tatuaże

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2011, 22:54

bajbek17 pisze:
D0N pisze:Potrzebuje pomocy jakiegoś artysty, grafika. Chcę sobie wytatuować zebrę z naszego herbu na łydce, jeśli przygotuje sam projekt to zaoszczędzę na wykonaniu. Moje zdolności graficzne są bliskie zeru, dlatego proszę o pomoc forumowiczów o przygotowanie projektu tatuażu. Będę wdzięczny także za każdą sugestię odnośnie projektu. Jestem na etapie, że ma być to delikatnie przerobiona zebra z herbu, tak aby kibicom innych klubów widzących tatuaż od razu przychodził na myśl Juventus.
W herbie mamy Byka :prochno:
byk metafora zebry :P

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 08:07

bajbek17 pisze:
D0N pisze:Potrzebuje pomocy jakiegoś artysty, grafika. Chcę sobie wytatuować zebrę z naszego herbu na łydce, jeśli przygotuje sam projekt to zaoszczędzę na wykonaniu. Moje zdolności graficzne są bliskie zeru, dlatego proszę o pomoc forumowiczów o przygotowanie projektu tatuażu. Będę wdzięczny także za każdą sugestię odnośnie projektu. Jestem na etapie, że ma być to delikatnie przerobiona zebra z herbu, tak aby kibicom innych klubów widzących tatuaż od razu przychodził na myśl Juventus.
W herbie mamy Byka :prochno:
Zgadza się, niemniej jednak jeśli chodzi o symbol, to jesteśmy utożsamiani wlaśnie z zebrą, natomiast byk to symbol odwiecznego wroga- torino.

Robisz kolor czy czarno-biały?

Obrazek
The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 08:28

machnij sobie ta zebre ze starego herbu Juventusu

http://pu.i.wp.pl/k,MzA5NDAzMDQsMjkyMzk ... tytulu.bmp

nic bardziej nie bedzie nasuwac skojarzeń w stronę Juventusu

tutaj znalazłem tez spoko rysunek, chyba z koszulki, ktory moze posłuzyc za inspirację do dalszego dzialania
http://www.teesforall.com/images/Juvent ... _Shirt.jpg

Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 14:17

Czy wiesz już w jakim studiu będziesz wykonywał swój tattoo?
Trochę mnie dziwi fakt, że jesteś zmuszony sam przygotować projekt by zejść z ceny.

couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2011, 21:19

@ dragon
czerń

@juras_senat
studio... hmm do końca bym tego tak nie nazwał, jest sprzęt studyjny, ale od 2 lat ziomek ma studio zamknięte i robi to troszkę nielegalnie.

Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2011, 11:26

D0N pisze: studio... hmm do końca bym tego tak nie nazwał, jest sprzęt studyjny, ale od 2 lat ziomek ma studio zamknięte i robi to troszkę nielegalnie.
Nielegalnie? :think:
Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Gościu dzierga, zarabiając na życie, w domwym zaciszu, czy może dorabia sobie traktując to jako hobby?

couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2011, 12:21

Juras_Senat pisze:
D0N pisze: studio... hmm do końca bym tego tak nie nazwał, jest sprzęt studyjny, ale od 2 lat ziomek ma studio zamknięte i robi to troszkę nielegalnie.
Nielegalnie? :think:
Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Gościu dzierga, zarabiając na życie, w domwym zaciszu, czy może dorabia sobie traktując to jako hobby?
Swoim hobby zarabia na chlebek.

Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2011, 19:06

D0N pisze: Swoim hobby zarabia na chlebek.
Jak możesz wrzuć jakiegoś linka do jego prac.

Zastanów się dobrze czy chcesz wykonać dziarkę w takim miejscu.
W solidnym studiu powinieneś otrzymać wsparcie przy projektowaniu dziaby, bez konieczności płacenia za sam projekt.
Swoje pierwsze tattoo wykonywałem u znajomego, działającego sobie w domu, który niestety spieprzył robotę. W efekcie zapłaciłem dwa razy, bo poprawki robiłem w studiu, gdzie zresztą bywam do dziś. I nie płacę dużo :wink:

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2011, 19:41

W naszym herbie jest byk, bo byk mieści się w herbie miasta Turyn, tylko jacyś idi.ci nie wiem jakim cudem (zobaczcie chociażby herby sprzed lat) zobaczyli tam zebrę, a że mamy koszulki w biało-czarne pasy to niby to zebra, niestety ale taka prawda... zreszta byk to synonim siły, męstwa, a zebra?? jaki sens ma zebra, jaki synonim? afryki?:D

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
couec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2011, 19:48

MishaAveJuve pisze:W naszym herbie jest byk, bo byk mieści się w herbie miasta Turyn, tylko jacyś idi.ci nie wiem jakim cudem (zobaczcie chociażby herby sprzed lat) zobaczyli tam zebrę, a że mamy koszulki w biało-czarne pasy to niby to zebra, niestety ale taka prawda... zreszta byk to synonim siły, męstwa, a zebra?? jaki sens ma zebra, jaki synonim? afryki?:D
w herbie jest byk, ale naszym symbolem jest zebra. Ja osobiście choć dobrze wiem co jest w herbie, to w podświadomości wymazuje tego torinowego byka i mówię, że jest to zebra, przecież nie wszystkie zebry rodzą się smukłe.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2011, 09:24

t-shirty z takim czymś by fajnie wyglądały, organizatorzy akcji mogliby o tym pomysleć ;)

ps. sorry za oftopa

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2011, 10:59

Widziałem tę koszulkę, świetna! Chciałem kupić ale ta przesyłka :whistle: Swoją drogą, fajny motyw na tatuaż, bez herbu Juve jednak :ok:

Obrazek
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2011, 10:59

Zgadzam się z małym. Siwe t-shirty wyglądały by z tym logo świetnie.

Max_LP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2011, 13:08

Dragon pisze:Widziałem tę koszulkę, świetna! Chciałem kupić ale ta przesyłka :whistle: Swoją drogą, fajny motyw na tatuaż, bez herbu Juve jednak :ok:
A mógłbyś dać jakiś link :think: byłbym wdzieczny :) Swoja droga kiedyś szukałem motywu na fototapete i właśnie to mi wpadło w oko ale jakoś nie wyszło.

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2011, 17:53

Max_LP pisze:
Dragon pisze:Widziałem tę koszulkę, świetna! Chciałem kupić ale ta przesyłka :whistle: Swoją drogą, fajny motyw na tatuaż, bez herbu Juve jednak :ok:
A mógłbyś dać jakiś link :think: byłbym wdzieczny :) Swoja droga kiedyś szukałem motywu na fototapete i właśnie to mi wpadło w oko ale jakoś nie wyszło.
ŁAP , po kliknięciu na koszulkę masz większe zdjęcie.

Obrazek
ODPOWIEDZ