Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 15:23

Dość kontrowersyjny i ryzykowny wybór. Morale zespołu po ostatniej porażce muszą być w opłakanym stanie i nie wydaje się, żeby były piłkarz (pewnie kilku zawodników oprócz Tottiego z aktualnego składu grało z nim przed laty w Romie) był w stanie wyciągnąć ich z dołka. Mamy przykład Ciro. No ale co tam, nie będziemy się przecież Romą przejmować. Ich podwórko ich problem...

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 15:33

Celem Romy jest dostanie się do CL co nie? Więc wątpie że Montella jest w stanie wyciągnąć zespół z dołka. Montella miał mało/praktycznie nic kontaktu z trenerką no tylko te młodziki...Niewiem może się myle ale to jest zły wybór co mnie nie niepokoji :D

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 16:08

Jak przedmówcy, sądzę, że Montella będzie dla nich tym samym, czym był dla nas Ferrara. Niemniej jednak, powodzenia dla nowego coacha.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 16:16

<<W@jTEk>> pisze:niepokoji
To niepokoi.

Bardzo ryzykowna decyzja pani Sensi. Roma walczy o prawo gry w LM i do pewnego momentu wyglądało to naprawdę przednio. Rzymianie grali ciekawą, ale przede wszystkim skuteczną piłkę. Efektownie, ale i efektywnie. Ostatnio się coś jednak posypało. Dziwi taka sytuacja, bo Roma kadrę ma bardzo ciekawą i solidną. Montella tego nie ogarnie, tak mi się przynajmniej wydaje. Jego pozycja w Romie była do tej pory podobna do tej Ferrary tuż przed podjęciem roli trenera pierwszej drużyny. Takie eksperymenty się raczej nie udają... Poczekajmy jednak.

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 16:19

Wiadomo, że to trener gaśnica, który ma zgasić ogień i dociągnąć Rome do końca sezonu, pewnie jakby na rynku była jakaś ciekawa trenerska opcja to pewnie nie padło by na Montelle, ale rynek trenerski jest teraz kiepski dla drużyn celujących w czołówkę, pewnie w lecie przyjdzie ktoś nowy. Chyba, że nowy trener okaże się strzałem w dychę.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 17:24

Montella=kolega Tottiego, więc już wiemy kto będzie taktykę ustalał :smile:

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 18:31

Spadłem z krzesła. Nie spodziewałem się że Ranieri wyleci, bo myślałem że ma pewniejszą sytuację niż u nas (zarząd). No cóż, Montella to niedoświadczony trener, pewnie przyjdzie lepszy trener do Rzymian gdy stery zarządu obejmie Amerykanin, o ile dobrze pamiętam. :)

P.S Z 3;0 na 3;4, szok. Gratulacje dla Genoi.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 19:04

Potwierdza się, że Ranieri to dobry trener, który ma drużynę wyciągnąć z dołka, doprowadzić do pewnego poziomu i... pewnego poziomu nie może przejść.

Montella :think:
Drugi Guardiola czy Ferrara :doh:

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 19:07

Roma- Drugi Juventus czy Barcelona? :smile: Taka zmiana wiele w Rzymie nie wniesie no ale jak nie idzie ktos glowe musi stracic, np Siwy jak to po raz kolejny bywa:] Dziwny sezon oj dziwny.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2011, 19:36

w fifie był dobry, więc może da radę;d

życzę mu powodzenia, przynajmniej się starają coś nowego, coś więcej ugrać i brawa dla siwego, któremu w końcu urosły jajca.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 21:22

Roma wygrywa pierwszy mecz pod wodzą nowego trenera. Jednak wydaje mi się ,że to tylko efekt nowej miotły. Rzymski klub jest za słaby by powalczyć o LM. Takie jest moje zdanie, zobaczymy czy mam rację.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 21:35

Roma jest równie słaba co Juventus i pewnie oba kluby zobaczymy w przyszłym sezonie w Lidze Europejskiej. Jeśli zmęczona Bologna urwie chociaż punkt w następnym meczu, to niech Del Neri pakuję manatki i ucieka z Turynu.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 13:18

Smok-u pisze:Roma wygrywa pierwszy mecz pod wodzą nowego trenera. Jednak wydaje mi się ,że to tylko efekt nowej miotły. Rzymski klub jest za słaby by powalczyć o LM. Takie jest moje zdanie, zobaczymy czy mam rację.
Masz racje. Zresztą wszyscy pamiętają jak było z Ferrarą. Wygrał najpierw dwa ostatnie mecze sezonu a potem 4 pierwsze nowego sezonu.

Niestety twierdzę podobnie ani Roma ani Juve nie zagrają w CL :płaczę:

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2011, 20:13

Antichrist pisze:Jak przedmówcy, sądzę, że Montella będzie dla nich tym samym, czym był dla nas Ferrara. Niemniej jednak, powodzenia dla nowego coacha.
Biorac pod uwage fakt, ze najczesciej rzeczywistosc rozmija sie z oczekiwaniami w sposob dosc drastyczny, to wlasnie dlatego sadze, ze Montella bedzie strzalem w 10, w przyszlym roku Roma zajmie drugie miejsce w walce o Scudetto (za Juventusem, oczywiscie :D), a Totti po dlugim pobycie w RomaLab doprowadzi Italie do srebrnego medalu ne Euro 2012 (zloto zdobedzie Polska, oczywiscie :D).

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 marca 2011, 11:50

Wczoraj roma ogoliła lecce na wyjeździe 1-2 co nie udało się nam, milanowi i interowi.
Nowy trener i 7 pkt. na 3 mecze... :roll: Gdyby nie frajersto z parmą, mieliby komplet...

Obrazek
ODPOWIEDZ