Nowy Trener?
- bajbek17
- Juventino
MishaAveJuve proszę Cię nie kompromituj się. Ja Ci piszę o pieniądzach a Ty mi o kibicach i innych pierdołach. Palnąłeś głupstwo i nie kombinuj. Lepiej mieć kilkanaście mln więcej niż mniej. Bez kasy to niedługo będziesz mieć Juve na poziomie średniaka mającego kilka mln kibiców.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
naprawde nie chce Cie ponizac, ale jezeli ktos czyta moja i Twoja wypowiedz to to powinno wystarczyc, czy Ty nie rozumiesz jakis neandertalu ze kibice=kasa, co z tego ze za rok bedziemy mieli nawet te 20 mln wiecej jak dostaniemy sie do LE, jak stracimy pieniadze z praw do ogladania bo nikt tego nie bedzie chcial ogladac, stracimy kibiocow ktorzy beda kupowac=dawac pieniadze, stracimy dobrych sponsorow. Co za tym idzie naprawde warto poswiecic ta LE w ktorej znow sie osieszymy i znow ktos a`la Bate Borysow bedzie nas lal jak chcial. A lepiej teraz zatrudnic kogos by zrobil z tym porzadek, bo co nam da jak co roku bedziemy o wlos wchodzic do LE? staniemy sie sredniakiem na zawsze. lepiej jeden rok odpuscic, zeby zrobi porzadek i wtedy zaczac znow jakos grac. Zrozumcie ze znmow bedziemy popelniac bledy jak co roku, nowy trener po sezonie i co? pilkarze przestawia sie nowy system po paru mies, on zauwazy kogo mu brak, i tak sezon jest stracony...
to jest dokladnie to co robi marotta, dobra jak nie kupimy Forlana to niech bedzie Floro Flores(na szczescie nie wyszlo) i cieszenie sie polsrodkami i staczanie sie rok w rok. Badzmy tym prawdziwym Juve albo LM albo nic! a nie jakies LE jakby bylo intertotto to jeszcze moze i to bysmy sie moglili zeby tam zagrac? bezsens zastanowcie sie!
ps. jak juz macie pisac bo piszcie chociaz z sensem, a nie nowy trener to bezsens !,
albo nowy trener haha tak jak Zac
to jest dokladnie to co robi marotta, dobra jak nie kupimy Forlana to niech bedzie Floro Flores(na szczescie nie wyszlo) i cieszenie sie polsrodkami i staczanie sie rok w rok. Badzmy tym prawdziwym Juve albo LM albo nic! a nie jakies LE jakby bylo intertotto to jeszcze moze i to bysmy sie moglili zeby tam zagrac? bezsens zastanowcie sie!
ps. jak juz macie pisac bo piszcie chociaz z sensem, a nie nowy trener to bezsens !,
albo nowy trener haha tak jak Zac
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Trezeguet 17
- Juventino
A może tak by się udało z Turcji Guus'a Hiddink'a wyciągnąć ??
a najlepiej to sprzedać klub Arabom i (mieć petrodolary)
kasa na transfery itp !
a najlepiej to sprzedać klub Arabom i (mieć petrodolary)
kasa na transfery itp !
- deszczowy
- Juventino
Średnoi realne, chociaż w sumie...Trezeguet 17 pisze:A może tak by się udało z Turcji Guus'a Hiddink'a wyciągnąć ??
Niby tak, ale z drugiej strony trochę żal..Trezeguet 17 pisze:a najlepiej to sprzedać klub Arabom i (mieć petrodolary)
kasa na transfery itp !
- Kubba
- Juventino
Że niby czego żal? Tego, że rodzina Agnellich przestałaby kontrolować Juve? Może i tak, ale moim zdaniem chyba by to wyszło na dobre... Gianniego już nie ma, Andrea jest uzależniony gotówkowo od swojego kuzyna Johna, która szczodry zbytnio nie jest.deszczowy pisze:Niby tak, ale z drugiej strony trochę żal..Trezeguet 17 pisze:a najlepiej to sprzedać klub Arabom i (mieć petrodolary)
kasa na transfery itp !
Byłaby by kasa, na trenera światowego i piłkarzy światowego formatu...
- bajbek17
- Juventino
Ty masz rozdwojenie jaźni czy coś? Twoim zdaniem gdy zakwalifikujemy się tylko do LE to stracimy kibiców, ale jeżeli nawet to nam się nie uda to nie stracimy żadnego? Proponuje przeczytać innych posty ze zrozumieniem, a nie na ślepo powtarzać durne argumenty. Twoimi wyzwiskami w moją stronę próbujesz poprzeć swoją głupotę czy pokazać, że nie potrafisz prowadzić konwersacji na poziomie?MishaAveJuve pisze:naprawde nie chce Cie ponizac, ale jezeli ktos czyta moja i Twoja wypowiedz to to powinno wystarczyc, czy Ty nie rozumiesz jakis neandertalu ze kibice=kasa, co z tego ze za rok bedziemy mieli nawet te 20 mln wiecej jak dostaniemy sie do LE, jak stracimy pieniadze z praw do ogladania bo nikt tego nie bedzie chcial ogladac, stracimy kibiocow ktorzy beda kupowac=dawac pieniadze, stracimy dobrych sponsorow. Co za tym idzie naprawde warto poswiecic ta LE w ktorej znow sie osieszymy i znow ktos a`la Bate Borysow bedzie nas lal jak chcial. A lepiej teraz zatrudnic kogos by zrobil z tym porzadek, bo co nam da jak co roku bedziemy o wlos wchodzic do LE? staniemy sie sredniakiem na zawsze. lepiej jeden rok odpuscic, zeby zrobi porzadek i wtedy zaczac znow jakos grac. Zrozumcie ze znmow bedziemy popelniac bledy jak co roku, nowy trener po sezonie i co? pilkarze przestawia sie nowy system po paru mies, on zauwazy kogo mu brak, i tak sezon jest stracony...
Edit: A najlepsze w Twojej wypowiedzi jest to, że potwierdza ona moje poglądy na temat gry LE, gdyż bystrzaku jakbyś nie zauważył, to Twoje przepowiednie bardziej są realne w przypadku braku gry w jakichkolwiek Europejskich pucharach a nie w możliwości nawet ich wygrania.
- Verse
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Elkann jest obcą osobą dla Juventusu. Araby również. Araby = Elkann, ale Elkann nie daję kasy, a Araby tak. Araby>Elkann. 2:1 dla Arabów. A jakby się trafił Arab, kochający piłkę nożną, albo co lepsze Juve to uuu. Tam też interesują się piłką i nawet są kibice Juve. Elkann nie daję kasy? Niech sprzedaję swoje akcje. Kto kupi, ten kupi. O by był rozsądny, hojny, no i fajnie jakby kochał klub.
- bajbek17
- Juventino
MishaAveJuve pisze:naprawde nie chce Cie ponizac, ale jezeli ktos czyta moja i Twoja wypowiedz to to powinno wystarczyc,
typkens pisze:@MishaAveJuve
Oczywiście masz rację jeśli chodzi o kibiców, ale odnośnie LE się nie zgodzę. Lepiej grać w LE, zaangażować się w nią, zarobić trochę grosza, pokazać się w Europie niż siedzieć na tyłku we Włoszech i klepać (albo i nie) Lecce, Parmę czy Catanię. Wiadomo, że wszyscy woleliby Ligę Mistrzów, bo dla wszystkich byłaby korzystniejsza, ale cóż... daliśmy ciała i mamy co mamy.

Masz rację. Przepraszam :rotfl:
Niby tak, ale ja ta wolę moje stare nie sprzedajne Juve. To nas odróżnia od wszystkich innych klubików, którym pomaga tylko kasa. Powoli wrócimy na szczyt, a wtedy będzie kasa.Verse pisze:Elkann jest obcą osobą dla Juventusu. Araby również. Araby = Elkann, ale Elkann nie daję kasy, a Araby tak. Araby>Elkann. 2:1 dla Arabów. A jakby się trafił Arab, kochający piłkę nożną, albo co lepsze Juve to uuu. Tam też interesują się piłką i nawet są kibice Juve. Elkann nie daję kasy? Niech sprzedaję swoje akcje. Kto kupi, ten kupi. O by był rozsądny, hojny, no i fajnie jakby kochał klub.
- deszczowy
- Juventino
Nie musi go kochać. Niech sypnie szmalem. A jakby z Agnellego zrobili prezydenta honorowego do tego, to już by w ogóle było miód i orzeszkiVerse pisze:Elkann jest obcą osobą dla Juventusu. Araby również. Araby = Elkann, ale Elkann nie daję kasy, a Araby tak. Araby>Elkann. 2:1 dla Arabów. A jakby się trafił Arab, kochający piłkę nożną, albo co lepsze Juve to uuu. Tam też interesują się piłką i nawet są kibice Juve. Elkann nie daję kasy? Niech sprzedaję swoje akcje. Kto kupi, ten kupi. O by był rozsądny, hojny, no i fajnie jakby kochał klub.

Wiesz co, jak widzę, że nas leje Bolonia, czy Lecce, to zaczynam mieć dość gadania o "pięknym, niesprzedajnym Juve".bajbek17 pisze: Niby tak, ale ja ta wolę moje stare nie sprzedajne Juve. To nas odróżnia od wszystkich innych klubików, którym pomaga tylko kasa. Powoli wrócimy na szczyt, a wtedy będzie kasa.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Powiem tak: Ci ktorzy glosuja na Lippiego chyba są na jakiś lekach, albo zawartość ich głów zamieniła się z zawartością ich majtek (bez urazy, zadnych osobistych wycieczek) :shock:
wiem, ze to hipotetyczne, ale wybierać jego ponad Mourinho, DD, Villasem Boasem czy Capello? :?
wiem, ze to hipotetyczne, ale wybierać jego ponad Mourinho, DD, Villasem Boasem czy Capello? :?
BESTER MANN, BESTEEER !

- bajbek17
- Juventino
Nie Ty jeden, ale nie w kasie leży największy problem.deszczowy pisze:Nie musi go kochać. Niech sypnie szmalem. A jakby z Agnellego zrobili prezydenta honorowego do tego, to już by w ogóle było miód i orzeszkiVerse pisze:Elkann jest obcą osobą dla Juventusu. Araby również. Araby = Elkann, ale Elkann nie daję kasy, a Araby tak. Araby>Elkann. 2:1 dla Arabów. A jakby się trafił Arab, kochający piłkę nożną, albo co lepsze Juve to uuu. Tam też interesują się piłką i nawet są kibice Juve. Elkann nie daję kasy? Niech sprzedaję swoje akcje. Kto kupi, ten kupi. O by był rozsądny, hojny, no i fajnie jakby kochał klub.
Wiesz co, jak widzę, że nas leje Bolonia, czy Lecce, to zaczynam mieć dość gadania o "pięknym, niesprzedajnym Juve".bajbek17 pisze: Niby tak, ale ja ta wolę moje stare nie sprzedajne Juve. To nas odróżnia od wszystkich innych klubików, którym pomaga tylko kasa. Powoli wrócimy na szczyt, a wtedy będzie kasa.
- Pan Mietek
- Juventino
Za to ci co mówią o Capello chyba nie mają zbyt dużego pojęcia o jego obecnej sytuacji. On odmówił już naprawdę wielu drużynom i stanowczo zaznaczył, że wypełni kontrakt z angielską federacją (o ile go Angole nie wywalą wcześniejDobry Mudżyn pisze:Powiem tak: Ci ktorzy glosuja na Lippiego chyba są na jakiś lekach, albo zawartość ich głów zamieniła się z zawartością ich majtek (bez urazy, zadnych osobistych wycieczek) :shock:

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dobry Mudżyn pisze:Powiem tak: Ci ktorzy glosuja na Lippiego chyba są na jakiś lekach, albo zawartość ich głów zamieniła się z zawartością ich majtek (bez urazy, zadnych osobistych wycieczek) :shock:

... wiem, że to hipotetyczne, ale jak możesz wybierać DD, czy VillasaBoasa ponad sir Bobbiego Robsona, czy Kazimierza Górskiego???
Ciężko chopacy będzie z tym naszm nowym trenerem...
- deszczowy
- Juventino
Się zgodzę. Doooobry mudzin, dobzie mówi.Dobry Mudżyn pisze:Powiem tak: Ci ktorzy glosuja na Lippiego chyba są na jakiś lekach, albo zawartość ich głów zamieniła się z zawartością ich majtek (bez urazy, zadnych osobistych wycieczek) :shock:
Mou jest raczej mało realny, V-B mało sprawdzony. Capello, albo DD. Tertium non datur.Dobry Mudżyn pisze:wiem, ze to hipotetyczne, ale wybierać jego ponad Mourinho, DD, Villasem Boasem czy Capello? :?