Al Jazeera Sport +1
Arena Sport 4
C+ Aitio (fin)
C+ Fútbol (esp)
C+ Sport 1 (den)
C+ Sport 3 (nor)
Digi Sport (hun)
Digi Sport (svk)
ESPN (uk & irl)
Hi Soccer
NTV+ Sport On-Line
Sky Calcio 1
Sky Sport 1 (ita)
Spormax [Digiturk]
Sport TV3
SportDigital.tv
SuperSport 1 [DigitAlb]
TV4 Sport
~ Al Jazeera Sport HD1
~ C+ Fútbol HD (esp)
~ DigitAlb HD4
~ ESPN HD (uk)
~ Sky Calcio HD1
~ Sky Sport HD1 (ita)
~ Spormax HD
~ Sport 1 HD (ned)
I tak już nie mamy szans na LM, więc nawet ewentualna wygrana nie sprawi jakiejś wielkiej radochy. Jak przegramy, to cóż... będzie to kopanie leżącego.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Antichrist pisze:I tak już nie mamy szans na LM, więc nawet ewentualna wygrana nie sprawi jakiejś wielkiej radochy. Jak przegramy, to cóż... będzie to kopanie leżącego.
Mamy 9 punktów straty do 4 miejsca. Matematycznie mamy jeszcze szanse, tylko problem tkwi w tym żeby wygrać te 9 ostatnich meczy.
Nie ma Ligi Mistrzów, jest bagno. Mam nadzieje że wygramy.
Kolejny trudny przeciwnik, który jest w stanie nas zmieść z powierzchni ziemi jak to uczyniło Lecce i potem Bologna.
Po tym co wyczyniamy, nie jestem optymistą... W dodatku dziś Cessena wygrała z Sampą, strzelając przy tym dwie fantastyczne bramki!(aż chce się zapytać kiedy tak ładne branki padły dla Juve...? :roll: )
Matematyczne szansę na LM są... ale wg. mnie to jest już nie możliwe. Radzę się obudzić i zapomnieć o tych rozrywkach na kolejny rok...
Jeśli za rok na tym etapie znowu będziemy z zażenowaniem czekać na mercato i kolejny sezon to chyba się zastrzelę. Może to nie świadczy o mnie dobrze ale zwisa mi wynik tego meczu. Wygrana będzie dużą niespodzianką.
Baaaaaardzo ciężki mecz przed nami, wszak 17 drużyny ligi należy się bać. Przeciwnik dysponuje bardzo silnym składem i na pewno będzie walczyć o 3 punkty. Szanse na awans do LM praktycznie już straciliśmy. Podejrzewam ,że i w takim meczu napotkamy na spore problemy... Obrona pewnie znowu minimum raz zawiedzie, miejmy nadzieję ,że w ataku będzie lepiej.
Ja już się pogodziłem z tym ,że będzie to nasz 2gi z rzędu stracony sezon. Bez kolejnej rewolucji, tym razem mądrze przeprowadzonej nie odzyskamy dawnego blasku...
Stawiam 1-1.
FORZA JUVE!
Temu meczowi towarzyszą mniejsze emocje niż przed spotkaniem towarzyskim w okresie przygotowawczym. To smutne
W czasie kiedy powinniśmy się emocjonować walką o mistrzostwo, LM, cieszyć się na każdy mecz i gryzienie trawy przez naszych, to praktycznie jedynymi faktami, że Juve gra jakiś mecz są newsy na juvepoland...
O nic nie gramy. Ktoś mówi o scudetto? Proszę do lekarza. Ktoś mówi jeszcze o LM? Proszę się udać do lekarza. Ktoś ma nadzieję na LE i jakiekolwiek zmiany? Proszę, pomóżcie w to jeszcze wierzyć
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
Mecz z tych Hardkorowych, ale Nasz Trenejro nam wszczepi morale i powalczymy do konca. 1-0 Dla Ceseny obstawie no. ale WALKA !! bedzie. Czyli idziemy w dobrym kierunku.