Moggi powróci do Turynu?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 18:44

Moggi to ostatnia deska ratunku. Nie ma Moggiego, nie ma Juve. Powinni wziąć pod uwagę zdanie swoich kibiców, a nasze zdanie jest tylko jedno - MOGGI WRÓĆ!!!

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 18:51

Co by nie mówić to Moggi by ten klub z bagna wyciągnął i to pewnie natychmiastowo - zatrudniając światowego szkoleniowca i sprowadzając 2-3 mistrzów + kilku solidnych graczy.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 19:33

Gotti pisze:Co by nie mówić to Moggi by ten klub z bagna wyciągnął i to pewnie natychmiastowo - zatrudniając światowego szkoleniowca i sprowadzając 2-3 mistrzów + kilku solidnych graczy.
Dokladnie i dlatego Agnelli musi zrobic wszystko zeby pozbyc sie Sampdoria brothers, sciagnac Lucka i niech on o reszte sie martwi

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2011, 09:53

jakku1 pisze:Pojawienie sie Moggiego na trybunach byloby jak strzal w plecy obecnej ekipie.
No i jednak się nie pojawił. Z najnowszej jego wypowiedzi, która jest na głównej JP, jasno wynika że nie chciał podkopywać obecnej ekipy.

Cunha

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2011, 23:42

Nie zauważyłem takiego topicu. Z informacji które udało mi się odnaleźć wynika że kara trwa od 1 Czerwca 2006 do 1 Czerwca 2011.

Zostało zatem 48 dni.

Nie wiem jak zapatrują sie inny forumowicze, ale Ja czekam na ten dzień i mam nadzieję że nasi Tifosi , ktokolwiek, zmusi Andrea'e do ponownego zatrudnienia Moggiego.

Osobiście, nie moge sie tej chwili doczekac.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2011, 23:46

A ja osobiście obstawiam, że 1. czerwca będzie miał w historii tego klubu tak samo ważne znaczenie, jak 13. kwietnia. Agnelli jest zadowolony, wszystko git, Marotta sprowadza fajnych graczy, Delneri wygrał już trzy mecze z rzędu, mucha nie siada, to po co kombinować?

Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2011, 07:54

Cunha pisze:Nie zauważyłem takiego topicu. Z informacji które udało mi się odnaleźć wynika że kara trwa od 1 Czerwca 2006 do 1 Czerwca 2011.

Zostało zatem 48 dni.

Nie wiem jak zapatrują sie inny forumowicze, ale Ja czekam na ten dzień i mam nadzieję że nasi Tifosi , ktokolwiek, zmusi Andrea'e do ponownego zatrudnienia Moggiego.

Osobiście, nie moge sie tej chwili doczekac.
A czy Luciano zawita do Juve wraz z tytułami jakie przez niego zabrano?

:allegri: na śmietnik
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2011, 09:47

Jakby Moggi wrócił to posikałbym się ze szczęścia. Jednak po każdej kolejnej wypowiedzi Agnelliego widać, że raczej nie ma na to szans :snooty: Jest ewidentnie zadowolony z Miernego i z Alojza.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2011, 09:49

pumex pisze:Jakby Moggi wrócił to posikałbym się ze szczęścia. Jednak po każdej kolejnej wypowiedzi Agnelliego widać, że raczej nie ma na to szans :snooty: Jest ewidentnie zadowolony z Miernego i z Alojza.
Jest tylko jeden prezes, który się nie kryje z tym co sądzi o swoich podwładnych i piłkarzach - Zamparini :D Nawet Moratti bronił Beniteza, dopóki go nie wywalił. Co siedzi Agnelliemu w głowie? Ciężko powiedzieć. Może będzie Lucek a może nie. Może zostanie Marotta a może przyjdzie ktoś zupełnie inny?

