Serie A (27): JUVENTUS 0-2 Bologna
- Juventino79
- Juventino
Pewnie wygramy w niezły stylu i znowu nabierzemy wielkich nadziei na 4 miejsce... Martwi mnie ,że co kolejkę widzimy ,że naszym najlepszym strzelcem jest nieobecny od długiego czasu Fabio Q
Po porażce z Lecce straciłem wszelkie nadzieje na 4 miejsce, może jeżeli wygramy cudem 4 mecze z rzędu to nadzieje wrócą :?
Stawiam 2-0 dla Nas, Matri + Zdenas jeżeli zagra
FORZA JUVE!

Stawiam 2-0 dla Nas, Matri + Zdenas jeżeli zagra

FORZA JUVE!
- mazi12
- Juventino
Zgadzam się w 100%. Też bym postawił zdenasa, bo jest bardziej zwrotny i ofensywny. Popieram też odesłanie Aquy na ławę. Może zrozumie że w Juve trzeba BIEGAĆ. To samo Melo ale z nich chyba wolę Brazylijczyka. W ataku chyba Matri i Alex, bo potrafi pograć, a nie tylko głową( w ostatnim meczu prawie by wsadził główką). Aha i jeszcze niech Del Neri przesiedzi mecz w szatni bo jest do niczego potrzebny.@D@$ pisze:Nie ma co patrzeć na terminarz skoro wygrywamy z Interem a przegrywamy z Lecce czy Udinese, nie ma w tym żadnej logiki.bajbek17 pisze:Spoglądając na terminarz do końca wątpię w 4 miejsce nie mówiąc już o komplecie punktówMusimy wygrywać ze słabszymi drużynami przynajmniej zaczynając od Bologny. Powinniśmy wpuścić kogoś z rezerw bo oni zapewne będą się chcieli pokazać by zdobyć miejsce w 1 składzie. Liczę na Pepe, Martinez i Sissoko z Marchisio w środku. Aha a Chiellini niech lepiej wróci na środek.
Ja bym widział coś takie z Bolognią:
----------Matri-----Toni/Alex-------
Martinez--Marchisio-Melo---Krasic
Chiellini-Bonucci-Barzagli-Grygera
Komentarz:
1. Od razu mówię, że wolę Sorensena od Zdenasa, ale trzeba ich "rozklepac" a Czech jest jednak bardziej przydatny w ofensywie, póki co.
2. Z tego samego powodu na lewej Martinez (ew. Pepe jeśli bedzie zdrowy).
3. Krasic już sobie odpocznie, dwa tygodnie bez gry (no przez te 12 minut chyba sie nie zmęczyl)
4. Skoro ofensywne boki to nie ma miejsca na Aquilaniego i Marchisio razem, a Claudio ostatnio prezentuje sie solidniej. Z drugiej strony wątpie że alberto nie zagra.
5. Z braku laku niech Melo gra, ale należy mu sie solidny op...... za "ambicję" w ostatnim meczu, jakby co w obwodzie jest Momo.
6. Chiellini na lewej, bo Grosso chyba do rezerw odesłany lub ma kontuzję, bo ostatnio go nie widać.
- Dante93
- Juventino
Hmm zmiany są potrzebne choćby po to, żeby pokazać co niektórym 'gfiasdą' że w Juventusie za nazwisko się nie gra. Ja bym postawil na:
--------Matri------- DP
Martinez----- C.M ------ Momo ----- Krasic
Chiellini----- Bonnuci ------- Barza ------ Zdenek
A i tak zapewne skończy sie jak sie skonczy... obawiam sie, że o zwyciestwo łatwo nie bedzie, porazki do wiadomosci nie przyjmuje, wiec 1:1/1:0/0:0
Forza
--------Matri------- DP
A i tak zapewne skończy sie jak sie skonczy... obawiam sie, że o zwyciestwo łatwo nie bedzie, porazki do wiadomosci nie przyjmuje, wiec 1:1/1:0/0:0
Forza

- PrzemasJuve
- Juventino
trzeba to wygrac i tyle...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- jsduga
- Juventino
Jakoś nie przeżywam tego meczu i nie czekam na niego.
Nie wierzę, że obraz kopania piłki przez Juve się zmieni na lepsze. W sumie nawet gdybyśmy wygrali, to znowu frajersko oddamy następny/e spotkania.
Byle do końca sezonu. Liczę na prawdziwy letni armagedon, tsunami, erupcję. Wszystko, byle tylko jesień była na miarę NASZEGO JUVE, a nie ,,ich juventusu"
Nie wierzę, że obraz kopania piłki przez Juve się zmieni na lepsze. W sumie nawet gdybyśmy wygrali, to znowu frajersko oddamy następny/e spotkania.
Byle do końca sezonu. Liczę na prawdziwy letni armagedon, tsunami, erupcję. Wszystko, byle tylko jesień była na miarę NASZEGO JUVE, a nie ,,ich juventusu"

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Fonczek1947
- Juventino
3-1 w plecy, dwie bramy załaduje nam Di Vaio ;/ Spadamy na dno panowie, żadne krzyki ze strony zarządu nam nie pomogą a pogorszą sytuację
- Corcky
- Juventino
Na miejscu naszego kołcza spróbowałbym dokładnie tego samego. Marchsio i Sissoko znają się doskonale i umieją ze sobą współpracować. Sissoko jest bardziej zaangażowany w odbiór piłki niż Melo. Obaj nasi środkowi wybiegani i dużo harujący po boisku. To mogłoby być ciekawe.Dante93 pisze: --------Matri------- DP
Do tego szybkie boki i oskrzydlające akcje.
Ale wątpię, żebyśmy zobaczyli takie zestawienie :doh:

Alessandro Del Piero ole!
- nowik92
- Juventino
Na bank nie będzie takiego ustawienia, bo Momo już ma jakąś marną kontuzję.Corcky pisze:Na miejscu naszego kołcza spróbowałbym dokładnie tego samego. Marchsio i Sissoko znają się doskonale i umieją ze sobą współpracować. Sissoko jest bardziej zaangażowany w odbiór piłki niż Melo. Obaj nasi środkowi wybiegani i dużo harujący po boisku. To mogłoby być ciekawe.Dante93 pisze: --------Matri------- DP
Do tego szybkie boki i oskrzydlające akcje.
Ale wątpię, żebyśmy zobaczyli takie zestawienie :doh:
- Bartek88
- Juventino
Chyba was w kosciach gnie. Kielon ma wrocic na srodek z Bonuccim bo inaczej ta obrona to dno.
Jest juz Traore na lewa strone, Sorensowi dalbym jszcze jedna szanse, lepsze to niz grygera.
Zreszta nie nastawiajcie sie do konca sezonu na widowiskowe mecze, bo nasz trener potrafi tylko grac pilke z powietrza, z wrzutek...
Jest juz Traore na lewa strone, Sorensowi dalbym jszcze jedna szanse, lepsze to niz grygera.
Zreszta nie nastawiajcie sie do konca sezonu na widowiskowe mecze, bo nasz trener potrafi tylko grac pilke z powietrza, z wrzutek...
- Wojtek
- Juventino
Co do powołań to uraz Aquilaniego może na wyjść na dobre przynajmniej zagramy dwoma typowymi skrzydłowymi a Marchisio wreszcie zagra w środku...
Oczekuje takiego składu. Milos od 1 minuty bo praktycznie nic nie zagrał przeciwko Lecce więc odpoczynek już miał.
-----------------Storari
Sorensen-Bonucci-Barzagli-Kielon
Krasic----Melo--Marchisio---Pepe
----------Matri----Toni
PS.Wie ktoś ile może potrawć uraz Aquy (tak orientalnie) ?
Oczekuje takiego składu. Milos od 1 minuty bo praktycznie nic nie zagrał przeciwko Lecce więc odpoczynek już miał.
-----------------Storari
Sorensen-Bonucci-Barzagli-Kielon
Krasic----Melo--Marchisio---Pepe
----------Matri----Toni
PS.Wie ktoś ile może potrawć uraz Aquy (tak orientalnie) ?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Cytat bardzo na czasie. Smutne słowa, ale niewątpliwie podbudowujące w tych jakże ciężkich czasach dla wiernych kibiców. Ehh...tabo89 pisze:„Noi siamo come la nostra fede... Immortali.”

Wiemy, że nie zagra Aquilani. Rzekomo na środek defensywy ma powrócić Kielon, ale akurat do tego rozwiązania jestem średnio przekonany. Nie mam bynajmniej na myśli samej gry Giorgione na środku, ale "gołą" lewą stronę, jaką on pozostawi.
Nie wiem czego się spodziewać. Z całą pewnością spotkanie obejrzę do końca, niezależnie od wyniku, ale cudów się nie spodziewam.
Wygrana nic nam absolutnie nie daje. Po ewentualnych 2 zwycięstwach z rzędu sytuacja wróci do normy, czyli mizeria. Obym się mylił.
- Pan Mietek
- Juventino
No ja też nie jestem pewien czy to dobry pomysł (powrót Kielona na środek) ale może Delneri chce dać szanse Traore? Nie sądzę, żeby ta decyzja wiele zmieniła, jeśli chodzi o wynik jutrzejszego meczu.mrozzi pisze:Wiemy, że nie zagra Aquilani. Rzekomo na środek defensywy ma powrócić Kielon, ale akurat do tego rozwiązania jestem średnio przekonany. Nie mam bynajmniej na myśli samej gry Giorgione na środku, ale "gołą" lewą stronę, jaką on pozostawi.
Nie wiem czego się spodziewać. Z całą pewnością spotkanie obejrzę do końca, niezależnie od wyniku, ale cudów się nie spodziewam.
Wygrana nic nam absolutnie nie daje. Po ewentualnych 2 zwycięstwach z rzędu sytuacja wróci do normy, czyli mizeria. Obym się mylił.
Ja meczu niestety nie obejrzę, mam jedynie nadzieję, że w niedzielę rano na kacu, informacja o wyniku nie przysporzy mi dodatkowego bólu głowy

Dalej mamy Milan więc o wygraną będzie..... łatwo?