Liga Mistrzów 2010/11
- marek.siedlce
- Juventino

A ja się cieszę że Milan odpadł. To nie taki wróg jak Inter, ale zawsze wróg 
A tak poważnie, to liczę na dalsze wpadki faworytów. Ani ManU, ani Real ani tym bardziej Inter (którego ja uważałem za faworyta dwumeczu z Bayernem) nie będą mieli lekko w rewanżach.
A tak poważnie, to liczę na dalsze wpadki faworytów. Ani ManU, ani Real ani tym bardziej Inter (którego ja uważałem za faworyta dwumeczu z Bayernem) nie będą mieli lekko w rewanżach.
FORZA JUVE !!!
- deszczowy
- Juventino

No, z zestrzelenia polskiego Tupolewa też musi mieć satysfakcję :]D0N pisze:Calcio sięgnęło dna. Reprezentacja ośmieszyła się na MŚ, a wczoraj odpadł ostatni włoski klub z europejskich pucharów. Moratti musi być z siebie dumny i z roku 2006..
- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Możesz mnie dołączyć do zakładu?Lord of San Siro pisze:Świetnie, wchodzę. Na dniach przygotuję co trzeba, bo trzeba to jakoś spisać.zahor pisze:Że Reprezentacja Polski zajmie pierwsze miejsce na Mistrzostwach Europy w 2012 roku? Ok, mówię teraz serio, mogę wejść w taki zakład.
Zdziwiła mnie porażka Valencii. Myślałem, że przejdą Schalke bez problemu. A tu kinder-niespodzianka.
- couec
- Juventino

Moratti cieszy się ze wszelkiego nieszczęścia, bo to wysłannik belzebuba.deszczowy pisze:No, z zestrzelenia polskiego Tupolewa też musi mieć satysfakcję :]D0N pisze:Calcio sięgnęło dna. Reprezentacja ośmieszyła się na MŚ, a wczoraj odpadł ostatni włoski klub z europejskich pucharów. Moratti musi być z siebie dumny i z roku 2006..
- deszczowy
- Juventino

<<W@jTEk>> pisze:Ja też się ciesze że Milan odpadł, a Moratti wcale nie będzie miał do śmiechu za tydzień
A ja nie. Wolałbym, żeby poleciał Inter, a nie Milan. Z różnych względów.
Niefajnie. Wolałbym Valencię, bo Schalke, jak trafi na jakichś Angoli, to poleci z wielkim hukiem.<<W@jTEk>> pisze:Fajnie że piłkarze Schalke awansowali
- steru
- Qualità Juventino

A Valencia, która przegrała z Schalke nie poleciałaby?deszczowy pisze:Niefajnie. Wolałbym Valencię, bo Schalke, jak trafi na jakichś Angoli, to poleci z wielkim hukiem.<<W@jTEk>> pisze:Fajnie że piłkarze Schalke awansowali
Odnośnie LM jeszcze, to podobno Jastrzębski Węgiel jest w gronie czterech najlepszych drużyn.
- Eric6666
- Juventino

zasada "złotego seta" spowodowała, że Skra odpadła, a jastrzębski przeszedł;d normalnie byłoby na odwrót, ciekawy pomysł z tym setem, ale ciężko będzie się przywyczaić bez liczenia punktów setów i małych punktów;d
- Puszka
- Juventino

Temat tyczy sie pilkarskiej ligi mistrzowEric6666 pisze:zasada "złotego seta" spowodowała, że Skra odpadła, a jastrzębski przeszedł;d normalnie byłoby na odwrót, ciekawy pomysł z tym setem, ale ciężko będzie się przywyczaić bez liczenia punktów setów i małych punktów;d
- Radison
- Juventino

Hmmm czy ja wiem czy jest się z czego cieszyć, że Milan odpadł... Jak tak dalej będą grały włoskie drużyny w LM to Juventusu tam w ogóle nie zobaczymy bo zanim wskoczą na pudło to trochę czasu minie... 4 miejsce jeszcze było do zrealizowania ale pierwsza trójka może okazać się niewykonalna przez najbliższe lata.... Smutne ale prawdziwe chyba, że naprawdę dużo się zmieni w zarządzaniu klubem przez właścicieli.
"Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe" Kazimierz Górski (2 III 1921-23 V 2006)
- M.R.
- Juventino

Inter właśnie wygrał na Alianz Arena z Bayernem i awansował do kolejnej rundy Ligi Mistrzów :shock: Nie spodziewałem się, że oni mogą wygrać w Niemczech, na dodatek po pierwszej połowie i błędach obrony przegrywali 2-1.
W drugim meczu Manchester wygrał z OM i też awansował dalej. Spodziewany wynik z korzyścią dla anglików.
W drugim meczu Manchester wygrał z OM i też awansował dalej. Spodziewany wynik z korzyścią dla anglików.
- Lypsky
- Juventino

Bayern w drugiej połowie stanął, a inter w ostatnich 20min. całkowicie ich zdominował. Niemiaszki mają tą porażkę na własne życzenie - stwarzali mnóstwo sytuacji, które w dziecinny sposób marnowli (plus ta piłka na linii bramkowej
)
Szanse interu na zwycięstwo w całej CL są niewielkie, nie ma co nawet ich porównywać do zeszłorocznej drużyny, do tego średniej klasy trener. Wiele będzie zależeć od drabinki.
Kiedyś te mecze wzbudzały we mnie jakieś emocje, dziś patrzę na nie całkowicie obojętnie, może dlatego, że zapomniałem jak to jest grać w CL.
Szanse interu na zwycięstwo w całej CL są niewielkie, nie ma co nawet ich porównywać do zeszłorocznej drużyny, do tego średniej klasy trener. Wiele będzie zależeć od drabinki.
Kiedyś te mecze wzbudzały we mnie jakieś emocje, dziś patrzę na nie całkowicie obojętnie, może dlatego, że zapomniałem jak to jest grać w CL.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- sharikk
- Juventino

Własnie ów Internazionale dał mi zarobic 200zł, postawilem na nich 50zl ze awansuja...i ogladajac mecz przy wyniku 2-2 bylem pewien(nie wiem czemu?)ale ze Inter musi wygrac 2-4, po czym wyszedlem do wc, wracam a tu 2-3 i doliczone 4min, totalna olewka, koniec meczu a tu nagle interisci zaczynaja sie cieszyc... lekka konsternacja, grunt ze dali zarobic:D
"pozdro' Pandev
"pozdro' Pandev
JUVE PER SEMPRE!!!