Serie A (27): JUVENTUS 0-2 Bologna

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 14:36

Zabrzmi to moze smiesznie ale ... ktos wie, kiedy wraca De Ceglie ? :prochno: Mial wracac jakos w lutym, miesiac sie konczy, a Kuzcera ni widu, ni slychu.

Obrazek
Juventino79

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 15:12

Pewnie wygramy w niezły stylu i znowu nabierzemy wielkich nadziei na 4 miejsce... Martwi mnie ,że co kolejkę widzimy ,że naszym najlepszym strzelcem jest nieobecny od długiego czasu Fabio Q :| Po porażce z Lecce straciłem wszelkie nadzieje na 4 miejsce, może jeżeli wygramy cudem 4 mecze z rzędu to nadzieje wrócą :?
Stawiam 2-0 dla Nas, Matri + Zdenas jeżeli zagra :prochno:

FORZA JUVE!

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 15:17

@D@$ pisze:
bajbek17 pisze:Spoglądając na terminarz do końca wątpię w 4 miejsce nie mówiąc już o komplecie punktów :prochno: Musimy wygrywać ze słabszymi drużynami przynajmniej zaczynając od Bologny. Powinniśmy wpuścić kogoś z rezerw bo oni zapewne będą się chcieli pokazać by zdobyć miejsce w 1 składzie. Liczę na Pepe, Martinez i Sissoko z Marchisio w środku. Aha a Chiellini niech lepiej wróci na środek.
Nie ma co patrzeć na terminarz skoro wygrywamy z Interem a przegrywamy z Lecce czy Udinese, nie ma w tym żadnej logiki.

Ja bym widział coś takie z Bolognią:
----------Matri-----Toni/Alex-------
Martinez--Marchisio-Melo---Krasic
Chiellini-Bonucci-Barzagli-Grygera

Komentarz:
1. Od razu mówię, że wolę Sorensena od Zdenasa, ale trzeba ich "rozklepac" a Czech jest jednak bardziej przydatny w ofensywie, póki co.
2. Z tego samego powodu na lewej Martinez (ew. Pepe jeśli bedzie zdrowy).
3. Krasic już sobie odpocznie, dwa tygodnie bez gry (no przez te 12 minut chyba sie nie zmęczyl)
4. Skoro ofensywne boki to nie ma miejsca na Aquilaniego i Marchisio razem, a Claudio ostatnio prezentuje sie solidniej. Z drugiej strony wątpie że alberto nie zagra.
5. Z braku laku niech Melo gra, ale należy mu sie solidny op...... za "ambicję" w ostatnim meczu, jakby co w obwodzie jest Momo.
6. Chiellini na lewej, bo Grosso chyba do rezerw odesłany lub ma kontuzję, bo ostatnio go nie widać.
Zgadzam się w 100%. Też bym postawił zdenasa, bo jest bardziej zwrotny i ofensywny. Popieram też odesłanie Aquy na ławę. Może zrozumie że w Juve trzeba BIEGAĆ. To samo Melo ale z nich chyba wolę Brazylijczyka. W ataku chyba Matri i Alex, bo potrafi pograć, a nie tylko głową( w ostatnim meczu prawie by wsadził główką). Aha i jeszcze niech Del Neri przesiedzi mecz w szatni bo jest do niczego potrzebny.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 16:09

Hmm zmiany są potrzebne choćby po to, żeby pokazać co niektórym 'gfiasdą' że w Juventusie za nazwisko się nie gra. Ja bym postawil na:
--------Matri------- DP
Martinez----- C.M ------ Momo ----- Krasic
Chiellini----- Bonnuci ------- Barza ------ Zdenek
A i tak zapewne skończy sie jak sie skonczy... obawiam sie, że o zwyciestwo łatwo nie bedzie, porazki do wiadomosci nie przyjmuje, wiec 1:1/1:0/0:0
Forza :angry:

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 18:55

trzeba to wygrac i tyle...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
jsduga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 19:03

Jakoś nie przeżywam tego meczu i nie czekam na niego.
Nie wierzę, że obraz kopania piłki przez Juve się zmieni na lepsze. W sumie nawet gdybyśmy wygrali, to znowu frajersko oddamy następny/e spotkania.
Byle do końca sezonu. Liczę na prawdziwy letni armagedon, tsunami, erupcję. Wszystko, byle tylko jesień była na miarę NASZEGO JUVE, a nie ,,ich juventusu" :pray:

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
Fonczek1947

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 19:28

3-1 w plecy, dwie bramy załaduje nam Di Vaio ;/ Spadamy na dno panowie, żadne krzyki ze strony zarządu nam nie pomogą a pogorszą sytuację

