Nowy Trener?
- marek.siedlce
- Juventino
Obawiam się, że jest to bardzo prawdopodobneLypsky pisze:Dopóki w klubie jest Marotta nie spodziewałbym się na stanowisku trenera kogoś z za granicy. Weźmiemy kolejnego przeciętnego Włocha, który w życiu nic nie wygrał lub jego największym osiągnięciem jest CI.
Będzie ### i mówię to wam już dziś.

FORZA JUVE !!!
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Z Miernottą na stanowisku to jest pewne a nie prawdopodobne. Znowu będziemy przeżywać rewolucję i "projekt"marek.siedlce pisze:Obawiam się, że jest to bardzo prawdopodobneLypsky pisze:Dopóki w klubie jest Marotta nie spodziewałbym się na stanowisku trenera kogoś z za granicy. Weźmiemy kolejnego przeciętnego Włocha, który w życiu nic nie wygrał lub jego największym osiągnięciem jest CI.
Ehhh....
Deszczowy obstaw bucha.
- deszczowy
- Juventino
W obliczu plotek o Moggim... to też może się zmienić.Lypsky pisze:Dopóki w klubie jest Marotta nie spodziewałbym się na stanowisku trenera kogoś z za granicy. Weźmiemy kolejnego przeciętnego Włocha, który w życiu nic nie wygrał lub jego największym osiągnięciem jest CI.
Byłem bardzo negatywnie nastawiony do powrotu Lucka w turyńskie progi. Ale te stały się ostatnio tak niskie, że może należałoby podpisać pakt z diabłem? Coś się zmienić musi.
Byliśmy klubem z europejskiej czołówki. Staliśmy się przeciętniakiem. Stajemy się słabą drużyną, którą może obić byle Lecce. Ktoś musi nacisnąć guzik "turbo", bo niedługo przestanie nam być nawet wstyd.
- mac_12
- Juventino
O ile Magath mogł by byc ,bo zawsze to lepsze od del neriego to Van Gaala bym osobiscie nie chcial. Widac co sie terez dzieje z Bayernem pod jego wodza.deszczowy pisze:1.Magath też będzie do wzięcia po sezonie.
2.Van Gaala chce Chelsea i jakaś drużyna z Włoch.
♞♘ⒹⒺⓁⓅⒾⒺⓇⓄ✰ ★
- deszczowy
- Juventino
Jeden sezon nic nie znaczy. Ten facet wygrał w życiu więcej, niż Del Neri choćby marzył podczas bierzmowania.mac_12 pisze:O ile Magath mogł by byc ,bo zawsze to lepsze od del neriego to Van Gaala bym osobiscie nie chcial. Widac co sie terez dzieje z Bayernem pod jego wodza.deszczowy pisze:1.Magath też będzie do wzięcia po sezonie.
2.Van Gaala chce Chelsea i jakaś drużyna z Włoch.
- Eric6666
- Juventino
Didier zaczyna mówić o swoim "błędzie" w Juventusie, czyżby chciał pokazać, że chętnie wróci? nie wiem dlaczego, ale ogromnie chciałbym go w Juve, a przecież to dalej niedoświadczony trener, acz najlepszy z juventinich.
Magath odejdzie? jak dla mnie jest ktoś potrzebny taki, nawet jeżeli nie wygra nam od razu scudetto, osobiście myślę, że on + ktoś z głową ( Moggi ) moga urwać więcej w Serie A, niż gromadka Del Nerich z gromadką Marottów.
Magath odejdzie? jak dla mnie jest ktoś potrzebny taki, nawet jeżeli nie wygra nam od razu scudetto, osobiście myślę, że on + ktoś z głową ( Moggi ) moga urwać więcej w Serie A, niż gromadka Del Nerich z gromadką Marottów.
- francois
- Juventino
Odnoszę dokładnie to samo wrażenie.Eric6666 pisze:Didier zaczyna mówić o swoim "błędzie" w Juventusie, czyżby chciał pokazać, że chętnie wróci? nie wiem dlaczego, ale ogromnie chciałbym go w Juve, a przecież to dalej niedoświadczony trener, acz najlepszy z juventinich.
Po przeczytaniu wywiadu z Deschampsem nasunął mi się taki wniosek, że Didier faktycznie chce się już wyrwać z OM i chce pozyskać sobie kibiców, a także swobodę działań.
W pełnie popieram też pomysł "lepiej kupić trzech bardzo dobrych piłkarzy, niż za te same pieniądze sprowadzić sześciu klasy średniej".
Cóż, Marotta dał radę sprowadzić nawet 11

Ps. Ciekawe dlaczego ostatecznie nie poszedł do L'poolu

To coś wam chyba umknęło, bo on to samo powtarzał już bardzo dawno, to nie tak że teraz nagle jak się w Juve wali, to sobie przypomniał i chce to wykorzystać.francois pisze:Odnoszę dokładnie to samo wrażenie.Eric6666 pisze:Didier zaczyna mówić o swoim "błędzie" w Juventusie, czyżby chciał pokazać, że chętnie wróci? nie wiem dlaczego, ale ogromnie chciałbym go w Juve, a przecież to dalej niedoświadczony trener, acz najlepszy z juventinich.
Po przeczytaniu wywiadu z Deschampsem nasunął mi się taki wniosek, że Didier faktycznie chce się już wyrwać z OM i chce pozyskać sobie kibiców, a także swobodę działań.
W pełnie popieram też pomysł "lepiej kupić trzech bardzo dobrych piłkarzy, niż za te same pieniądze sprowadzić sześciu klasy średniej".
Cóż, Marotta dał radę sprowadzić nawet 11![]()
Ps. Ciekawe dlaczego ostatecznie nie poszedł do L'poolu
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli przyszedłby Deschamps za Alojza, a zamiast Marotty Capello, to jestem w stanie nawet cierpieć do lata i oglądać naszych obecnych guru.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Pan Mietek
- Juventino
Myślę, że i tak będzieszAntichrist pisze:Jeżeli przyszedłby Deschamps za Alojza, a zamiast Marotty Capello, to jestem w stanie nawet cierpieć do lata i oglądać naszych obecnych guru.

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
A niech wykorzystuje^FAZZI^ pisze: To coś wam chyba umknęło, bo on to samo powtarzał już bardzo dawno, to nie tak że teraz nagle jak się w Juve wali, to sobie przypomniał i chce to wykorzystać.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
^FAZZI^ ma rację. Deschamps mówił o błędzie już w sierpniu/wrześniu i jego chęć powrotu wcale nie wynika z obecnej sytuacji. Pytanie teraz brzmi - skoro miał inną wizję rozwoju drużyny i odszedł z tego powodu... to skoro przyznaje się do błędu to teraz w wypadku powrotu będzie potulnym szczeniaczkiem zgadzającym się z wizją drużyny Agnelliego albo Marotty?
- wagner
- Juventino
z tego co pamiętam chciał poważnych transferów na miarę Juve , pamiętam wtedy że chciał między innymi K.Toure, żałuję że ani ŚO ani Fracuza nie ma teraz u nas :doh:Ouh_yeah pisze:^FAZZI^ ma rację. Deschamps mówił o błędzie już w sierpniu/wrześniu i jego chęć powrotu wcale nie wynika z obecnej sytuacji. Pytanie teraz brzmi - skoro miał inną wizję rozwoju drużyny i odszedł z tego powodu... to skoro przyznaje się do błędu to teraz w wypadku powrotu będzie potulnym szczeniaczkiem zgadzającym się z wizją drużyny Agnelliego albo Marotty?