Nowy Trener?
- strong return
- Juventino
Przychodzi Alex na trening i mówi do Pavla:
ADP:Słuchaj chłopie mogę się zwolnić z dzisiejszego treningu wcześniej?
PN:A to czemu?
ADP:Wiesz, bo zapomniałem mojej starej kupić coś, na dzień kobiet i teraz w domu mam piekło po prostu. Zrozumże człowieka.
PN:O to nie wesoło, słuchaj, a możesz poczekać na mnie, bo moja też ciągle wkurzona na mnie, nie wiem czemu. Chyba okres się jej znowu spóżnił.
ADP: Dobra to kiedy będziesz?
PN: No zaraz jak tylko Iaquinta skończy strzelać tę serię karnych, którą mu zadałem. Masakra co się z nim stało przez te dwa lata. Na trzydzieści prób trafił dziewięć razy. Nawet Giertychowskiej matury by teraz nie zdał. To jest jakaś po prostu masakra.
ADP:Starość nie radość.
PN: A i jeszcze Zdens dostał z łokcia od Melo, a potem z plaskacza i zamiast grać w najbliższym meczu będzie siedział u dentysty, bo nie ma się teraz jak pokazać. Dramat.
Pojechali do luksusowego sklepu. Del Piero kupił oba prezenty dla żon jako ten lepiej obeznany.
ADP: No dobra trenerze, a co ja z tego będe miał?
PN: Hmmm ustalisz skład na najbliższy mecz, może tak być?
ADP: Dobra w takim razie szykuj się i zrzucaj ten mały brzuszek Grasz w ten weekend od pierwszej minuty na lewym skrzydle za Marchisio. Nigdy go nie ma, jak podaję mu piłkę. On chyba gra główną rolę w Z ArchiwumX.
ADP:Wiesz, bo zapomniałem mojej starej kupić coś, na dzień kobiet i teraz w domu mam piekło po prostu. Zrozumże człowieka.
PN:O to nie wesoło, słuchaj, a możesz poczekać na mnie, bo moja też ciągle wkurzona na mnie, nie wiem czemu. Chyba okres się jej znowu spóżnił.
PN: No zaraz jak tylko Iaquinta skończy strzelać tę serię karnych, którą mu zadałem. Masakra co się z nim stało przez te dwa lata. Na trzydzieści prób trafił dziewięć razy. Nawet Giertychowskiej matury by teraz nie zdał. To jest jakaś po prostu masakra.
PN: A i jeszcze Zdens dostał z łokcia od Melo, a potem z plaskacza i zamiast grać w najbliższym meczu będzie siedział u dentysty, bo nie ma się teraz jak pokazać. Dramat.
Pojechali do luksusowego sklepu. Del Piero kupił oba prezenty dla żon jako ten lepiej obeznany.
ADP: Dobra w takim razie szykuj się i zrzucaj ten mały brzuszek Grasz w ten weekend od pierwszej minuty na lewym skrzydle za Marchisio. Nigdy go nie ma, jak podaję mu piłkę. On chyba gra główną rolę w Z ArchiwumX.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- kosciu88
- Juventino
WTF?strong return pisze:Przychodzi Alex na trening i mówi do Pavla:

- Eric6666
- Juventino
sytuacja ciekawa, acz realna, bo wiadomo jak było z Ciro, pewnie na treningach DP i reszta nie dawali wszystkiego z siebie, bo i tak kolega trener, z drugiej strony Pavel to jedyna osoba, która będzie w stanie dać z siebie wszystko by Juve wrónciło, może potrafiłby oddzielić życie prywatne i zawodowe.
DP: Pavel zapomniałem żonie prezentu ... ,mogę wcześniej skończyć?
P: hahaha wiesz kim ja jestem chłopczyku?! 20 okrążeń wokół boiska i nauczysz Iaquinte strzelać w światło bramki
DP: tak Panie trenerze.
DP: Pavel zapomniałem żonie prezentu ... ,mogę wcześniej skończyć?
P: hahaha wiesz kim ja jestem chłopczyku?! 20 okrążeń wokół boiska i nauczysz Iaquinte strzelać w światło bramki
DP: tak Panie trenerze.
