Wszystko o AS Roma
- steru
- Qualità Juventino
Dość kontrowersyjny i ryzykowny wybór. Morale zespołu po ostatniej porażce muszą być w opłakanym stanie i nie wydaje się, żeby były piłkarz (pewnie kilku zawodników oprócz Tottiego z aktualnego składu grało z nim przed laty w Romie) był w stanie wyciągnąć ich z dołka. Mamy przykład Ciro. No ale co tam, nie będziemy się przecież Romą przejmować. Ich podwórko ich problem...
- Wojtek
- Juventino
Celem Romy jest dostanie się do CL co nie? Więc wątpie że Montella jest w stanie wyciągnąć zespół z dołka. Montella miał mało/praktycznie nic kontaktu z trenerką no tylko te młodziki...Niewiem może się myle ale to jest zły wybór co mnie nie niepokoji 

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak przedmówcy, sądzę, że Montella będzie dla nich tym samym, czym był dla nas Ferrara. Niemniej jednak, powodzenia dla nowego coacha.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To niepokoi.<<W@jTEk>> pisze:niepokoji
Bardzo ryzykowna decyzja pani Sensi. Roma walczy o prawo gry w LM i do pewnego momentu wyglądało to naprawdę przednio. Rzymianie grali ciekawą, ale przede wszystkim skuteczną piłkę. Efektownie, ale i efektywnie. Ostatnio się coś jednak posypało. Dziwi taka sytuacja, bo Roma kadrę ma bardzo ciekawą i solidną. Montella tego nie ogarnie, tak mi się przynajmniej wydaje. Jego pozycja w Romie była do tej pory podobna do tej Ferrary tuż przed podjęciem roli trenera pierwszej drużyny. Takie eksperymenty się raczej nie udają... Poczekajmy jednak.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Wiadomo, że to trener gaśnica, który ma zgasić ogień i dociągnąć Rome do końca sezonu, pewnie jakby na rynku była jakaś ciekawa trenerska opcja to pewnie nie padło by na Montelle, ale rynek trenerski jest teraz kiepski dla drużyn celujących w czołówkę, pewnie w lecie przyjdzie ktoś nowy. Chyba, że nowy trener okaże się strzałem w dychę.
- Simi
- Qualità Juventino
Spadłem z krzesła. Nie spodziewałem się że Ranieri wyleci, bo myślałem że ma pewniejszą sytuację niż u nas (zarząd). No cóż, Montella to niedoświadczony trener, pewnie przyjdzie lepszy trener do Rzymian gdy stery zarządu obejmie Amerykanin, o ile dobrze pamiętam. 
P.S Z 3;0 na 3;4, szok. Gratulacje dla Genoi.

P.S Z 3;0 na 3;4, szok. Gratulacje dla Genoi.
- Smok-u
- Juventino
Roma wygrywa pierwszy mecz pod wodzą nowego trenera. Jednak wydaje mi się ,że to tylko efekt nowej miotły. Rzymski klub jest za słaby by powalczyć o LM. Takie jest moje zdanie, zobaczymy czy mam rację.
- ewerthon
- Juventino
Roma jest równie słaba co Juventus i pewnie oba kluby zobaczymy w przyszłym sezonie w Lidze Europejskiej. Jeśli zmęczona Bologna urwie chociaż punkt w następnym meczu, to niech Del Neri pakuję manatki i ucieka z Turynu.
- Wojtek
- Juventino
Masz racje. Zresztą wszyscy pamiętają jak było z Ferrarą. Wygrał najpierw dwa ostatnie mecze sezonu a potem 4 pierwsze nowego sezonu.Smok-u pisze:Roma wygrywa pierwszy mecz pod wodzą nowego trenera. Jednak wydaje mi się ,że to tylko efekt nowej miotły. Rzymski klub jest za słaby by powalczyć o LM. Takie jest moje zdanie, zobaczymy czy mam rację.
Niestety twierdzę podobnie ani Roma ani Juve nie zagrają w CL :płaczę:
- jakku1
- Juventino
Biorac pod uwage fakt, ze najczesciej rzeczywistosc rozmija sie z oczekiwaniami w sposob dosc drastyczny, to wlasnie dlatego sadze, ze Montella bedzie strzalem w 10, w przyszlym roku Roma zajmie drugie miejsce w walce o Scudetto (za Juventusem, oczywiscieAntichrist pisze:Jak przedmówcy, sądzę, że Montella będzie dla nich tym samym, czym był dla nas Ferrara. Niemniej jednak, powodzenia dla nowego coacha.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wczoraj roma ogoliła lecce na wyjeździe 1-2 co nie udało się nam, milanowi i interowi.
Nowy trener i 7 pkt. na 3 mecze... :roll: Gdyby nie frajersto z parmą, mieliby komplet...
Nowy trener i 7 pkt. na 3 mecze... :roll: Gdyby nie frajersto z parmą, mieliby komplet...