Stroje na sezon 2011/2012
- Mateuszello
- Juventino
Pamięta ktoś te projekty z zeszłego roku? Nie były takie złe:

Ta chociaż Adidasa fajnie się prezentowała

Z tego samego źródła co Adidasa. Jakiś chiński/japoński sponsor odzieżowy, podobne do tych co miała Barca, w którymś tam sezonie

Zmodyfikowana koszulka z sezonu '97/'98 która cieszyła się sporą popularnością w dziale "Najfajniejszy strój Juventusu w historii"

I ta, która wszyscy wielbili w zeszłorocznym temacie nie tylko z powodu nazwiska na koszulce
Zresztą ta moim zdaniem jest najlepsza...

Z tego samego źródła co Adidasa. Jakiś chiński/japoński sponsor odzieżowy, podobne do tych co miała Barca, w którymś tam sezonie

Zmodyfikowana koszulka z sezonu '97/'98 która cieszyła się sporą popularnością w dziale "Najfajniejszy strój Juventusu w historii"

I ta, która wszyscy wielbili w zeszłorocznym temacie nie tylko z powodu nazwiska na koszulce
- Monte Cristo
- Juventino
Projekt z 10 i Del Piero... palce lizac.Mateuszello pisze:Pamięta ktoś te projekty z zeszłego roku? Nie były takie złe:
- mnowo
- Qualità Juventino
Kurde... za każdym razem jak przeglądam takie tematy... to zastanawiam się... jak to możliwe, że kibice potrafią zrobić takie odjechane, zawaliste projekty, że niektóre kupowałbym od razu, a Nike z takim budżetem i "fachowcami" za plecami zmusza nas do tego, że najpierw klniemy, potem nie możemy się połapać w tym co zrobią, następnie próbujemy się przyzwyczaić... a potem po prostu przestaje przeszkadzać.
- mnowo
- Qualità Juventino
No ale na logikę: pracuję w Nike, mam IQ na poziomie średniej krajowej, to chyba potrafię wydedukować, że:
a) jeśli zapytam kibiców o zdanie i pomysł na strój, zaangażują się w to i podreperuję sobie postrzeganie i wartość Nike jako marki i firmy
b) dostanę praktycznie for free mnóstwo pomysłów i projektów
c) jeśli puszczę do realizacji jeden z projektów kibiców, zwłaszcza jeśli wybiorę np. 3 najlepsze i wypuszczę ankietę który im się najbardziej podoba, mam potencjalnie dużo większe szanse na lepsze wyniki sprzedaży strojów.
Trudno mi pojąć to wszystko - dobrze, Nike robi to dla kasy a nie dla barw klubowych, rozumiem. Więc czemu, do jasnej ciasnej, nawet robiąc to tylko dla kasy, nie zrobią tego dobrze i z pomysłem? A już sprowadzanie kilku klubów do wspólnego mianownika (vide: taki sam wzór pasów dla Interu i Juventusu) to już dla mnie kretynizm z wyższej półki.
a) jeśli zapytam kibiców o zdanie i pomysł na strój, zaangażują się w to i podreperuję sobie postrzeganie i wartość Nike jako marki i firmy
b) dostanę praktycznie for free mnóstwo pomysłów i projektów
c) jeśli puszczę do realizacji jeden z projektów kibiców, zwłaszcza jeśli wybiorę np. 3 najlepsze i wypuszczę ankietę który im się najbardziej podoba, mam potencjalnie dużo większe szanse na lepsze wyniki sprzedaży strojów.
Trudno mi pojąć to wszystko - dobrze, Nike robi to dla kasy a nie dla barw klubowych, rozumiem. Więc czemu, do jasnej ciasnej, nawet robiąc to tylko dla kasy, nie zrobią tego dobrze i z pomysłem? A już sprowadzanie kilku klubów do wspólnego mianownika (vide: taki sam wzór pasów dla Interu i Juventusu) to już dla mnie kretynizm z wyższej półki.
- Filippo911
- Juventino
inter ma trochę inny wzór (nie specjalnie przyglądałem się ich koszulkom) - coś w stylu "antyaliasing" (płynne przejście pomiędzy kolorami - obydwa są ciemne) . Ale zgadzam się Nike robi ogólnie na jedno kopyto te stroje , niby coś zmienili (Juve , inter) ale pewnie uważają że i tak są najlepsi . Ankiet na koszulki/projekty nie robią , bo uważają że nikt im nie będzie mówił co i jak (inna rzecz że był by niezły bajzel - mnóstwo projektów , selekcja itp) .mnowo pisze:Trudno mi pojąć to wszystko - dobrze, Nike robi to dla kasy a nie dla barw klubowych, rozumiem. Więc czemu, do jasnej ciasnej, nawet robiąc to tylko dla kasy, nie zrobią tego dobrze i z pomysłem? A już sprowadzanie kilku klubów do wspólnego mianownika (vide: taki sam wzór pasów dla Interu i Juventusu) to już dla mnie kretynizm z wyższej półki.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
IMO świetne projekty. Szkoda, że goście z Nike nie zrobią takich.tabo89 pisze:Kilka nowych projektów kibicowskich.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- wagner
- Juventino
tabo89 pisze:Kilka nowych projektów kibicowskich.
Domowa:
standardowa. Bardzo ładna ; **
tabo89 pisze:

tabo89 pisze:Wyjazdowa:

- francois
- Juventino
Wie ktoś do kiedy mamy umowę z Nike?
Osobiście widziałbym w przyszłości ponownie Kappę jako naszego sponsora technicznego:
- po pierwsze firma ma siedzibę w Turynie, a przy podpisaniu umowy z Balocco dużo mówiło się o promowaniu turyńskich marek
- po drugie ich projekty są fantastyczne - wystarczy spojrzeć na koszulki Borussi, Valencii czy Sampy.
Z przedstawionych w temacie projektów najbardziej podoba mi się domowa z CESCO.
Osobiście widziałbym w przyszłości ponownie Kappę jako naszego sponsora technicznego:
- po pierwsze firma ma siedzibę w Turynie, a przy podpisaniu umowy z Balocco dużo mówiło się o promowaniu turyńskich marek
- po drugie ich projekty są fantastyczne - wystarczy spojrzeć na koszulki Borussi, Valencii czy Sampy.
Z przedstawionych w temacie projektów najbardziej podoba mi się domowa z CESCO.
- Trezeguet 17
- Juventino
Ta różowa Balocco Mmm zakochałem się 

- KielbikJUVE
- Juventino
Mi też bardzo podobają się stroje Kappy, widząc "super" pomysły Nike mam już ich serdecznie dość, chyba że w przyszłym sezonie wymyślą coś ciekawego, jak chociażby to:francois pisze: Osobiście widziałbym w przyszłości ponownie Kappę jako naszego sponsora technicznego:
tabo89 pisze: