Jakiego Polaka widzielibyście w Juve?
- marek.siedlce
- Juventino
Pewnie będziecie się śmiać, ale może, gdyby dalej się rozwijał w dobrą stronę to w przyszłości może ten Pan.
FORZA JUVE !!!
- deszczowy
- Juventino
- marek.siedlce
- Juventino
O mógł by byćdeszczowy pisze:A ja bym postawił na Piszczka w aktualnej formie.

FORZA JUVE !!!
- Kingofthehill
- Juventino
lenor pisze:co nie? Od Marco Motty lepszy 3 razy.deszczowy pisze:A ja bym postawił na Piszczka w aktualnej formie.
co by bylo gdyby piszczek trafil do włoch ktore zawsze znane byly z dobrych obroncow

widac juz po Gliku ktory rozegral kilka spotkan w Bari a w reprezentacji zagral jak czołowy stoper prawie nie do przejscia...
- taggert
- Juventino
Piszczek jak najbardziej. Solidny obrońca, choć do klasy swiatowej nadal mu daleko, ale widać że można z przecietniaka stać sie wg mnie drugim najlepszym (aktualnie w najlepszej formie) prawym obroncą w bundeslidze. Dodatkowym atutem jest to, ze wie jak zachować sie pod bramką przeciwnika. Był w końcu napastnikiem :-D
Drugi z Polaków i ostatni to Wojtek Szczęsny. Mamy dobrych bramkarzy ale wiekowych jakby nie było. Wiec to byłby mysle strzał w dziesiątke. Tymbardziej ze nie widze po Buffonie następcy we Włoszech. Ewentualnie Sigru czy jak mu tam z Palermo albo Viviano.
Drugi z Polaków i ostatni to Wojtek Szczęsny. Mamy dobrych bramkarzy ale wiekowych jakby nie było. Wiec to byłby mysle strzał w dziesiątke. Tymbardziej ze nie widze po Buffonie następcy we Włoszech. Ewentualnie Sigru czy jak mu tam z Palermo albo Viviano.
- Makiavel
- Juventino
Ja chciałbym Polaka w Juve pod jednym warunkiem. Musi być tak dobry jak był Zibi Boniek. Obecnie żaden nasz grajek nie zasługuje na koszulkę Juventusu. Być może Szczęsny mógłby być naszym drugim bramkarzem :-)
- ewerthon
- Juventino
Nie zasługuję, ale w dzisiejszym Juve jest najwyżej kilku zawodników, którzy powinni tutaj grać, zwłaszcza w pierwszym składzie. Piszczek jest słabszy od Lichtsteinera w defensywie, ale już w ofensywie potrafi znacznie więcej. Obraniak jest lepszy niż Pepe. Boruc niewiele gorszy od Storariego itd. itd...Makiavel pisze: Obecnie żaden nasz grajek nie zasługuje na koszulkę Juventusu.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a ja byłbym szczęśliwy jakby Wojtek zastąpił kiedyś Buffona, za jakieś dwa lata, może rok
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- matiouskam87
- Juventino
Boniek jako trener.. ta sama polka co Conte... 

- Bartek88
- Juventino
Ja cos czuje, ze z niego bedzie drugi Buffon, patrzac na jego interwencje.Maly pisze:a ja byłbym szczęśliwy jakby Wojtek zastąpił kiedyś Buffona, za jakieś dwa lata, może rok
A o ile mi sie wydaje, to Juventus sie nim interesowal jakis czas temu.
Tez bym go barrdzo chcial, tylko czym my Arsenal mamy przekonac zeby nam go oddali?