Liga Mistrzów 2010/11
- -10-
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tutaj dobra jakość i nie tnie.
http://barcelonagol.xja.pl/
Ile razy doszedł komentator? :lol:
"Messi, Messi, Messi 18 metr, 16, 14, 11 ajjjjjjjjj!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
http://barcelonagol.xja.pl/
Ile razy doszedł komentator? :lol:
"Messi, Messi, Messi 18 metr, 16, 14, 11 ajjjjjjjjj!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Na razie Barca bliżej, ale mecz się jeszcze nie skończył. I Boriello mógł dać Romie skrzydeł, a wszystko zepsuł. Podtrzymuję to, co wspominałem ostatnio - żadna z włoskich ekip nie awansuje do 1/4.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2011, 21:34 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- PrzemasJuve
- Juventino

po meczach..nie ma co ogladac :]
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- M.R.
- Juventino

To co zrobił Messi przy bramce :shock: Dobrze, że ośmieszył Almunie a nie Szczęsnego.Plus ogromna niefrasobliwość przy wyprowadzaniu piłki od własnego pola karnego przez Kanonierów, akcję "spaprał" im Fabregas. Można Barcelony nie lubić (zaliczam się do tej grupy osób) , ale trzeba przyznać że potrafią grać świetną piłkę. Arsenal nie istnieje, Arsenal nie ma pomysłu. Ciekawe co wymyśli Wenger na drugą połowę. O Romie nie ma chyba co mówić.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2011, 21:37 przez M.R., łącznie zmieniany 1 raz.
- Eric6666
- Juventino

szkoda, bo po przerwie wchodzi Wallcott/Arshavin i kontre może jakąś by pocisnęli;/ z drugiej strony 1-0 to póki co minimalny wymiar kary za oddanie całego pola farsie;/ Arsen!! przemów im, aby zagrali coś! ja chce, aby Arsenal w tym roku ugrał coś w tej Lm, a Farsa dostała kubeł zimnej wody[/list]
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
http://www.11.pl/mecze-na-zywo/barcelon ... transmisjaLypsky pisze:Nie to żebym narzekał, ale nie masz nieco gorszej jakości?lenor pisze:http://pilkatv.eu/?option=com_content&v ... cle&id=9:4Lypsky pisze:Dacie jakiś link? Najlepiej pl, posłuchałbym wspaniałych komentatorów n.
A Szczęsnego zdjęli, bo doznał urazu palca po strzale Alvesa ;/Fonia działa bez problemu, ale obraz często przycina.
Będą się tłuc.
Oblukaj to, u mnie się też niceo przycina, ale chyba jest ciut lepiej
- 18danek97
- Juventino

mecz jeszcze nie jest stracony oby podopieczni Wengera wzięli się w garść i w drugiej połowie pokazali się z dobrej strony. Wiem, że ich stać na awans, ale jak diametralnie odmienią swój styl gry. Szkoda, że Messi to strzelił, mecz emocjonujący, ale nie ładny. Co do Romy to jak się nie strzela karnego to czego szukać w LM, jeszcze czerwona kartka, oj źle się dzieje w państwie włoskim.
jeszcze jest co:)PrzemasJuve pisze:po meczach..nie ma co ogladac :]
Ostatnio zmieniony 08 marca 2011, 21:44 przez 18danek97, łącznie zmieniany 1 raz.
- lenor
- Juventino

No po tym co pokazali w pierwszej połowie, to była forteca i zero ataku.18danek97 pisze:mecz jeszcze nie jest stracony oby podopieczni Wengera wzięli się w garść i w drugiej połowie pokazali się z dobrej strony. Wiem, że ich stać na awans, ale jak diametralnie odmienią swój styl gry. Szkoda, że Messi to strzelił, mecz emocjonujący, ale nie ładny. Co do Romy to jak się nie strzela karnego to czego szukać w LM, jeszcze czerwona kartka, oj źle się dzieje w państwie włoskim.
Teraz już nic nie mają do stracenia i mam nadzieję że pojawi się Arshavin i Wenger ustawi ofensywnie zespół, bo nie ma czego już bronić. Z takim wynikiem wchodzi Baca.
To się mecz zapowiada
- Brutalo
- Juventino

Po co się męczyć na z komentatorami z N ? Sopcast, kanał 82153. Lepiej brzmią. Ang.lenor pisze:http://www.11.pl/mecze-na-zywo/barcelon ... transmisjaLypsky pisze:Nie to żebym narzekał, ale nie masz nieco gorszej jakości?lenor pisze:
http://pilkatv.eu/?option=com_content&v ... cle&id=9:4
A Szczęsnego zdjęli, bo doznał urazu palca po strzale Alvesa ;/Fonia działa bez problemu, ale obraz często przycina.
Będą się tłuc.
Oblukaj to, u mnie się też niceo przycina, ale chyba jest ciut lepiej
Barcelona raczej wygra. Szkoda Wojtka.
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Myślę, że będzie dogrywka. Fajnie, bo teraz mecz się rozkręca na nowo.lenor pisze:O to chodziBarca sama sobie strzela xD
![]()
![]()
No to teraz się zacznie :
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- lenor
- Juventino

Wyszedłem na chwile, a ten pajac z n tak się darł jakby był gol. zachodzę a tu czerwień dla Persiego. Jeszcze się nie spotkałem, żeby komentator tak się podniecał czerwoną kartką :rotfl: :rotfl: :rotfl:
- JuveForeverPoznan
- Juventino

normalnie skandal, jakim prawem on dal ta kartke? takich strzalow sa setki w sezonie i nikt nie dostaje kartki. drukarz dostal zlecenie? farca musi awansowac?
- zahor
- Juventino

Dla widowiska najlepiej by było jakby Arsenal strzelił drugiego gola. Chciałbym zobaczyć taką Barcelonę rzucającą się do szaleńczego ataku.Antichrist pisze:Myślę, że będzie dogrywka. Fajnie, bo teraz mecz się rozkręca na nowo.lenor pisze:O to chodziBarca sama sobie strzela xD
![]()
![]()
No to teraz się zacznie :