Serie A (27): JUVENTUS 0-2 Bologna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
mówisz o wyjazdowym meczu z catania w tym sezonie (1-3).Loremaster pisze:Akurat Alex z nim nieźle gra pamiętam mecz w którym wysoko prowadziliśmy ( nie częsty widok) i właśnie Krasic raz za razem objeżdzał obrońcę rywali ale nie strzelił i pod koniec meczu Alex miał sytuacje gdzie mógł sam strzelać i pewnie by była bramka albo podawać na czystą do Krasica i podał mu tylko Milos na pustą nie trafił.
I co tu napisać? Do Juventus straciłem już zaufanie w kwestii wyciągania wniosków z kolejnych blamażów. Ile tych śpiewek już było w wywiadach? Zawsze się odcinają od ostatniej porażki, zapominają, mają wyciągnąć wnioski a my dalej przegywamy. Liga się powoli kończy a my jesteśmy w d### :? Ile można tak pluć kibicom w twarz, którzy zawsze są z nimi? klasowa drużyna po takim remisie z brascią, nie dałaby już sobie urwać pkt. niżej notowanym rywalom a my jesteśmy wypisz wymaluj jak Robin Hood- zabierzemy punkty bogatym, żeby oddać biednym :? Gdzie tu sens i logika? Ile jeszcze będziemy słuchać o tym żenującym podejściu do meczu? Co oni po takich kompromitacjach myją pod prysznicem? Chyba nie jaja... :doh: Budujemy piękny stadion, po co? Na LE żeby jakieś ogony z lig Austriackiej czy portugalskiej do nas przyjeżdżały, czy polskiej? Więc weźmy się do jasnej cholery do roboty, niech się chłopy w szatni złapią za jaja w celu stwierdzenia czy je mają i zachrzaniać na boisku bo ma być LM :!:
Dosyć piprzenia kocopołów w wywiadach, zamiast gadać niech pokażą na boisku co są warci. Koszulka JUVENTUSU to nie kawałek kolorowego materiału tylko cholerny obowiązek, czy w końcu to zrozumieją?
Nie wyobrażam sobie dziś żadnego innego wyniku jak zwycięstwo :!: Bologna ma jeszcze mecz z romą w nogach.
Do roboty, forza RAGGAZI :!:

- Corcky
- Juventino
Nie wiem z jakiego powodu ma grać Iaquinta. Dwa ostatnie mecze kiedy wchodził z ławki w jego wykonaniu były beznadziejne. Ani jednej pozytywnej akcji.
No ale pewnie paradoksalnie strzeli gola
No ale pewnie paradoksalnie strzeli gola

Alessandro Del Piero ole!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
VI w ataku to brak jednego zawodnika. Lubię gościa, bo nie był nigdy butny, jak Amauri, ale to, co prezentuje na boisku to tragedia. Jako kibic jak zwykle obstawiam zwycięstwo naszych, ale po tylu porażkach z 'ogórami' i obietnicach nowego początku, zmiany nastawienia jakoś niezbyt wierzę, że damy dzisiaj radę.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Mateuszello
- Juventino
Podzieli się ktoś niearabską transmisją

- wierzba
- Juventino
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja mam nadzieję, że Martinez odpoczął przez te pół roku i pokaże cokolwiek pozytywnegokosciu88 pisze:Ja mam nadzieje ze Krasic odpoczał przez te 2 tyg i dzis pokaze forme z poczatka sezonu

Skład wygląda nieźle, zobaczymy jak się spiszę dawno nie widziany w pierwszej jedenastce Grygera i duet Felipe Melo, Marchisio,
- mazi12
- Juventino
VI w ataku??? No dobra ale ostatnia szansa. Jak dzisiaj spieprzy mecz to niech się pakuje i spada. Nadzieja w skrzydłach. Pierwszy raz chyba zobaczę Martineza na swojej nominalnej pozycji. Oczekuję od Krasicia żeby szarpał tam na tym skrzydle jak na początku sezonu. W końcu odpoczywał 2 tyg. Czas pokaże. 10 min do rozpoczęcia. Trzymajmy kciuki za naszych. Łatwo nie będzie.
Szału ni ma, ale tragedii też nie. MArchisio lepiej niż AA w ostanich meczach, Iaquinta chce chyba zawstydzić Amauriego ( każdy jego kontakt z piłką to strata ), Martineza broniłem długo i wierzyłem w niego, jednak chyba bezpodstawnie.
Generalnie mecz do wygrania.
Czy Chiellini ok. 10 min dostał sraczki ?
Generalnie mecz do wygrania.
Czy Chiellini ok. 10 min dostał sraczki ?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- KondzioJuveFans
- Juventino
a więc tak. Niby nasi kontrolują mecz... ale nie stwarzają sobie dogodnych sytuacji po za tym słupkiem Iaquinty i strzałem Melo. Martinez jest słaby ... na jego pozycję wole 100 razy Pepe , który jest bardziej ruchliwy i robi dużo dobrego dla drużyny. Iaquinta niech już lepiej zostanie w szatni bo jest tragiczny.. chciałbym zobaczyć Alexa od początku 2 połowy. Melo dzisiaj bardzo dobrze ;-) Krasić również na +. Myślę , że strzelimy coś w drugiej połowy i dowieziemy 3 pkt.
Fino Alla Fine Forza Juventus!