- zahor
- Juventino
Chociażby taką, że na jego konto regularnie trafia dość spora sumka, której nie otrzymuje za bicie piany tylko za granie na 100%deszczowy pisze:Z pustego i Salomon nie naleje. Jaką motywację ma mieć Aqua, skoro cholera wie, czy go wykupimy po sezonie?Mietson pisze:Z Nedvedem może być podobnie jak z Leosiem w interze. On przede wszystkim potrafiłby popracować nad moralami, motywacją. Wpoiłby tym leniom walkę do końca i skupienie.
Wiesz co, akurat przez te rejony, które Juventus zajmuje w tabeli przebiegać będzie linia oddzielająca zespoły, które wystąpią w Lidze Europy od tych, które tam nie zagrają. A zatem lepiej chyba jednak powalczyć o to szóste miejsce niż odpuścić zupełnie i skończyć na dziewiątym.Mietson pisze:Na teraz Delneri. On nie chce ustąpić a Agnelli i Marotta też nie spieszą się z wywaleniem go. I tak nie skończymy wyżej niż na 6 miejscu.lenor pisze:No dobre dobre, tylko kto na teraz? Bo z Luigim nie sądzę, żebyśmy coś więcej wywalczyli niż LE
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Deszczowy, jak Ty <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> za przeproszeniem [i kartką]. Jaką może mieć motywację skoro nie wie czy go wykupimy? A jaką by miał motywacje po transferze za 16 baniek i podpisaniu czteroletniego kontraktu na 4 mln euro na sezon? Że jak będzie kiepsko grał to będzie musiał sam sobie wybrać nowy klub i odrzucać oferty, które mu nie pasują? [wiadomo do kogo piję].deszczowy pisze:Jaką motywację ma mieć Aqua, skoro cholera wie, czy go wykupimy po sezonie?
Zdecydowanie większą motywację ma, kiedy po nieudanym okresie w Anglii został wypożyczony do Juve i musi udowodnić że jest zawodnikiem nietuzinkowym. Zresztą sam już milion razy mówił, że chce żeby Juve go wykupiło. Myślisz że Aqua chce wrócić do Anglii? Albo Pepe do Udinese? I don't think so.
- srilanka
- Juventino
Nie cwaniakuj.Mietson pisze:Rzeczywiście, Benfikę prowadził miesiąc bo pokłócił się z prezesem więc na pewno nie był przywiązany do tego klubu. A co z tego wynika, przejęcie Porto nie było niczym złym.srilanka pisze:Ten wielce przywiazujacy sie do klubow Mourinho kilka lat przed pobytem w Porto prowadzil Benfike, wiec ten jego belkot, ze nie poprowadzi Juve, bo to rywal Interu, to po prostu bzdura. Dostalby dobra oferte, to przylecialby do nas na skrzydlach.
Tak to jest jak się nie zna faktów, nie ma szans na Mourinho w Juventusie.
Dobrze wiem, ze Mourinho w Benfice dlugo miejsca nie zagrzal. Chodzilo mi po prostu o to, ze te jego przywiazania do klubow to zwykly pic na wode.
A moze twierdzisz, ze the Special Five tak bardzo kocha kluby w ktorych pracowal, ze nie bedzie trenowal zadnego z ich rywali? Twierdzisz, ze nigdy nie pojdzie do United, City, Barcy czy Milanu? Hyhy. W takim razie po odejsciu z Realu zostanie mu tylko liga francuska i reprezentacja Portugalii.
Ja tez twierdze, ze Mourinho w Juve to opcja niemozliwa do zrealizowania, ale nie dlatego, ze José kocha Inter, a dlatego, ze nas na niego nie stac. A w przyszlosci? Sie zobaczy, jesli sie porzadnie odbudujemy i nasi postanowia dac Portugalczykowi kilkanascie grubych baniek, to nie jest wykluczone, ze bedzie on naszym trenerem.
