Nowy Trener?
- Vimes
- Juventino
Twoje rozwiązanie również ma pewnien minus. Zwolnienie Del Neriego przed końcem sezonu wiązałoby się zapewne z wypłatą jakiegoś odszkodowania dla niego. A co jak co, to nie Juventus Del Neriemu, a Del Neri Juventusowi powinien zadośćuczynić za wyrządzone szkody. Możemy również zaryzykować, uznać, że Inter to był tylko wypadek przy pracy i brać Beniteza.Antichrist pisze:To rozwiązanie ma jeden minus. Będziemy do końca sezonu po przegranym meczu słuchać, że mieliśmy dobre nastawienie, ale przeciwnik był lepszy. I oczywiście zapominamy o tej porażce i pracujemy dalej. Niech go wywalą, a trenerem będzie drugi coach/asystent, ktokolwiek, bo na Del Neriego patrzeć się nie da.
Kolego, ja nie twierdzę, że zmiana trenera to błąd. Błędem jest zmiana trenera kiepskiego na przypadkowego i słabego. Dobrego nie znajdziesz, bo tacy w środku sezonu mają pracę.mateelv pisze:Dokładnie. Ludzie, nie widzicie, że zatrudnienie kogoś-kogokolwiek do końca sezonu, albo postawienie na kołcza nr 2, może by nam chociaż uratowało troche punktów. Sranie, że teraz zmiana trenera to błąd to durne robienie z siebie pseudo znafffcuf futbolu. Trzeba kolesia spuścić z hukiem, bo nawet LE byłaby dobra dla nas. a Tymczasem możemy o niej ... marzyć?
Ktokolwiek... Vialli, Conte, nie wiem, Ranieri. Na kilka miesiecy, ktoś się zgodzi.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2011, 12:56 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ma kontrakt na dwa lata, więc to czy wywalimy go teraz czy latem nie robi różnicy pod względem finansowym bo tak czy siak trzeba będzie mu zapłacić.Vimes pisze:Zwolnienie Del Neriego przed końcem sezonu wiązałoby się zapewne z wypłatą jakiegoś odszkodowania dla niego.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To fakt. Tylko, czy Del Neri jest jeszcze w stanie zrobić cokolwiek dobrego dla Juventusu? Ja myślę, że nie.Vimes pisze:Twoje rozwiązanie również ma pewnien minus. Zwolnienie Del Neriego przed końcem sezonu wiązałoby się zapewne z wypłatą jakiegoś odszkodowania dla niego. A co jak co, to nie Juventus Del Neriemu, a Del Neri Juventusowi powinien zadośćuczynić za wyrządzone szkody.
Chyba gorszych wyników, niż Luigi Benitez by nie miał. Tak, czy owak, nie sądzę, że Agnelli podejmie taki krok.Vimes pisze:Możemy również zaryzykować, uznać, że Inter to był tylko wypadek przy pracy i brać Beniteza.
Zatem im szybciej poleci, tym lepiej.Ouh_yeah pisze:Ma kontrakt na dwa lata, więc to czy wywalimy go teraz czy latem nie robi różnicy pod względem finansowym bo tak czy siak trzeba będzie mu zapłacić.

Ostatnio zmieniony 06 marca 2011, 12:58 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- deszczowy
- Juventino
Benitez? Brrr.... po tym, co odstrzelił z Interem to ja dziękuję. A swoją drogą to dziwne było. Bo Hiszpan złym trenerem nie jest przeca.Vimes pisze:Twoje rozwiązanie również ma pewnien minus. Zwolnienie Del Neriego przed końcem sezonu wiązałoby się zapewne z wypłatą jakiegoś odszkodowania dla niego. A co jak co, to nie Juventus Del Neriemu, a Del Neri Juventusowi powinien zadośćuczynić za wyrządzone szkody. Możemy również zaryzykować, uznać, że Inter to był tylko wypadek przy pracy i brać Beniteza.Antichrist pisze:To rozwiązanie ma jeden minus. Będziemy do końca sezonu po przegranym meczu słuchać, że mieliśmy dobre nastawienie, ale przeciwnik był lepszy. I oczywiście zapominamy o tej porażce i pracujemy dalej. Niech go wywalą, a trenerem będzie drugi coach/asystent, ktokolwiek, bo na Del Neriego patrzeć się nie da.
A nie! StevO McClaren jest wolny...Vimes pisze:Kolego, ja nie twierdzę, że zmiana trenera to błąd. Błędem jest zmiana trenera kiepskiego na przypadkowego i słabego. Dobrego nie znajdziesz, bo tacy w środku sezonu mają pracę.mateelv pisze:Dokładnie. Ludzie, nie widzicie, że zatrudnienie kogoś-kogokolwiek do końca sezonu, albo postawienie na kołcza nr 2, może by nam chociaż uratowało troche punktów. Sranie, że teraz zmiana trenera to błąd to durne robienie z siebie pseudo znafffcuf futbolu. Trzeba kolesia spuścić z hukiem, bo nawet LE byłaby dobra dla nas. a Tymczasem możemy o niej ... marzyć?
Ktokolwiek... Vialli, Conte, nie wiem, Ranieri. Na kilka miesiecy, ktoś się zgodzi.

