Serie A (27): JUVENTUS 0-2 Bologna

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:57

Jakbym DN nie bronił, tak po tym meczu uważam, że powinno się pokazać mu drzwi. Tyle w temacie.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:58

Nie chcę krakać, ale zwolnią DN i zatrudnią podobną miernotę jak np. Spaletiego co będzie się równało temu, że utkwimy w martwym punkcie zwanym potocznie dnem na którym Juventus jest i jak widać tym darmozjadom z drużyny to pasuje, bo nie robią nic żeby się od dna odbić.

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:58

mateelv pisze:Powtarzam coś podobnego od początku: 100 razy LEPIEJ NAM SZŁO po POWROCIE DO SERIE A, niż teraz, kiedy to mieliśmy walczyć o finał LM.
Dlaczego? Bo mieliśmy jeszcze takich piłkarzy jak Nedved, Del Piero, Trezeguet, Camoranesi którzy znali smak wygranej i po upokorzeniu gotów byli zrobić wszystko by znów zdobyć jakieś trofeum... Oni byli i dalej są mistrzami teraz brakuje nam właśnie takich osobowości którzy nawet swoją obecnością sprawiają, że wszyscy dookoła łapią się za jaja i zaciskają poślady by tylko im dorównać. Prawda jest taka, że z Marchisio, Martinezem, Tonim, Iaquintą, Grygerą i innymi to my daleko nie pojedziemy.... no chyba, że na taczkach, ale to wtedy wywiozą nas samych.

Co do meczu to na klawiaturę ciśnie mi się tylko jedno: Ż E N A D A!

Obrazek
Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:59

Del Neri się ośmiesza "Regularność nie jest w naszym DNA, zawsze gdy tracimy brakuje tracimy również koncentrację. Nie jest możliwe aby zespół taki jak nasz przegrał wszystko po tym jak dwa tygodnie temu pokonał Inter. "
"Pierwsza bramka dla Bolonii padła po błędzie Melo, przy drugiej bardzo dobrze zachował się Di Vaio"

"Ten rok będzie rokiem wielkich trudności dla nas i jeszcze większego zawodu jeżeli nadal będziemy tak grali."

"Nie mogę dopuszczać do siebie myśli że straciłem drużynę w ciągu 15dni"

"Przepraszam fanów, zasługują na coś więcej"

Kolesia chyba pogięło, powinien się natychmiast podać do dymisji.

JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 23:59

Gotti pisze:Nie chcę krakać, ale zwolnią DN i zatrudnią podobną miernotę jak np. Spaletiego co będzie się równało temu, że utkwimy w martwym punkcie zwanym potocznie dnem na którym Juventus jest i jak widać tym darmozjadom z drużyny to pasuje, bo nie robią nic żeby się od dna odbić.
a czy moze byc gorzej w tym sezonie? do serie b nie spadniemy( :pray: ), do LM nie awansujemy. lepiej dac komus szanse bo DN jest gorszy od Ciro i Zaca. dalbym szanse Lippiemu, zna wiekszosc zawodnikow i klub

YaSq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 00:00

Gotti pisze:Nie chcę krakać, ale zwolnią DN i zatrudnią podobną miernotę jak np. Spaletiego co będzie się równało temu, że utkwimy w martwym punkcie zwanym potocznie dnem na którym Juventus jest i jak widać tym darmozjadom z drużyny to pasuje, bo nie robią nic żeby się od dna odbić.
Spalletti ma wiecej mistrzostw zdobytych, niz Del Neri odwarzy sie marzyc 8)

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Też tak pomyślałem bo nikt sensowny nie jest teraz dostępny, ale trener musi się zmienić no tak to nic do końca sezonu nie ugramy...

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

YaSq pisze:
Spalletti ma wiecej mistrzostw zdobytych, niz Del Neri odwarzy sie marzyc 8)
Nie zmienia to faktu, że Spaletti nie jest trenerem na miarę Juve. Półśrodki mamy obecnie na boisku i ławce trenerskiej. Skutki - widzieliśmy dzisiaj.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 00:02

Loremaster pisze:Del Neri się ośmiesza "Regularność nie jest w naszym DNA, zawsze gdy tracimy brakuje tracimy również koncentrację. Nie jest możliwe aby zespół taki jak nasz przegrał wszystko po tym jak dwa tygodnie temu pokonał Inter. "
"Pierwsza bramka dla Bolonii padła po błędzie Melo, przy drugiej bardzo dobrze zachował się Di Vaio"

"Ten rok będzie rokiem wielkich trudności dla nas i jeszcze większego zawodu jeżeli nadal będziemy tak grali."