- deszczowy
- Juventino
- Pan Mietek
- Juventino
Nawet 20 mln pensji nie przekona Mourinho do trenowania Juve. Chelsea nie lubi United ale nie ma z nimi takiej kosy jak Liverpool. Żoze, przy całej swej arogancji, nie jest człowiekem bez zasad. Milan, Barca? Ich na pewno nie będzie trenował, co zresztą sam przyznał.srilanka pisze:Nie cwaniakuj.Mietson pisze:Rzeczywiście, Benfikę prowadził miesiąc bo pokłócił się z prezesem więc na pewno nie był przywiązany do tego klubu. A co z tego wynika, przejęcie Porto nie było niczym złym.srilanka pisze:Ten wielce przywiazujacy sie do klubow Mourinho kilka lat przed pobytem w Porto prowadzil Benfike, wiec ten jego belkot, ze nie poprowadzi Juve, bo to rywal Interu, to po prostu bzdura. Dostalby dobra oferte, to przylecialby do nas na skrzydlach.
Tak to jest jak się nie zna faktów, nie ma szans na Mourinho w Juventusie.
Dobrze wiem, ze Mourinho w Benfice dlugo miejsca nie zagrzal. Chodzilo mi po prostu o to, ze te jego przywiazania do klubow to zwykly pic na wode.
A moze twierdzisz, ze the Special Five tak bardzo kocha kluby w ktorych pracowal, ze nie bedzie trenowal zadnego z ich rywali? Twierdzisz, ze nigdy nie pojdzie do United, City, Barcy czy Milanu? Hyhy. W takim razie po odejsciu z Realu zostanie mu tylko liga francuska i reprezentacja Portugalii.
Ja tez twierdze, ze Mourinho w Juve to opcja niemozliwa do zrealizowania, ale nie dlatego, ze José kocha Inter, a dlatego, ze nas na niego nie stac. A w przyszlosci? Sie zobaczy, jesli sie porzadnie odbudujemy i nasi postanowia dac Portugalczykowi kilkanascie grubych baniek, to nie jest wykluczone, ze bedzie on naszym trenerem.
- bendzamin
- Redaktor
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... oach-fabio
Agnelii podobno spotkal sie z Capello, zeby przedyskutowac obecna sytuacje trenerska w Juve. Jesli to prawda, to mozliwe, ze cos sie ruszy w najblizszych dniach w tej sprawie.
Agnelii podobno spotkal sie z Capello, zeby przedyskutowac obecna sytuacje trenerska w Juve. Jesli to prawda, to mozliwe, ze cos sie ruszy w najblizszych dniach w tej sprawie.
- Pan Mietek
- Juventino
Ja bym na to nie liczył. Capello odrzucił mnóstwo ofert, żeby wypełnić swój kontrakt z Anglikami. I szczerze mówiąc, nie wiem czy chciałbym, żeby on wrócił do Juve.beka pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... oach-fabio
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Weź przeczytaj najpierw artykuł, który zapodał Ci kolegaMietson pisze:Ja bym na to nie liczył. Capello odrzucił mnóstwo ofert, żeby wypełnić swój kontrakt z Anglikami. I szczerze mówiąc, nie wiem czy chciałbym, żeby on wrócił do Juve.beka pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... oach-fabio

Capello ma doradzać Jagnięcince w dobrze trenera na nowy sezon.
- Pan Mietek
- Juventino
Hehe, ale wpadka z mojej stronyyanquez pisze:Weź przeczytaj najpierw artykuł, który zapodał Ci kolega
Capello ma doradzać Jagnięcince w dobrze trenera na nowy sezon.

- deszczowy
- Juventino
1.Magath też będzie do wzięcia po sezonie.
2.Van Gaala chce Chelsea i jakaś drużyna z Włoch.
Ancelotti skończy w Romie, a my zostaniemy z Viallim. Idę zapalić, bo robi mi się niedobrze.
2.Van Gaala chce Chelsea i jakaś drużyna z Włoch.
Ancelotti skończy w Romie, a my zostaniemy z Viallim. Idę zapalić, bo robi mi się niedobrze.
- Lypsky
- Juventino
Dopóki w klubie jest Marotta nie spodziewałbym się na stanowisku trenera kogoś z za granicy. Weźmiemy kolejnego przeciętnego Włocha, który w życiu nic nie wygrał lub jego największym osiągnięciem jest CI.
Będzie dupa i mówię to wam już dziś.
Będzie dupa i mówię to wam już dziś.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady