Kogo brakuje w Juve ?
- Forza_Juve
- Juventino
Na jakiej pozycji w Juve nie ma piłkarza światowej klasy ?
I kto to powinien być
I kto to powinien być
- Reggie
- Juventino
Nie napisałeś rozgrywający, gdzie wspaniale spisuje się Tachinardi, ale i tak zaznaczyłem prawa pomoc, bo mimo talentu Mauro zdarzają mu się także ciężkie dni, tygodnie...
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Uwarzam że bardzo przydałby bsię Lucio, a pozatym co do pomocy przydaliby się jacyś dobrzy rezerwowi bo jak wiadaomo Edgar ma odejść, Conte kończy karierę, a Nedved też chce grać tylko do 2006 roku, więc zostajemy tylko z 4 zawodnikami na tej pozycji.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- RadeKas
- Juventino
A ja jestem trzecim ktory mysli identycznieOlszan pisze:Mysle tak samo 8)BIGGI pisze:Lucio albo Chivu i bedzie spox
Dalem jednak odpowiedz na prawego obronce. Nie chodzi o nastepce Thurama, bo on po prosru wymiata. Chodzi raczej o kogos mlodego i zdolnego kto moglby sie rozwijac pod okiem francuzkiego mistrza
srali muszki będzie wiosna
- nookie
- Juventino
Jak dla mnie to chyba lewy pomocnik by sie przydal...no i moze jakis stoper troszke patrzac w przyszlosc bo Ferrara i Montero juz troche maja latek...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Ironek
- Juventino
Jest i 4. Bardzo bym chciał Chivu, ale to nierealne, teraz trzeba się zająć sprowadzeniem LUCIO i to jak najszybciej bo ten gupi rusek już się szykujeRadeKas pisze:A ja jestem trzecim ktory mysli identycznieOlszan pisze:Mysle tak samo 8)BIGGI pisze:Lucio albo Chivu i bedzie spox. Sadze ze znalazlby sie tez czwarty do brydża 8). Ta dwojka i nasza obrona jest nie do przejscia. Niestety Chivu to nierealny cel, nad czym ciagle ubolewam :?
Dalem jednak odpowiedz na prawego obronce. Nie chodzi o nastepce Thurama, bo on po prosru wymiata. Chodzi raczej o kogos mlodego i zdolnego kto moglby sie rozwijac pod okiem francuzkiego mistrza
- DeeJay
- Juventino
Dobry skład zawsze można wzmocnić.
Myśle, że mamy bardzo dobrą i zgraną drużynę. Jedyni których bym wymienił lub spróbował dać więcej szans, aby wkońcu coś pokazali to: Fresi, Olivera i Zalayeta.
Myśle, że mamy bardzo dobrą i zgraną drużynę. Jedyni których bym wymienił lub spróbował dać więcej szans, aby wkońcu coś pokazali to: Fresi, Olivera i Zalayeta.
- el.p
- Juventino
lewa strona w zadnej formacji raczej nie potrzebuje wzmocnien. na srodku mozna ustawic lucio, ale to staje sie coraz mniej realne bo ten cwok z chelsea co i raz to przebija oferte juve. czyli na lewa nic, srodek lucio, ale prawa pomoc to trzeba wzmocnic. mauro juz nie gra jak sezon temu