Nowy Trener?
- @Maras@
- Juventino
A co on miał zrobić wchodząc w 80 minucie. Dodatkowo grać musiał w parze z mega superowym Iaquintą i resztą podłamanej drużyny. Gdyby wszedł za Vicka, to miałby więcej czasu, i wynik 0-0 a nie 0-1... myślę że to mimo wszystko robi różnicę...[RA]MACIUS pisze:Ten Alex, który wywracał się wczoraj o piłkę ?@Maras@ pisze:Wtedy powinien wejść na boisko Alex a nie Iaquinta

- @D@$
- Juventino
Mniejsze niż Capello, Hiddink czy nawet Deschamps o których tu wszyscy wspominają.deszczowy pisze:Lippi? To sajens-fikszyn. Dajcie spokój.
Po klęsce na mundialu, bez pracy, ma na pewno jeszcze jakies ambicje a nie widzę w czym miałby byc gorszy od wychwalanego Fabio C. Ten drugi też miał nędzę na MŚ 2010, a i w Juve radził sobie nieco gorzej. Dodatkowy bonus, że Marcello nam wała nie wyciął nigdy (oh już ten Inter mu daruję, z resztą okoliczności zupełnie odmienne).
- Vimes
- Juventino
Sneijder także tęskni, przypuszczam, że inni również. W tej chwili nie widzę lepszego trenera bez pracy, niż Benitez. Jeżeli zarząd wywali Del Neriego, to uważam, że powinien brać Benka.deszczowy pisze:Szczególnie Lampard, co...? Ech. Nie, kurde, nie chcę BenitezaVimes pisze:Weź poprawkę na to, że poprzednikiem Beniteza był Mourinho, który wie jak zrobić piłkarzom dobrze, więc nie dziwota, że ci za nim usychają z tęsknoty.deszczowy pisze:Benitez? Brrr.... po tym, co odstrzelił z Interem to ja dziękuję. A swoją drogą to dziwne było. Bo Hiszpan złym trenerem nie jest przeca.
- Pan Mietek
- Juventino
Przeciw Benitezowi nie przemawia moim zdaniem kiepski wynik z interem (bo na to złożyło się naprawdę wiele czynników) ale jego dziwne metody treningowe w wyniku których piłkarze łapią mnóstwo urazów. Ale jeśli by to wykluczyć to sądzę, że zbudowałby nam dobrą drużynę. Delneri nie przyciąga gwiazd - z Benitezem na ławce łatwiej byłoby pozyskać piłkarzy zza granicy. W sumie, to nie byłoby takie głupie, po Deschampsie to najlepsza opcja moim zdaniem.
- @D@$
- Juventino
Jak dla mnie powód nr jeden to to jak nas potraktował rok temu. Olał Juventus, że niby się nie ruszy z Liverpoolu, po czym przypełz do Interu, myślał że czeka go fajna fucha.Mietson pisze:Przeciw Benitezowi nie przemawia moim zdaniem kiepski wynik z interem (bo na to złożyło się naprawdę wiele czynników) ale jego dziwne metody treningowe w wyniku których piłkarze łapią mnóstwo urazów. Ale jeśli by to wykluczyć to sądzę, że zbudowałby nam dobrą drużynę.
Niech się goni, potrzebujemy gosci którm na tym klubie troche zalezy: Lippi, Deschamps, ew. ktoś neutralny.
- Castiel
- Juventino
Benitez na nie. Prowadzone przez niego drużyny grają jakiś dziwny futbol, nigdy nie wystawia 2x pod rząd takiego samego składu, a sukcesy miał z Valencią 2 wyskoki z Liverpoolem gdzie jakoś się to LM udało, ale dla Juve priorytet to liga.
- jakku1
- Juventino
Benitez to bylby chyba najgorszy wybor z mozliwych. To jest trener - intelektualista, a nie trener - motywator. On jest fajny w rozpisywaniu schematow taktycznych, tlumaczeniu roli na boisku, ukladaniu organizacji gry. A Nam jest potrzebny ktos kto nawrzeszczy na pilkarzy w przerwie meczu, ktos kto ich zmotywuje, pochwali, ochrzani, ktos za kim skoczyliby w ogien.
Z Benitezem bedziemy dalej grali piach, a Melo dalej sie nie bedzie chcialo biegac za ogorkami z Lecce.
Z Benitezem bedziemy dalej grali piach, a Melo dalej sie nie bedzie chcialo biegac za ogorkami z Lecce.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jaką Ty poprawę widziałeś? 0 celnych strzałów to poprawa? Dajże waść spokój. Skoro i tak trzeba będzie zapłacić Del Neriemu kasę za zerwanie kontaktu, to teraz i oddać drużynę drugiemu trenerowi.Bartek88 pisze:Del Neri sobie jako tako radzi, nie wiem czy to bylo przez to, ze gralismy z Milanem, ale w tym meczu akurat widzialem poprawe. Tylko te zmiany... :?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Kuben
- Juventino
Na dodatek wczoraj zagrał chyba najlepiej spośród tej ferajny.Castiel pisze:Co jak co, ale Melo jest chyba najrówniej grającym zawodnikiem w tym sezonie.jakku1 pisze:Z Benitezem bedziemy dalej grali piach, a Melo dalej sie nie bedzie chcialo biegac za ogorkami z Lecce.
Ciekawe kuriozum... większość chwali grę Melo, że trzyma jako taki poziom, w miarę się wyróżnia oraz najeżdża na DN i Marotte, a kolega jakku1 dokładnie na odwrót, broni tych kretów, a jedzie po Melo :lol:
EDIT:
chociażby tu ?jakku1 pisze:(...)a Melo dalej sie nie bedzie chcialo biegac za ogorkami z Lecce
I nie pamiętasz już jak studziłeś wszystkich, że co miał zrobić Marotta z takimi funduszami, że transfery jakie wykonał nie były złe, a z osądami poczekajmy do końca sezonu ? Nie tylko ja to zauważyłem i nie mam zamiaru jakoś Ci ubliżyć
Ostatnio zmieniony 06 marca 2011, 15:10 przez Kuben, łącznie zmieniany 2 razy.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- jakku1
- Juventino
Pewnie, ze tak.Castiel pisze:Co jak co, ale Melo jest chyba najrówniej grającym zawodnikiem w tym sezonie.jakku1 pisze:Z Benitezem bedziemy dalej grali piach, a Melo dalej sie nie bedzie chcialo biegac za ogorkami z Lecce.
Co nie zmienia faktu, ze ambicja w meczu z Lecce Brazylijczyk nie powalal.
Juz sobie wyobrazam dialog pomiedzy Benkiem a Melo w przerwie takiego spotkania:
B: Felipe, uwazam, ze Twoje receptory percepcji w odniesieniu do równoległego ruchu poruszania sie zawodnika grajacego na pozycji ofensywnego pomocnika w druzynie rywala, powinny dzialac w tempie przyspieszonym o cale 5 mil na godzine...
M: Eee...
EDIT:
@[RA]Macius: A gdzie ja napisalem, ze Melo gra piach, albo cos w tym stylu i gdzie bronie Del Neriego? o_O
- Vimes
- Juventino