"Nie mogę dopuszczać do siebie myśli że straciłem drużynę w ciągu 15dni"

"Przepraszam fanów, zasługują na coś więcej"

Kolesia chyba pogięło, powinien się natychmiast podać do dymisji.
ZENADA. po czyms takim powinien sam odejsc, ale on jak i reszta naszych trenerow ostatnimi laty( poza Didierem oczywiscie)nie ma jaj.

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 00:03

Lippi to dobrze motywuje, ale chyba stracił to coś. Nie zmienia to faktu, że przyjąłbym go z pocałowanie ręki. Andrea, Moggi i Lippi - marzenie.

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 00:08

bajbek17 pisze:Lippi to dobrze motywuje, ale chyba stracił to coś. Nie zmienia to faktu, że przyjąłbym go z pocałowanie ręki. Andrea, Moggi i Lippi - marzenie.
Niczego nie stracił, nie miał kim grać i zaliczył wtopę, zdarzyło się także Capello i czy to znaczy, że jest słabym trenerem? Hidding z Rosją też zaliczył wtopę nie awansując wcale, teraz z Turcją też nie wykręca jakiś świetnych wyników. Lippi ma charakter, ma doświadczenie i jest najlepszą opcją z tych dostępnych.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 00:09

Ludzieeee!!! Co wy z tym Lippim? Stary, wypalony i po przejściach! Dajcie spokój.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
YaSq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 00:11

bajbek17 pisze:Lippi to dobrze motywuje, ale chyba stracił to coś. Nie zmienia to faktu, że przyjąłbym go z pocałowanie ręki. Andrea, Moggi i Lippi - marzenie.
Boje sie tylko co bedzie jak nie wypali ta 3. Nawet nie bedziemy mieli juz marzen :/
JuveForeverPoznan pisze:"Regularność nie jest w naszym DNA, zawsze gdy tracimy brakuje tracimy również koncentrację. Nie jest możliwe aby zespół taki jak nasz przegrał wszystko po tym jak dwa tygodnie temu pokonał Inter. "
Czytaj: Jestem frajerem nie potrafie zmotywowac zespolu.

Del Neri to byla calkowita porazka juz od samego poczatku nie zatrudnia sie do zespolu takiego jak Juve, trenera ktory byl wyrzucany przed sezonem.

Teraz juz kazdy widzi ze nie mamy trenera. Pytanie co dalej ? Zwolnic ? To cos da ? Mi sie wydaje ze nie duzo, jednak cos robic trzbea bo czekanie nic dobrego nie przyniesie. Nie ma teraz nikogo kto by sie nadawal na trenera Juve poza Lippim. Tylko czy on w ogole chce wrocic na lawke ? No nic pozostaje czekac i liczyc, ze jeszcze wrocimy i zdobedziemy korone :)

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 00:11

Bartek(Juventino) pisze:
Niczego nie stracił, nie miał kim grać i zaliczył wtopę, zdarzyło się także Capello i czy to znaczy, że jest słabym trenerem? Hidding z Rosją też zaliczył wtopę nie awansując wcale, teraz z Turcją też nie wykręca jakiś świetnych wyników. Lippi ma charakter, ma doświadczenie i jest najlepszą opcją z tych dostępnych.
Ja nie twierdzę, że jest słaby broń Boże. Tylko on już sam chyba trenerką się zająć nie chce. Przydałby się bo zawodnicy czuliby respekt do niego, a on sam ma łeb na karku. Może da się skusić... :pray:

Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 00:14

Deszczowy to kogo proponujesz ?

Lippi miał nieudany mundial ale ile jest trenerów na świecie którzy w futbolu wygrali wszystko ? On się zna na swoim fachu, zna ten klub i z drugiej strony do piłki napewno wróci, gdyż chce się zrehabilitować za MŚ. Jakie mamy inne opcje ? Może Mourinho odejdzie z Realu ale na niego nas nie stać i chociaż trenerem jest świetnym to nie chciałbym go, Arsen Wenger podobnie czy nawet jeżeli opuści Real do nas trafi ?
To co nam zostaje Ranieri, Gasparini, Conte , Spaletti ? Może sensownym wyjściem jest O'Neil może Capello , może Hiddinki. Ale z tymi dwoma ciężko negocjować.
Lippi biorąc najbardziej prawdopodobne kandydatury jest jedyną opcją inaczej czeka nas Spaletii albo Conte.

Zablokowany