent ... _Shirt.jpg

ps. sorry za oftopa
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Zgadzam się z małym. Siwe t-shirty wyglądały by z tym logo świetnie.
- Max_LP
- Juventino
A mógłbyś dać jakiś linkDragon pisze:Widziałem tę koszulkę, świetna! Chciałem kupić ale ta przesyłkaSwoją drogą, fajny motyw na tatuaż, bez herbu Juve jednak

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
ŁAP , po kliknięciu na koszulkę masz większe zdjęcie.Max_LP pisze:A mógłbyś dać jakiś linkDragon pisze:Widziałem tę koszulkę, świetna! Chciałem kupić ale ta przesyłkaSwoją drogą, fajny motyw na tatuaż, bez herbu Juve jednak
byłbym wdzieczny
Swoja droga kiedyś szukałem motywu na fototapete i właśnie to mi wpadło w oko ale jakoś nie wyszło.