BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2011, 22:22

gil pisze:
Gorn pisze:Nie mogłem niestety wpaść i dzięki za transmisje na żywo :)
Ty nie mogłeś, ale Ania (?) może... (wpaść ;))
My tylko piliśmy herbatę :D

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 15:48

... jest ktoś na tyle możny, żeby może jakiś meczyk zorganizować? Zebralibyśmy kilka osób i zagrali na hali... Biorąc pod uwagę fakt, że nawet Kiler schudł zakładam, że będzie dał radę grać i biegać ;) Dagmara - Joanna vel pszenica mogłaby zorganizować team cheerleaderek a w razie potrzeby wspomóc nas w grze obronnej jak i ofensywnej pokazując biust i rozpraszając w ten sposób przeciwnika... Co wy na to? 8)

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2011, 22:22

ja bym chętnie pograł, z tymże nie dysponuję tak czasem, żeby coś zorganizować. w przypadku załatwienia czegoś jakoś bym się dostosował, bo czas najwyższy poganiać trochę za piłką.

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 10:19

Jak tam reszta? Kiler wypowiedz się - już teraz nie masz wymówki: musisz grać, bo brzuch już ci nie będzie jaj obijał.
Judzio?
Gorn?
Pezet?
Winner?
Magic?
Tigmar?
Pozostali?

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 13:32

gil pisze:... jest ktoś na tyle możny, żeby może jakiś meczyk zorganizować? Zebralibyśmy kilka osób i zagrali na hali... Biorąc pod uwagę fakt, że nawet Kiler schudł zakładam, że będzie dał radę grać i biegać ;) Dagmara - Joanna vel pszenica mogłaby zorganizować team cheerleaderek a w razie potrzeby wspomóc nas w grze obronnej jak i ofensywnej pokazując biust i rozpraszając w ten sposób przeciwnika... Co wy na to? 8)
O ja pier... ! :o :shock:

Gilu, gratulacje za fantazję! :prochno:

Obrazek
Obrazek
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 14:20

Dagmara pisze:
gil pisze:... jest ktoś na tyle możny, żeby może jakiś meczyk zorganizować? Zebralibyśmy kilka osób i zagrali na hali... Biorąc pod uwagę fakt, że nawet Kiler schudł zakładam, że będzie dał radę grać i biegać ;) Dagmara - Joanna vel pszenica mogłaby zorganizować team cheerleaderek a w razie potrzeby wspomóc nas w grze obronnej jak i ofensywnej pokazując biust i rozpraszając w ten sposób przeciwnika... Co wy na to? 8)
O ja pier... ! :o :shock:

Gilu, gratulacje za fantazję! :prochno:
fantazjowałem o tym w nocy i pomyślałem, że zawsze warto spytać... :P

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 20:33

gil pisze:fantazjowałem o tym w nocy i pomyślałem, że zawsze warto spytać... :P
Powiadają, że kto pyta - nie błądzi i z tym się chyba nawet zgodzę. Interesujący jest jednak fakt Twojego publicznego dzielenia się fantazjami, więc może coś jeszcze ciekawego nam powiesz? :wink:

A może lepiej nie... :D

Obrazek
Obrazek
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 20:40

A może lepiej nie... :D

nie dało się mniejszymi?? 8)

kiler_bandyta

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 20:44

haha moge grac :) Gilu nawet z brzuchem bylem przystojniejszy od Ciebie :) co ja poradze... takie zycie. Przelkinij ta porazke :P no i leniwy nie jestem w lozku :P

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
pezet1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 21:19

Jeśli chodzi o piłkę to zawsze jestem na tak, jeśli nie będę miał w tym czasie zajęć albo hali :)

Obrazek
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 22:34

kiler_bandyta pisze:haha moge grac :) Gilu nawet z brzuchem bylem przystojniejszy od Ciebie :) co ja poradze... takie zycie. Przelkinij ta porazke :P no i leniwy nie jestem w lozku :P
masz rację - byłeś. Teraz brak brzucha jest Ci nie do twarzy i w najnowszym sondażu OBOP-u zdeklasowałem Cię tak jak Lecce Juventus (a dziś nawet Bologna). Co do lenistwa w łóżku - nie wiem czy jesteś leniwy czy nie, ale od kilku blachar słyszałem, że jedyne co proponujesz w łóżku to dojechanie Ciebie :) Teraz mogło się to zmienić z uwagi na to, że jesteś zwinniejszy (chudszy) więc nie wnikam. :-D Nie musisz nam się tłumaczyć Kiler, nie wiem po co wspomniałeś o tym swoim lenistwie (może coś jest na rzeczy?) 8)

Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 11:35

kiler_bandyta pisze: no i leniwy nie jestem w lozku :P

:rotfl: Żeś mnie mało nie utopił Kiler. Zapamiętać, nie pić herbaty przeglądając forum :smile:

Ja już dawno mówiłem, że trzeba coś zagrać i się dalej tego trzymam.

pezet1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 18:24

Obywatelki i Obywatele!

Wielki jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w tym dramatycznym momencie turyńskiej historii. Obowiązkiem Del Neriego jest wziąć tą odpowiedzialność, chodzi o przyszłość Juventusu, o którą każde kolejne pokolenie walczyło na wszystkich frontach piłkarskich i której oddało najlepsze lata swojego życia. Ogłaszam, że w dniu 5 marca, ukonstytuuje się kolejne spotkanie białostockich Juventinich. Rada grupy w zgodzie z postanowieniami konstytucji wprowadza w życie wypad tam gdzie zawsze, oglądanie meczu i opijanie zwycięstwa Juventusu i urodzin Judzia.

Przypominam! 5 marca, godz.20.45, Canal+
Zrobi ktoś rezerwację? Kto jest chętny na przybycie? Nie ma, że boli!

Obrazek
Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 18:34

Ustosunkowując się do apelu naszego sympatycznego przyjaciela Pezeta i popierając to jakże stosownym argumentem jakim są moje urodziny - proponuję degustację alkoholową za równo przed meczem, jak i po, a nawet w trakcie !!

Wiem, że morale kibiców jest bardzo niskie w ostatnich czasach, ale nie ma <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> się i czekam na propozycje odnośnie miejsca libacji przed/po i zgłaszanie swojej obecności.

Obrazek
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 19:21

jak na porządnego obywatela przystało, zarówno w czasie dobrym, jak i w tych trudnych, ale miejmy nadzieję, że szybko mijających chwilach, zgłaszam swoją gotowość do operacji "5(%) marca" :D

zajmę się rezerwacją na mecz ;)

Lista:
1. pezet1988
2. Judzio
3. białas

ODPOWIEDZ