Ostatnio zmieniony 06 marca 2011, 13:00 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Ja też bałbym się zatrudniać Beniteza, ale kto Live doprowadził do finału LM i z roztańczonym Dudkiem wygrał?. Niby on, ale to co zrobił Interowi...deszczowy pisze:
Benitez? Brrr.... po tym, co odstrzelił z Interem to ja dziękuję. A swoją drogą to dziwne było. Bo Hiszpan złym trenerem nie jest przeca.
PS. StevO McClaren jest wolny...
Postawiłbym na Probierza
- Monte Cristo
- Juventino
A Lippi ma prace?
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
I zgasiłeś moje marzenia... :płaczę:Ouh_yeah pisze:Probierz nie przyjdzie, przecież Jaga wal... aaa to był żart. Dałem się ponieść dramaturgii.lenor pisze:Postawiłbym na Probierza
-------------
Ludzie popatrzcie tak na to z boku jak my wyglądamy? Przegrywamy z klubami z prowincji, nie gramy w europejskich pucharach, mamy skład, że pożal się Boże, do tego trenera... sami wiecie jakiego. Do tego nieudolny Scouting i dyrektora odpowiedzialnego za transfery. Nie reprezentujemy sobą nic.
KONIEC JUVE?
- deszczowy
- Juventino
Nie przesadzajmy. Mamy ostry kryzys, to fakt, ale z tym końcem Juventusu to bym nie szarżował.lenor pisze:I zgasiłeś moje marzenia... :płaczę:Ouh_yeah pisze:Probierz nie przyjdzie, przecież Jaga wal... aaa to był żart. Dałem się ponieść dramaturgii.lenor pisze:Postawiłbym na Probierza
-------------
Ludzie popatrzcie tak na to z boku jak my wyglądamy? Przegrywamy z klubami z prowincji, nie gramy w europejskich pucharach, mamy skład, że pożal się Boże, do tego trenera... sami wiecie jakiego. Do tego nieudolny Scouting i dyrektora odpowiedzialnego za transfery. Nie reprezentujemy sobą nic.
KONIEC JUVE?
- Vimes
- Juventino
Weź poprawkę na to, że poprzednikiem Beniteza był Mourinho, który wie jak zrobić piłkarzom dobrze, więc nie dziwota, że ci za nim usychają z tęsknoty.deszczowy pisze:Benitez? Brrr.... po tym, co odstrzelił z Interem to ja dziękuję. A swoją drogą to dziwne było. Bo Hiszpan złym trenerem nie jest przeca.
- Bartek88
- Juventino
Blagam was zadnego Lippiego, zadnego zmieniania trenera w srodku sezonu.
CHyba ze Van Gala wyrzuca z Monachium, to nawet bym sie zgodzil.
Del Neri sobie jako tako radzi, nie wiem czy to bylo przez to, ze gralismy z Milanem, ale w tym meczu akurat widzialem poprawe. Tylko te zmiany... :?
Del Neri sobie jako tako radzi, nie wiem czy to bylo przez to, ze gralismy z Milanem, ale w tym meczu akurat widzialem poprawe. Tylko te zmiany... :?
- deszczowy
- Juventino
Szczególnie Lampard, co...? Ech. Nie, kurde, nie chcę BenitezaVimes pisze:Weź poprawkę na to, że poprzednikiem Beniteza był Mourinho, który wie jak zrobić piłkarzom dobrze, więc nie dziwota, że ci za nim usychają z tęsknoty.deszczowy pisze:Benitez? Brrr.... po tym, co odstrzelił z Interem to ja dziękuję. A swoją drogą to dziwne było. Bo Hiszpan złym trenerem nie jest przeca.

Lippi? To sajens-fikszyn. Dajcie spokój.Bartek88 pisze:Blagam was zadnego Lippiego, zadnego zmieniania trenera w srodku sezonu.