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2011, 10:26

Mietson pisze:Jest tylko jeden prezes, który się nie kryje z tym co sądzi o swoich podwładnych i piłkarzach - Zamparini :D Nawet Moratti bronił Beniteza, dopóki go nie wywalił. Co siedzi Agnelliemu w głowie? Ciężko powiedzieć. Może będzie Lucek a może nie. Może zostanie Marotta a może przyjdzie ktoś zupełnie inny?
Zamparini... ahhh... klasyka :-D Ale jest jeszcze jeden. W prawdzie w ogóle nie interesuje się polską syfo-piłką ale doszły mnie słuchy że bodaj prezes Polonii W. jest wiernym uczniem Mauricio, mówi to co myśli i robi czystkę po prawie każdej porażce :-D

Co do Moggiego, wszystko stanie się jasne w pierwszych dniach czerwca. Jeśli wtedy Guru Mierny nie poleci to już niestety z nami zostanie na dłużej a Moggi stanie się tylko marzeniem. Przecież trudno sobie wyobrazić, że Marotta zacznie działać i w środku mercato stery przejmie Lucek.

Obrazek
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2011, 10:47

Lucek nie wróci, można zamknąć :)
pumex pisze:Zamparini... ahhh... klasyka :-D
Zamparini, wywalił trener mówiąc że zniszczył on klub, jakieś dwa tygodnie później go przywraca. No geniusz, potrzeba nam kogoś takiego :lol:

Cunha

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2011, 23:08

@D@$ pisze:Lucek nie wróci, można zamknąć :)
Zamparini, wywalił trener mówiąc że zniszczył on klub, jakieś dwa tygodnie później go przywraca. No geniusz, potrzeba nam kogoś takiego :lol:
Zamparini zawsze był kretynem.

Mimo wszystko 1 Czerwca chciałbym aby Angelli podziekował Maroccie oraz DN i oglosic wszem i wobec powrót Lucka.

Jest nam to dłużny, a Lucek - mysle ze chciałby w naszych sercach przywrócic nadzieje na lepsze jutro.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2011, 00:35

Cunha pisze:

Mimo wszystko 1 Czerwca chciałbym aby Angelli podziekował Maroccie oraz DN i oglosic wszem i wobec powrót Lucka.

Jest nam to dłużny, a Lucek - mysle ze chciałby w naszych sercach przywrócic nadzieje na lepsze jutro.
To jest niemozliwe. Jedynym sposobem aby Marotta dostal odprawe jest brak awansu do LM i LE. Niestety..

KLIK ==>www
Cunha

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2011, 14:10

Bartek88 pisze:
Cunha pisze:

To jest niemozliwe. Jedynym sposobem aby Marotta dostal odprawe jest brak awansu do LM i LE. Niestety..

Z ostatnich wydarzeń można wnioskować że tak będzie (LM). Do LE raczej sie zakwalifikujemy gdyż Inter,Milan,Roma grają w Pólfinale PW. Fakt ,jest tam Palermo ale Inter wygrał pierwszy mecz i powinien dobić słabych ostatnio Sycylijczyków.

Wtedy 7 miejsce także daje Awans do LE. Wiem że nie jest to nic 'pięknego' , ale Lepiej zarobić 10 milionow z LE niż w ogóle.

Mam nadzieję że Tifosi 1 Czerwca zrobią REwolte o przywrócenie L.Moggiego. Może juz powinni zacząć robić petycję w Internecie?

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2011, 14:14

Cunha pisze:Do LE raczej sie zakwalifikujemy gdyż Inter,Milan,Roma grają w Pólfinale PW. Fakt ,jest tam Palermo ale Inter wygrał pierwszy mecz i powinien dobić słabych ostatnio Sycylijczyków.

Wtedy 7 miejsce także daje Awans do LE. Wiem że nie jest to nic 'pięknego' , ale Lepiej zarobić 10 milionow z LE niż w ogóle.
Nie byłbym taki pewien. Wystarczy, że wtopimy w meczu z Lazio, a Palermo wygra swój i mają tyle samo punktów, co my. Do tego porażka z Napoli, Amauri z Sebą nas pogrążą w meczu z Parmą i nie zobaczymy nawet LE.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
ODPOWIEDZ