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 15:24

Dante93 pisze: --------Matri------- DP
Na miejscu naszego kołcza spróbowałbym dokładnie tego samego. Marchsio i Sissoko znają się doskonale i umieją ze sobą współpracować. Sissoko jest bardziej zaangażowany w odbiór piłki niż Melo. Obaj nasi środkowi wybiegani i dużo harujący po boisku. To mogłoby być ciekawe.
Do tego szybkie boki i oskrzydlające akcje.
Ale wątpię, żebyśmy zobaczyli takie zestawienie :doh:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 21:40

Corcky pisze:
Dante93 pisze: --------Matri------- DP
Na miejscu naszego kołcza spróbowałbym dokładnie tego samego. Marchsio i Sissoko znają się doskonale i umieją ze sobą współpracować. Sissoko jest bardziej zaangażowany w odbiór piłki niż Melo. Obaj nasi środkowi wybiegani i dużo harujący po boisku. To mogłoby być ciekawe.
Do tego szybkie boki i oskrzydlające akcje.
Ale wątpię, żebyśmy zobaczyli takie zestawienie :doh:
Na bank nie będzie takiego ustawienia, bo Momo już ma jakąś marną kontuzję.

Obrazek
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 00:21

Chyba was w kosciach gnie. Kielon ma wrocic na srodek z Bonuccim bo inaczej ta obrona to dno.
Jest juz Traore na lewa strone, Sorensowi dalbym jszcze jedna szanse, lepsze to niz grygera.
Zreszta nie nastawiajcie sie do konca sezonu na widowiskowe mecze, bo nasz trener potrafi tylko grac pilke z powietrza, z wrzutek...

KLIK ==>www
typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 09:03

Andrzej zapowiedział, że oczekuje samych zwycięstw, zobaczymy jak to będzie ;)

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 20:06

Co do powołań to uraz Aquilaniego może na wyjść na dobre przynajmniej zagramy dwoma typowymi skrzydłowymi a Marchisio wreszcie zagra w środku...
Oczekuje takiego składu. Milos od 1 minuty bo praktycznie nic nie zagrał przeciwko Lecce więc odpoczynek już miał.

-----------------Storari
Sorensen-Bonucci-Barzagli-Kielon
Krasic----Melo--Marchisio---Pepe
----------Matri----Toni

PS.Wie ktoś ile może potrawć uraz Aquy (tak orientalnie) ?

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 21:53

tabo89 pisze:„Noi siamo come la nostra fede... Immortali.”
Cytat bardzo na czasie. Smutne słowa, ale niewątpliwie podbudowujące w tych jakże ciężkich czasach dla wiernych kibiców. Ehh... :(

Wiemy, że nie zagra Aquilani. Rzekomo na środek defensywy ma powrócić Kielon, ale akurat do tego rozwiązania jestem średnio przekonany. Nie mam bynajmniej na myśli samej gry Giorgione na środku, ale "gołą" lewą stronę, jaką on pozostawi.

Nie wiem czego się spodziewać. Z całą pewnością spotkanie obejrzę do końca, niezależnie od wyniku, ale cudów się nie spodziewam.

Wygrana nic nam absolutnie nie daje. Po ewentualnych 2 zwycięstwach z rzędu sytuacja wróci do normy, czyli mizeria. Obym się mylił.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 22:30

mrozzi pisze:Wiemy, że nie zagra Aquilani. Rzekomo na środek defensywy ma powrócić Kielon, ale akurat do tego rozwiązania jestem średnio przekonany. Nie mam bynajmniej na myśli samej gry Giorgione na środku, ale "gołą" lewą stronę, jaką on pozostawi.

Nie wiem czego się spodziewać. Z całą pewnością spotkanie obejrzę do końca, niezależnie od wyniku, ale cudów się nie spodziewam.

Wygrana nic nam absolutnie nie daje. Po ewentualnych 2 zwycięstwach z rzędu sytuacja wróci do normy, czyli mizeria. Obym się mylił.
No ja też nie jestem pewien czy to dobry pomysł (powrót Kielona na środek) ale może Delneri chce dać szanse Traore? Nie sądzę, żeby ta decyzja wiele zmieniła, jeśli chodzi o wynik jutrzejszego meczu.

Ja meczu niestety nie obejrzę, mam jedynie nadzieję, że w niedzielę rano na kacu, informacja o wyniku nie przysporzy mi dodatkowego bólu głowy :)

Dalej mamy Milan więc o wygraną będzie..... łatwo? :) Lepiej nie wychodzić z takiego założenia ale spotkania z największymi rywalami to przecież nasza mocna strona :) W końcu niedawno ogoliliśmy inter.

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 22:54

Meczu nie bedzie na C+? :O Kurde, maja trzy kanaly a jutro o tej porze to hiszpanska i francuska conajwyzej wiec jeden kanal zostaje wolny a sobotnie mecze o 20.45 zawsze transmitowali...

Zablokowany