BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- gil
- Juventino
... jest ktoś na tyle możny, żeby może jakiś meczyk zorganizować? Zebralibyśmy kilka osób i zagrali na hali... Biorąc pod uwagę fakt, że nawet Kiler schudł zakładam, że będzie dał radę grać i biegać
Dagmara - Joanna vel pszenica mogłaby zorganizować team cheerleaderek a w razie potrzeby wspomóc nas w grze obronnej jak i ofensywnej pokazując biust i rozpraszając w ten sposób przeciwnika... Co wy na to? 8)

- Dagmara
- Juventino
O ja pier... ! :o :shock:gil pisze:... jest ktoś na tyle możny, żeby może jakiś meczyk zorganizować? Zebralibyśmy kilka osób i zagrali na hali... Biorąc pod uwagę fakt, że nawet Kiler schudł zakładam, że będzie dał radę grać i biegaćDagmara - Joanna vel pszenica mogłaby zorganizować team cheerleaderek a w razie potrzeby wspomóc nas w grze obronnej jak i ofensywnej pokazując biust i rozpraszając w ten sposób przeciwnika... Co wy na to? 8)
Gilu, gratulacje za fantazję!

- gil
- Juventino
fantazjowałem o tym w nocy i pomyślałem, że zawsze warto spytać...Dagmara pisze:O ja pier... ! :o :shock:gil pisze:... jest ktoś na tyle możny, żeby może jakiś meczyk zorganizować? Zebralibyśmy kilka osób i zagrali na hali... Biorąc pod uwagę fakt, że nawet Kiler schudł zakładam, że będzie dał radę grać i biegaćDagmara - Joanna vel pszenica mogłaby zorganizować team cheerleaderek a w razie potrzeby wspomóc nas w grze obronnej jak i ofensywnej pokazując biust i rozpraszając w ten sposób przeciwnika... Co wy na to? 8)
Gilu, gratulacje za fantazję!

- Dagmara
- Juventino
- kiler_bandyta
- Juventino
haha moge grac
Gilu nawet z brzuchem bylem przystojniejszy od Ciebie
co ja poradze... takie zycie. Przelkinij ta porazke
no i leniwy nie jestem w lozku 

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- gil
- Juventino
masz rację - byłeś. Teraz brak brzucha jest Ci nie do twarzy i w najnowszym sondażu OBOP-u zdeklasowałem Cię tak jak Lecce Juventus (a dziś nawet Bologna). Co do lenistwa w łóżku - nie wiem czy jesteś leniwy czy nie, ale od kilku blachar słyszałem, że jedyne co proponujesz w łóżku to dojechanie Ciebiekiler_bandyta pisze:haha moge gracGilu nawet z brzuchem bylem przystojniejszy od Ciebie
co ja poradze... takie zycie. Przelkinij ta porazke
no i leniwy nie jestem w lozku

- pezet1988
- Juventino
Obywatelki i Obywatele!
Wielki jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w tym dramatycznym momencie turyńskiej historii. Obowiązkiem Del Neriego jest wziąć tą odpowiedzialność, chodzi o przyszłość Juventusu, o którą każde kolejne pokolenie walczyło na wszystkich frontach piłkarskich i której oddało najlepsze lata swojego życia. Ogłaszam, że w dniu 5 marca, ukonstytuuje się kolejne spotkanie białostockich Juventinich. Rada grupy w zgodzie z postanowieniami konstytucji wprowadza w życie wypad tam gdzie zawsze, oglądanie meczu i opijanie zwycięstwa Juventusu i urodzin Judzia.
Przypominam! 5 marca, godz.20.45, Canal+
Zrobi ktoś rezerwację? Kto jest chętny na przybycie? Nie ma, że boli!
Wielki jest ciężar odpowiedzialności jaka spada na mnie w tym dramatycznym momencie turyńskiej historii. Obowiązkiem Del Neriego jest wziąć tą odpowiedzialność, chodzi o przyszłość Juventusu, o którą każde kolejne pokolenie walczyło na wszystkich frontach piłkarskich i której oddało najlepsze lata swojego życia. Ogłaszam, że w dniu 5 marca, ukonstytuuje się kolejne spotkanie białostockich Juventinich. Rada grupy w zgodzie z postanowieniami konstytucji wprowadza w życie wypad tam gdzie zawsze, oglądanie meczu i opijanie zwycięstwa Juventusu i urodzin Judzia.
Przypominam! 5 marca, godz.20.45, Canal+
Zrobi ktoś rezerwację? Kto jest chętny na przybycie? Nie ma, że boli!

- Judzio
- Juventino
Ustosunkowując się do apelu naszego sympatycznego przyjaciela Pezeta i popierając to jakże stosownym argumentem jakim są moje urodziny - proponuję degustację alkoholową za równo przed meczem, jak i po, a nawet w trakcie !!
Wiem, że morale kibiców jest bardzo niskie w ostatnich czasach, ale nie ma <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> się i czekam na propozycje odnośnie miejsca libacji przed/po i zgłaszanie swojej obecności.
Wiem, że morale kibiców jest bardzo niskie w ostatnich czasach, ale nie ma <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> się i czekam na propozycje odnośnie miejsca libacji przed/po i zgłaszanie swojej obecności.

- białas
- Juventino
jak na porządnego obywatela przystało, zarówno w czasie dobrym, jak i w tych trudnych, ale miejmy nadzieję, że szybko mijających chwilach, zgłaszam swoją gotowość do operacji "5(%) marca"
zajmę się rezerwacją na mecz
Lista:
1. pezet1988
2. Judzio
3. białas

zajmę się rezerwacją na mecz

Lista:
1. pezet1988
2. Judzio
3. białas